Файл:Координаційний Штаб з Питань Поводження з Військовополоненими.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(700 × 700 пікселів, розмір файлу: 591 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Українська: Емблема КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ З ПИТАНЬ ПОВОДЖЕННЯ З ВІЙСЬКОВОПОЛОНЕНИМИ зображена у вигляді кола. Емблема складається з двох основних елементів: Перша частина – зовнішня, обрамлена кругами жовтого кольору на тлі світло-синього кольору, що містить в собі два круга білого кольору, назву штабу білого кольору, дві пальмові гілки жовтого кольору, два слова NISI VITAS білого кольору та назву країни Україна жовтого кольору. Друга частина – внутрішня, обрамлена кругом жовтого кольору на тлі темно-синього кольору. Друга частина назви штабу зображена в білому кольорі. Пугач зображений в білому кольорі. Карта України зображена в білому кольорі. Дві стрілки жовто-блакитного кольору в формі щита. Герб України жовтого та синього кольору. Військовослужбовці в темно-синьому кольорі.

Символізм емблеми Координаційного штабу:

КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ З ПИТАНЬ ПОВОДЖЕННЯ З ВІЙСЬКОВОПОЛОНЕНИМИ – назва штабу (англійською – COORDINATION HEADQUARTERS FOR THE TREATMENT OF POW) POW – міжнародна абревіатура для позначення військовополонених Україна – назва країни Дві пальмові гілки – головний символ перемоги і тріумфу «пальма першості» NISI та VITAS – в перекладі на українську «Рятувати життя» Карта України – з 1991 року включає 24 області а АР Крим Дві стрілки, що рухаються в різні боки – символ обміну українських військовополонених та полонених інших країн Військовослужбовці – символ українського війська Тризуб – малий Державний Герб України

Пугач (сич, сова) – символ Головного Управління Розвідки Міністерства Оборони ( ГУР МОУ). Символізує пильність, безпеку та захищеність від зовнішніх загроз.
Час створення
Джерело https://koordshtab.org/
Автор Олександр Бакуменко

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства поширення на тих же умовах
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
  • поширення на тих же умовах – Якщо ви змінюєте, перетворюєте або створюєте іншу похідну роботу на основі цього твору, ви можете поширювати отриманий у результаті твір тільки на умовах такої ж або сумісної ліцензії.

Підписи

Емблема КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ З ПИТАНЬ ПОВОДЖЕННЯ З ВІЙСЬКОВОПОЛОНЕНИМИ

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний10:27, 30 серпня 2022Мініатюра для версії від 10:27, 30 серпня 2022700 × 700 (591 КБ)VMVRAUploaded a work by Олександр Бакуменко from https://koordshtab.org/ with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані