Алетта Оушен

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Алетта Оушен
Aletta Ocean
Ім'я при народженні Дора Варга
(угор. Dóra Varga)
Народження 14 грудня 1987(1987-12-14)[2][3] (36 років)
  Будапешт, Пешт, Угорська Народна Республіка
Громадянство США США
Національність Білі люди
Діяльність порноакторка, еротична модель, модель
Період 2007 — тепер. час
Мови

рідна: угорська

володіння: угорська і англійська
Волосся брюнетка
Очі синьо-зелені
Зріст 173 см
Вага 67 кг
Фігура 102-67-104
Орієнтація бісексуальна
Сценічні імена Артеміс Голд (англ. Artemis Gold),
Алетта Флоренція (англ. Aletta Florencia),
Алетта Алієн (англ. Aletta Alien),
Алетта (англ. Aletta),
Доріс (англ. Doris)
Кількість фільмів 139 (IAFD)

CMNS: Алетта Оушен у Вікісховищі

Але́тта О́ушен (англ. Aletta Ocean), справжнє ім'я До́ра Ва́рга (угор. Dóra Varga; нар. 14 грудня 1987 року, Будапешт, Пешт, Угорська Народна Республіка) — угорська порноакторка. На премії AVN 2010 року отримала два титули: «зарубіжна акторка року» та «найкращий іноземний фільм». Також знімалась для угорського видання еротичного журналу «Плейбой», а також з'явилась на обкладинці іншого еротичного журналу — «Cherry» у квітні 2010 року.

Життєпис[ред. | ред. код]

2006 році Дора закінчила економічну гімназію і знялася у першій стрічці. Професійно занялася порнографією 2007 року, коли їй виповнилося 19. Спочатку знімалася в Європі у фільмах виробництва компанії Private Media Group. Але після того, як вона стала популярніша, переїхала в США, де працювала на інші компанії і отримувала більшу заробітну платню. Там Алетта мала можливість взяти участь у фільмах в Лос-Анджелесі, Маямі та Лас-Вегасі. Найчастіше угорська актриса знімається у порнострічках з мастурбацією, вагінальним, оральним чи/та анальним сексом, подвійним проникненням, еякуляцією на обличчя, ковтанням сперми, а також лесбійським і груповим сексом. Алетта стверджує, що до кар'єри у порноіндустрії ніколи не займалася анальним сексом. Знімається з акторами різної статі і національності. Також, у Штатах вона зробила операцію по збільшенню грудей та губ.

В інтерв'ю 21 Sextury Network, зробленим у 2010 році, Алетта заявила, що це тільки початок її кар'єри і що в неї поки немає думок, щоб кинути цю сферу діяльності в найближчому майбутньому. Також вона додала, що зйомки у порнофільмах дадають їй почуття задоволення своєю роботою і фізичними можливостями. Після своєї активної порнокар'єри акторка має намір викладати економіку в університеті, і продовжувати мати справу з порнографією, але у ролі продюсера чи менеджера.

Стиль порнографії[ред. | ред. код]

Кожне відео з участю Алетти починається з її персональної заставки, а протягом усього відео у кутку зображений її логотип. Зазвичай на цих відео зображений не тільки сам секс. У відео Алетта знайомиться зі своїми партнерами, розмовляє з ними та часто просить їх виконати певні дії. Оператори досить часто близько зображують її сідниці та груди. Серед одягу для зйомки в порнофільмах акторка зазвичай обирає облягаючі сукні або купальники, але в ході відео часто повністю роздягається.

Нагороди[ред. | ред. код]

  • 2010 — AVN Awards — Зарубіжна актриса року (Female Foreign Performer of the Year)
  • 2010 — AVN Awards — Найкраща сцена з зарубіжними акторами (Best Sex Scene in a Foreign-Shot Production)

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]