Вікіпедія:Проєкт:ЛГБТ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Вікіпедія:Проект:ЛГБТ)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Портал ЛГБТ Кращі статті Учасники проєкту Проєкт ЛГБТ Форум проєкту Посередництво
Статті проєкту «ЛГБТ»
Рівень
якості
Важливість

Найв.

Вис.

Сер.

Низ.

Невід. Всього
Вибрана стаття Вибр. 2 2 2 2 2 10
Вибраний список Вибр. 2 2 2 2 2 10
Добра стаття Добр. 2 2 2 2 3 11
I 3 5 6 2 5 21
II 7 3 12 26 6 54
III 6 10 65 25 8 114
IV 5 7 50 13 11 86
Список 2 2 2 2 2 10
Невід. 32 120 274 126 413 965
Всього 61 153 415 200 452 1281
Статистика оновлюється автоматично 

Категорії

Ласкаво просимо до проєкту Вікіпедії «ЛГБТ»! Мета Української Вікіпедії — створення повноцінної, точної, вільної енциклопедії української мовою. Проєкт «ЛГБТ» організований для координації роботи учасників та учасниць Вікіпедії, що працюють над статтями з тем гомосексуальності, бісексуальності, трансгендерності (ЛГБТ) та ЛГБТ-рухом.

Якщо Ви хочете взяти участь у проєкті, зареєструйтесь у Вікіпедії, додайтеся в список учасників(-ць) проєкту і поставте на своїй особистій сторінці {{Учасник проєкту:ЛГБТ}}. Але пам'ятаейте — статті повинні бути об'єктивними, а при їх написанні необхідно дотримуватися нейтральної точки зору.

Корисно також додати сторінку обговорення проєкту у свій список спостереження, щоб оперативно дізнаватися всі наші новини. Там же можна і поговорити, як і в офіційній публічній спільноті проєкту у мережі Facebook:)

ЛГБТ-проєкту потрібні люди, люди і ще раз люди. Тільки починаєте? Не страшно - Ви швидко всьому навчитеся, Вам допоможуть. Сміливо пишіть нові статті чи розвивайте старі на цікаві для Вас теми, будь то лесбійська література чи історія ЛГБТ-руху в Україні.

Потрібна допомога? Зверніться з питанням до активних учасників \ учасниць проєкту.

Що я можу написати?[ред. код]

Оцінка статей[ред. код]

У проєкті працює система оцінки та статистики. Для цього на сторінці обговорення статті ставте шаблон {{Вікіпроєкт:ЛГБТ|рівень=?|важливість=?}}.

Ця стаття є частиною Проєкту:ЛГБТ (рівень: невідомий)
Вікіпедія:Проєкт:ЛГБТ Мета проєкту — створення якісних та інформативних статей на теми, пов'язані з гомосексуальністю, бісексуальністю і трансгендерністю. Ви можете покращити цю статтю, відредагувавши її, а на сторінці проєкту вказано, чим ще можна допомогти. Учасники проєкту будуть вам вдячні.
??? Цю статтю ще ніхто не оцінив за шкалою оцінок статей Проєкту:ЛГБТ.
Чим допомогти:
1. Додайте, будь ласка, шаблон «Стаття проєкту ЛГБТ» до всіх сторінок обговорення нових і старих статей, тематично пов'язаних з ЛГБТ, гомосексуальністю і трансгендерністю.
2. Потребують вашої уваги Категорія:Незавершені статті про ЛГБТ.


Категоризація[ред. код]

Усі статті у Вікіпедії організовані в окремі тематичні групи завдяки спеціальному каталогові, що називається Категоризацією (це ті посилання, які йдуть в самому низу статті). Ви можете поліпшити зв'язність статей проєкту, вносячи виправлення і доповнення в дереві категорій.

Корисні шаблони[ред. код]

Шаблон(и) Використання Опис
{{Вікіпроєкт:ЛГБТ}} Ставте на сторінках обговорення всіх нових та старих статтей, пов'язаних з ЛГБТ.
Приклад використання
{{Запрошення проєкту ЛГБТ}} Запрошення Проєкту ЛГБТ Шаблон на сторінку «Обговорення» користувачів української Вікіпедії, з запрошенням для участі у Проєкті ЛГБТ.


Джерела інформації[ред. код]


Вікіпроєкти
Категорія КатегоріяКаталог

Тут розміщені посилання на джерела інформації для написання статей:

  • Книги та статті Ігоря Кона:
    • Кон , І. С. Світанкове місячне сяйво: Лики та маски одностатевого кохання = Лунный свет на заре. Лики и маски однополой любви. — 2-е вид., доп. і перероб. — Львів : НВФ "Українські технології", 2011. — 557 p. — ISBN 978-966-345-245-6.(укр.)
    • Кон И. С. Лунный свет на заре. Лики и маски однополой любви. — 2-е изд., перераб. и доп. — М/ : Олимп, ACT, 2003. — 576 p. — ISBN 5-17-015194-2, ISBN 5-8195-0836-X.(рос.). Шаблон російського видання книги.
    • «Полуничка на Березі» (рос.)
    • Сайти: http://sexology.narod.ru/(рос.) та http://www.pseudology.org/Kon/(рос.)