Брендін Спаклер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Персонаж мультфільму
Брендін (Брандіна) Дель Рой Спаклер (Brandin del Roy Spuckler)
Стать жіноча
Вперше з'явився «Барт отримує слона»
Озвучення Тресс Макніл
Вік 43
Колір волосся руде
Робота різноробоча продавець тютюнодорів, стриптизерка, можливо повія, домогосподарка.
Родичі Клітус Спаклер-двоюрідний брат і чоловік , мама і 44 дітей

Брендін Спаклер — образ багатодітної і дуже бідної мами у ситкомах. Особисті якості й характер цієї героїні — образ «американських селян» — років 50-120 тому.

Особливості персонажу[ред. | ред. код]

За повадками Брендін трохи подібна до Даші Букіної з комедійного серіалу «Щасливі разом» — вона не віддається на усі сто вихованню своїх дітей і часом схильна до афер. Її відмінність від Даші у тому, що вона намагаться знайти роботу. Вона уже була: продавцем гнилих овочів, рекламатором кухарки місс Спрингфілд, продавцем тютюнодорів, стриптизеркою, продавцем мертвих тварин та іншими. У неї сорок чотири дитини і лише двох вона народила від свого чоловіка Клітуса, свого двоюрідного брата. Тому є версія, що вона була повією.

Зовнішній вигляд[ред. | ред. код]

Оскільки сім'я Клітуса живе у жахливій бідності — то і одягається Брендін дуже просто і водночас досить вульгарно. Вона носить сині штани — бриджі, сандалі і щось на зразок великого шматка тканини зеленого кольору замість сорочки. Брендін курить сигарети, а можливо коноплю. Своє волосся вона зав'язує на резинку в хвіст нагору, тому виглядає ще страшніше. Усім своїм виглядом вона намагається показати, що саме вона господар у домі, а не Клітус. Оскільки живе сім'я у жахливій антисанітарії, то Брендін переносить страшні хвороби, і у неї лишилося тільки 8 зубів, а у волоссі у неї завелися воші. Вона також не сильно переживає, коли хворіють її діти, хоча каже, що любить малих дітей. Вона є головним організатором у сім'ї Клітуса і увесь час возить сім'ю на різні мітинги і презентації фільмів.

Посилання[ред. | ред. код]