Велл Барія

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Барія Велл)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Велл Барія
Vell Baria
Зображення
Зображення
Основна інформація
Повне ім'я Велл Ретіза Барія
Vell Retiza Baria
Дата народження 9 березня 1995(1995-03-09) (29 років)
Місце народження Пасай, Маніла, Філіппіни
Роки активності 2001 — дотепер
Громадянство Філіппіни
Професія співачка
акторка
студентка
Співацький голос

повне ліричне сопрано

лірико-колоратурне меццо сопрано
Інструменти фортепіано
вокал (сопрано)
Мова англійську
філіппінську
французьку
іспанську
російську
українську [1][2]
голландську
Жанри поп
класична
опера
балади
музичні
хоровий
Лейбли Без підпису
vellbaria.weebly.com
CMNS: Файли у Вікісховищі

Велл Ба́рія (англ. Vell Retiza Baria народилася 9 березня 1995, Маніла) — співачка, студентка, і акторка театру з Філіппін.

Вона відома виконанням пісні із репертуару української співачки Руслани «Знаю я».[3] Як актриса на сцені, вона виступала в музичному театрі.

Співає пісні багатьма мовами, включаючи англійську, філіппінську, французьку, іспанську, українську, російську,[4][5] малайську,[6] сербську, італійську, німецьку, кантонську мова та японську. За свою музичну кар'єру з'явилася в декількох музичних творах з 2001 року.

Однак вона згодом зайнялась вокалом і взяла уроки акторської майстерності. Вона вірить, що, якщо докласти максимум зусиль, можна здійснити всі свої мрії[7]. В майбутньому Велл хоче бути акторкою[8], співачкою, політиком та лінгвістом.

Закулісний, Велл відомий кавер-пісень Євробачення для свого каналу YouTube.[9]

Вона відома як «Королева філіппінських романсів»[9] і «філіппінки Королева Youtube обкладинки.»[10]

Біографія[ред. | ред. код]

Раннє життя[ред. | ред. код]

Велл Баріа народилася в Манілі 9 березня 1995 року у сім'ї бізнесмена. У віці 3 років дівчинці поставили діагноз аутизм, тому вона була дуже замкненою дитиною. Велл була грайливою і творчою дитиною, яка вперше виявила пристрасть до музики у віці 3 років, любила читати, театр і кіно. Велл почала вивчати мови, мистецтво, а також грати на фортепіано, спів, і виступати в театрі у віці 6 років під керівництвом BMAC Дірецтор Шанті Кілдафф.[11] Її початковим наміром було стати фотографом, але звернула увагу на дію і спів. Вона не навчитися говорити тагальська, поки вона вже почалася виконують тагальська піснями. Її рідними мовами були англійська тагальська і її батьків і виріс кажучи ті обох мовах.[11]

Коли вона увійшла 1-й клас, вона дослідження в спеціальну школу BMAC — Поведінкові управління для аутичних дітей (2002—2005 роки) і вчився в Клубі дитячого саду внутрішнє колесо про Філіппінах, де вона почала свою кар'єру в театрі. і здобув освіту в Макаті Початкова громадськістю школи, в якій вона продовжує навчання в TE 7 років і був випускником як початкової та середньої школи Св. Марії Академії Санта-Ана Манілі (St. Mary's Academy Santa Ana Manila), установа у веденні католицьких черниць в Sta.Ana, Маніла. Хоча обнадіює яскравий початок, вона була нижче середнього студента. Під час її елементарних років, як член організації під назвою театр «Munting Tanghalan» (Театр маленький клуб), вона вивчала акторську майстерність з Елмер Аріола як Учні 2 студента і Велл співав псалмопівець в її першого причастя як 3 студента . Одинадцять-річний Велл брала уроки співу, співав у шкільному хорі під час мас тримала в школі, позашкільних заходів і навіть розважати думки стати зіркою. На додаток до її школі, Велл взяв участь в домашньому заходів, таких як вивчення Біблії.[11]

Велл здобув вищу освіту в Санкт-Мері в 2012 році з двома спеціальними нагородами визнання — Премія лояльності і найбільш активних Член Клубу. В даний час вона взяла диплом Виконання Музики спеціальності в принципі голоси в коледжі Св. схоластів, Маніла (St. Scholasctica's College Manila).

Кар'єра[ред. | ред. код]

Конкурентна кар'єра[ред. | ред. код]

Талантові змагання[ред. | ред. код]

Велл виступила з конкурсною кар'єрою співачки з 2010 року з 2-м місцем у "Marians Got Talent", а студенткою в Академії Св. Марії з її піснею «Listen» Бейонсе.

Велл зробила свою подвійну перемогу в 2014 році разом з «Mutya Ng Pasig» як її конкурс на двох конкурсах спів і талантів — «Paligsining ng mga Batang May K» і «19th Kundiman sa Makati»

У 2015 році Велл знову змагався за «Search for the Talentadong PWD», де вона отримала їй 1-е місце з її виграшною частиною «Queen of the Night» Уїтні Х'юстона, незважаючи на технічну помилку на її відстані, вона ніколи не вразила аудиторія та її конкуренти з її професіоналізмом по відношенню до інциденту, навіть не роблячи обличчя, як нічого не сталося погано.

Велл змагався два роки поспіль (2016 і 2017) на гала-нічних аутізмі в Гонконгу, вигравши «Кращі у візуальних ефектах» та «Кращі вирази»

1in360[ред. | ред. код]

У листопаді 2017 року Велл зіткнувся з онлайн-пошуком талантів у пошуках 1in360, сподіваючись представити Сан-Марино на конкурсі Євробачення 2018 року. Вона виконувала пісню «Hurt» Крістіни Агілера,[12] в якій вона отримує 180 голосів на платформі для голосування на вебсайті та була включена в список коротких списків кандидат[13] на вибір підстановки та ніколи не вигравав, де вона отримала лише 76 голосів.

З її вступом вона отримала позитивні відгуки та критики від фан-клубів «Євробачення» трьох країн — Бельгії, Франції та Великої Британії. Де Велл стала відомою завдяки її захоплюючому голосу, який, безумовно, зробить Сан-Марино піти на вершину, коли вона була відзначена,[14] що «Пола Поттс Момент» на її продуктивність і був кращим переможцем для вибору фан-клубу.[15]

Відеоблог[ред. | ред. код]

Велла прагне створити відео про аутизм на своєму офіційному каналі Youtube з 2017 року під назвою «Аутизм і я» (Autism and Me). У тому ж році вона також створює загальні відео-блоги для Vellosophy, на відміну від її серії відео-блог, пов’язаних з аутизмом.

Велл ніколи не забуває про свій спів, її талант довголіття не лише демонструє свою вокальну доблесть, а й свою схожість у співі в різних жанрах та мовах. Поряд з цим є її обкладинки конкурсів Євробачення.

Артистичність[ред. | ред. код]

Місцеві кумири ОПМ Велла - Реджин Веласкес, Леа Салонга, Сара Геронімо, Шарон Кунета та Дулсе. Вона називає Джессіку Сімпсон, Брітні Спірс та Крістіну Агілеру улюбленими співаками свого дитинства. У той час як її улюблені гурти хлопців NEWS та Big Time Rush - це її дорогоцінні дорогоцінні камені для прослуховування, і вважає їх "Музичною біблією"

Вона також вважає, що це четверта частина NEWS групи Тегоші Юя за його голос в електростанції та його сценічну присутність, а також свою пригодну особистість, в якій вона вважає це "рідкісним даром і здібностями". Хоча це четверта частина групи Big Time Rush Логан Хендерсон за його сильну, але таємничу здатність до написання пісень та виразний та неповторний співочий голос. Вона заявила, що він був джерелом натхнення для того, щоб бути сильною та незалежною людиною, та вдосконалюючи її як співочі та акторські навички, так і сподівається продовжити кар'єру в галузі міжнародної дипломатії.

Вона цитує Містіку і Талію своїх моделей для наслідування, коли вона виступає на сцені, танцює вона чи ні.

факти[ред. | ред. код]

Театральна діяльність[ред. | ред. код]

  • 2002 — Різдвяна історія (The Christmas Story) — Марія
  • 2003 — Повідомлення для мене (A Message For Me) — Студент/оповідач
  • 2004 — Вірте в чудеса Різдва (Believe the Miracles of Christmas)
  • 2005 — Місія (The Mission)
  • 2006 — Красуня та чудовисько (Disney Princesses)  — Белла
  • 2011 — Мастило (Grease)  —
  • 2014-2015 — Ромео і Джульєтта (Romeo and Juliet)  — Дублер для Леді Капулетті
  • 2016-2017 — Ромео і Джульєтта (Romeo and Juliet)  — Дублер для Леді Капулетті

Нагороди та визнання[ред. | ред. код]

Велл Барію в Ванкувері 2016 року

академіки[ред. | ред. код]

Будучи студентом Академії Святої Марії[ред. | ред. код]

  • 2004  — (спеціальна нагорода) Активний Член Клубу (Munting Tanghalan)
  • 2004  — (спеціальна нагорода) Найкраще в акторського (Munting Tanghalan)
  • 2004  — (спеціальна нагорода) Кращий в співі (Munting Tanghalan)
  • 2010  — (спеціальна нагорода) Активний Член Клубу (Young Musicians)
  • 2012  — (спеціальна нагорода) Активний Член Клубу (Young Musicians)
  • 2012  — (спеціальна нагорода) премія лояльності

неакадемічний[17][ред. | ред. код]

  • 2010  — Студенти отримали талант (Marians Got Talent)  — 2-е місце
  • 2012  — Студенти отримали талант (Marians Got Talent)  — Фіналіст
  • 2014  — Himigsikan (вокальний категорія)  — 4-е місце
  • 2014  — Конкурс виконавців з особливими потребами (Paligsining Ng Mga Batang May K) (Народна пісня Категорія)  — 1-я премія
  • 2014  — Філіппінська авторської пісні в Макаті (Kundiman Sa Makati)  — 1-е місце
  • 2015  — Пошук талановитої людини з інвалідністю в Макаті (Search for Talentadong PWD ng Makati)  — 1-й приз

Почесні нагороди і визнання[ред. | ред. код]

  • Канада : 2016  — Міжнародні Природно аутисти Нагороди (англ. INAP (International Naturally Autistic People's Awards))  — 1-е місце для виконавських видів мистецтва[18]
  • Гонконг : 2016  — Аутистическое Ніч Талант (англ. Autistic Gala Night) — Кращий в візуальних мистецтв, Перевага в продуктивності
  • Філіппіни : 2017  — Премія Аутизм ангел виконавських видів мистецтва (англ. Autism Angel Achievement Award for Performing Arts)
  • Канада : 2017  — Міжнародні Природно аутисти Нагороди (англ. INAP (International Naturally Autistic People's Awards))  — 1 місце для досягнення спільноти

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б About Vell Baria[недоступне посилання з червня 2019]
  2. Vell's Profie in languages. Архів оригіналу за 8 грудня 2015. Процитовано 9 липня 2011.
  3. Znayu Ya by Vell Baria
  4. Ne Vdvoem by Vell Baria
  5. Vell Baria — Невозможное Возможно
  6. Bicara Manis Menghiris Kalbu by Vell Baria
  7. Birit Queen Dumbfounds. Архів оригіналу за 12 серпня 2011. Процитовано 9 липня 2011.
  8. Vell Baria: Facebook Profile (log in/sign up required)
  9. а б Artist of the Month — Vell Baria англ. Artist of the Month - Vell Baria [Архівовано 3 березня 2017 у Wayback Machine.] — Sampaguita Nation
  10. NEW MUSIC FROM VELL BARIA, ANDREA BRILLANTES, ATASKA MERCADO, ALFA AND JOHN CADELINA англ. NEW MUSIC FROM VELL BARIA, ANDREA BRILLANTES, ATASKA MERCADO, ALFA AND JOHN CADELINA [Архівовано 13 жовтня 2016 у Wayback Machine.] — Sampaguita Nation
  11. а б в http://vellbaria.webs.com/aboutvellbaria.htm. Архів оригіналу за 1 вересня 2011. Процитовано 1 вересня 2011.
  12. https://www.youtube.com/watch?v=_6f-uUe8tXs [Архівовано 16 листопада 2017 у Wayback Machine.] Vell Baria (Philippines)
  13. http://www.escchat.com/news/san-marino-eurovision-fan-club-shortlist-revealed.81282/. Архів оригіналу за 15 грудня 2017. Процитовано 14 грудня 2017.
  14. https://eurovision-quotidien.com/1-in-360-premier-bilan/. Архів оригіналу за 15 грудня 2017. Процитовано 14 грудня 2017.
  15. [LMBTO] San Marino & Eurovision 2018—1000 entries need their own post!. Архів оригіналу за 15 грудня 2017. Процитовано 14 грудня 2017.
  16. Gimme Five: Inspirational Politicians англ. Gimme Five: Inspirational Politicians на Blogger
  17. Нагороди, отримані від Велл. Архів оригіналу за 3 березня 2017. Процитовано 2 березня 2017.
  18. #ThankYou2016 For Vell Baria англ. #ThankYou2016 For Vell Baria [Архівовано 3 березня 2017 у Wayback Machine.] — Sampaguita Nation

Джерела[ред. | ред. код]