Вікіпедія:Вікізустрічі/us-1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Звіт[ред. код]

Зустрілися близько 18:00 на Clay Street, доїхали вздовж узбережжя до en:Cliff House, San Francisco на березі Тихого океану, випили по склянці (10 унцій) розливного каліфорнійського пива, чи мабуть точніше елю Lagunitas IPA, підвечеряли, поговорили. Пиво червонувате, близько 6% міцності, трохи гіркувате але смачне, дуже віддає хмелем. Курячі крильця, які я замовив, як на мене надто перчені, але рятувало блюдце з йогуртовим соусом, в якому порізані шматочки сиру.

Потім вернулися навпростець із заходу на схід через усе місто, заїхали на Telegraph Hill, San Francisco де стоїть en:Coit Tower. Башта на ремонті, але вид на хмарочоси нічного міста вражаючий, навіть якщо дивитися від підніжжя башти.

Tigga перевіряє правки анонімів коли в Україні вже ніч і «українські» адміністратори вже сплять. Поділився спогадом, що його ставили на позбавлення прав адміністратора. Цікаво що про цей факт Tigga дізнався вже після того, як відбулося обговорення і ці права йому залишили. Тобто ніхто навіть не попередив, що триває обговорення.

Йшов досить сильний дощ, що тут типово для цього періоду, проте рятував автомобіль.

Загалом, як висловлювалися в радянський час, «Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері». --Perohanych (обговорення) 07:30, 20 листопада 2013 (UTC)[відповісти]