Обговорення користувача:Oleg Tn

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Oleg Tn!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 07:23, 28 липня 2016 (UTC)Відповісти

Правлення статті "Ензим (завод)"[ред. код]

@Enzim-Agro: Вітаю. Перепрошую за затримку з відповіддю. Поки що не можу сформулювати вичерпний перелік недоліків у ст. Ензим (завод), але зауважив 2 моменти.

1. Статтю доцільно назвати так як офіційно називається підприємство (напр., ПАТ «Ензим завод», ДП «Ензим завод», ДчП ПАТ «Ензим завод» ТОВ «Ензим завод» тощо) – за установчими документами та/або інформацією довідки статистики (або цю назву доцільно вказати, якщо не в назві статті, то в самому тексті статті). До того ж ваша стаття називається Ензим завод, в тексті написано Ладижинський завод біо- і ферментних препаратів «Ензим» , а в інтернеті зустрічається назва ООО «Ладыжинский завод био- и ферментных препаратов «Энзим». Яка ж з цих назв є офіційною ?! Крім того, ви пишете що «Ензим завод» є дочірнім підприємством. В такому разі доцільно вказати назву головної компанії до складу якої воно входить (також доцільно уточнити у яких зв’язках ПАТ «Ензим завод» перебуває з ТД "Ензим-Агро", оскільки інформація про цей ТД є у картці «Ензим завод», але не зрозуміло , у структуру якої групи компаній входять ці два підприємства , і як вони між собою пов’язані).

2. Текст вступу статті «Ензим завод» сформульований дуже кострубато, речення погано узгоджені між собою: — єдиние велике біотехнологічне підприємство – заснований…. На мою думку вступ потрібно сформулювати більш зрозуміло і струнко.

Окрім того, звісно, шаблони у статті ви можете прибрати будь-коли , але вони ні на що не впливають і сигналізують лише про потребу вдосконалення змісту сторінки. --Exroader (обговорення) 17:51, 9 серпня 2016 (UTC)Відповісти

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[ред. код]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[ред. код]

(Sorry to write in English)

Зміна імені[ред. код]

Вітаю. Поточне ім'я користувача є рекламним, тому згідно правила Вікіпедії буде заблоковано.
Це відбудеться, коли спливе 72 години після цього повідомлення, тому Ви маєте час створити акаунт з іншим, нейтральним ім'ям. Для цього треба подати запит на зміну імені користувача.
Дякую за розуміння. --Fessor (обговорення) 16:21, 14 квітня 2017 (UTC)Відповісти

Сторінку ФітоДоктор номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття ФітоДоктор, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 вересня 2017. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 16:41, 21 вересня 2017 (UTC)Відповісти

Сторінку Ліастен номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Ліастен, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 червня 2018. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 18:55, 27 червня 2018 (UTC)Відповісти

Реклама[ред. код]

Вітаю. Те, чим Ви займаєтесь у Вікіпедії, називається просто: реклама. Будь ласка, познайомтесь з правилом Вікіпедія:Реклама. Спробуйте переписати статті про препарати на основі незалежних від компанії джерел. Тобто берете джерело, переказуєте сказане там, ставите посилання. Нічого не додаєте, що відомо Вам поза джерел чи з інформації компанії. Інакше треба буде просто вилучати статті.--Brunei (обговорення) 19:14, 27 червня 2018 (UTC)Відповісти

Доброго дня, шановний Brunei! Дякую вам за зауваження. Вибачте, якщо порушив правила Вікіпедії. Як казали у відомому фільмі: "Я еще не волшебник, только учусь". Тому вдячний за поради досвідчених користувачів, які зроблять мої статті кращими. Стосовно інформації в статтях: інформація в статті Ліастен взята із статей про препарат, та результатів клінічних досліджень. Підкажіть, які джерела можуть бути більш авторитетними. І яким чином офіційна інформація про результати випробування препарату можуть бути рекламними? Стосовно статті про ФітоДоктор: в статті були посилання на статті, опубліковані в журналі "Зерно" - найбільш авторитетному журналі для аграріїв України? В чому тут реклама? Дякую. --Oleg Tn (обговорення) 07:36, 2 липня 2018 (UTC)Відповісти

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 2 193 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Oleg_Tn}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 07:46, 11 липня 2021 (UTC)Відповісти

  1. Це опитування перш за все має на меті отримати відгук про поточну роботу Фонду Вікімедіа, а не довгосторокову стратегію.
  2. Юридичні примітки. Не потрібно нічого купувати. Для участі в опитуванні треба бути повнолітнім/ьою. Спонсором є Фонд Вікімедіа, адреса: 149 Нью-Монтґомері, Сан-Франциско, Каліфорнія, США, 94105. Закінчення: 31 січня 2017 року. Недійсно де заборонено. Натисніть тут, щоб прочитати правила.