Вантажні електровози змінного струму

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Вантажні електровози змінного струму»
Обкладинка книги
Автор Дубровский З. М., Попов В. И., Тушканов Б. А.
Назва мовою оригіналу рос. Грузовые электровозы переменного тока
Країна СРСР СРСР
Москва
Мова російська
Жанр довідник
Видавництво «Транспорт»
Видано 1991
Видано українською немає
Сторінок 471
ISBN 5-277-00927-2

Вантажні електровози змінного струму (рос. Грузовые электровозы переменного тока) — довідник залізничника, у якому надано інформацію про електровози змінного струму моделі «ВЛ60», «ВЛ80», «ВЛ82», «ВЛ85», що перебувають в експлуатації з 1990-х років. Наведено описи (зі схемами та ілюстраціями) різних груп обладнання та апаратів, особливості роботи електронних схем. Є унікальним виданням часів СРСР (до складу якого входила Україна). Аналогів серед україномовних видань не було.

У виданні надані характеристики і технічні дані механічного, електричного і пневматичного обладнання, відомості не лише з питань експлуатації, але й технічного обслуговування, і навіть ремонту вантажних електровозів змінного струму всіх серій.

Видання розраховане на інженерно-технічних працівників локомотивного господарства, пов'язаних з експлуатацією та ремонтом електровозів, корисне для працівників проектно-дослідних інститутів і конструкторських бюро.

Джерела[ред. | ред. код]

  • Дубровский З. М., Попов В. И., Тушканов Б. А. // «Грузовые электровозы переменного тока. Справочник», 1991 г., 471 с.: ил., табл. — ISBN 5-277-00927-2 (рос.)

Посилання[ред. | ред. код]