Ау-у! (фільм)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ау-у!
рос. Ау-у!
Жанр Комедія
Режисери Віктор Крючков
Геральд Бежанов
Юрій Горковенко
Сценаристи Євген Шатько
Геральд Бежанов
Анатолій Ейрамджан
У головних
ролях
В'ячеслав Невинний
Леонід Куравльов
Ірина Муравйова
Володимир Басов
Оператори Леван Пааташвілі
Елізбар Караваєв
Олександр Харитонов
Композитори Борис Терентьєв
Мамия Хателішвілі
Гладков Геннадій
Художники Віталій Пєсков
Костянтин Степанов
Георгій Мікеладзе
Валентин Вирвич
Кінокомпанія Мосфільм
Тривалість 67 хв.
Мова російська
Країна СРСР
Рік 1975
IMDb ID 0243126

«Ау-у!» — російський радянський кіноальманах. Дебют молодих режисерів.

Сюжет[ред. | ред. код]

Фільм складається з трьох кіноновел: «І під'їхали до хати свати... Або пригоди письменника Сені у пошуках слова потаємного», «Пісня, або як великий Луарсаб хор організовував», «Що наше життя?! Або що наше життя?!».

І під'їхали до хати свати...[ред. | ред. код]

Герой фільму письменник Сеня ( В'ячеслав Невинний), слухаючи розповіді домробітниці Єрмолаївни, черпає матеріал для своїх «сільських» романів. Але одного разу його діяльність переривається у зв'язку з терміновим від'їздом Єрмолаївна в село. У пошуках «потрібного слівця» мріє про якнайшвидше повернення домробітниці. Він їде до неї в село, де переживає забавні пригоди, стикаючись з реальним життям, яке зовсім не схожа на його творчість ...

Пісня, або як великий Луарсаб хор організовував[ред. | ред. код]

У гірське грузинське село приїжджає «міський гість» з наміром створити хор старих-довгожителів. Всі старики села дуже хочуть співати в цьому хорі, але потрібно всього сім осіб. Щоб домогтися свого і поїхати на фестиваль, претенденти придумують всякі забавні виверти... «Септет буває і двадцять чоловік, септет буває і тридцять чоловік ...»

Що наше життя?! Або що наше життя?![ред. | ред. код]

Під час музичного спектаклю з життя середньовічної Франції король Людовик XIV (Володимир Басов) (він же голова місцевкому театру) по ходу дії п'єси несподівано переходить на мюзикл, у якому засуджує актора Пташука (Леонід Куравльов), надмірно і не на часі зловживаючого спиртними напоями. До дії підключається і зал для глядачів. В результаті Геннадій перевиховується, обіцяє віддавати зарплату своїй дружині Людмилі (Ірина Муравйова) і дає слово назавжди кинути пити.

У ролях[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]