Гвоздьов Михайло Олексійович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Михайло Олексійович Гвоздьов
Народився 18 листопада 1973(1973-11-18) (50 років)
Красилів, Хмельницька область
Громадянство Україна Україна
Діяльність Бізнесмен
Alma mater Хмельницький національний університет
Посада засновинк GM Group

Миха́йло Олексі́йович Гвоздьо́в (нар. 18 листопада 1973(19731118), Красилів, Хмельницька область) — український бізнесмен, засновинк GM Group.

Освіта[ред. | ред. код]

Освіта вища. У 2010 р. закінчив Хмельницький національний університет, спеціалізація «Фінанси і кредит», спеціаліст з фінансів.

У 2017 році закінчив Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», спеціальність «Літаки і вертольоти», ступінь вищої освіти «Магістр».

Автомобільний бізнес[ред. | ред. код]

2003 рік — заснував концептуальний автосалон Volkswagen «Престиж Авто» в м. Хмельницький. Уклав договір про офіційне дилерство автомобілів Volkswagen в Хмельницькій області.

2005 рік — заснував концептуальний автосалон Skoda ПП "Торговий Дім «Євромоторс» м. Хмельницький. Уклав договір про офіційне дилерство автомобілів Skoda в Хмельницькій області.

2006 рік — уклав договори про офіційне дилерство автомобілів Hyundai, KIA, Mitsubishi, Audi, Subaru в Хмельницькій області. Заснував автосалони Hyundai та KIA в м. Хмельницький.

2007 рік — заснував концептуальний автосалон Subaru. Уклав договір про офіційне дилерство автомобілів Renault та Toyota в Хмельницькій області. Також, уклав договір про офіційне дилерство автомобілів Toyota в Вінницькій, Житомирській, Тернопільській і Чернівецькій областях.

2008 рік — заснував концептуальний автосалон Mitsubishi в м. Хмельницький.

Заснував концептуальний автосалон Skoda в м. Київ ТОВ «Прага Авто на Кільцевій».

2010 рік — заснував концептуальний автосалон преміального автомобільного бренду Audi в м. Хмельницький. Уклав договір про офіційне дилерство автомобілів Peugeot в Хмельницькій області.

2011 рік — заснував автосалон Peugeot в м. Хмельницький. Уклав договір про офіційне дилерство автомобілів Peugeot в Вінницькій області та заснував автосалон в м. Вінниця.

2013 рік — уклав договір про офіційне дилерство автомобілів Volkswagen в Житомирській області та заснував концептуальний автосалон Volkswagen ТОВ «Інтер Авто Центр» в м. Житомир.

Заснував концептуальний автосалон Renault ТОВ "Торговий дім «Фаворит-Авто» в м. Вінниця.

Заснував концептуальний автосалон Toyota ТОВ «Кристал — Моторс» в м. Тернопіль.

2016 рік — заснував концептуальний автосалон Toyota ТОВ «Преміум Мотор» в м. Вінниця.

2018 рік — заснував концептуальний автосалон Peugeot в м. Хмельницький.

Заснував торгово-розважальний центр WOODMALL в м. Хмельницький.

2020 рік — заснував концептуальний автосалон Toyota ТОВ «Стар-Кар» в м. Житомир.

Заснував автосалон Renault в м. Київ.

2020 рік — реєстрація торгової марки GM GROUP та торгової марки MyMyCars.

Девелопмент[ред. | ред. код]

2018 рік — заснував торгово-розважальний центр WOODMALL в м. Хмельницький.

2021 рік — здійснив будівництво закладу ресторанного господарства McDonald's у м. Хмельницький та подальша передача об'єкта в оренду всесвітньо відомій мережі.

2021 рік — розпочав будівництво Торговельно-розважального та Бізнес-центру «ТЕМП» у м. Хмельницький.

Рітейл[ред. | ред. код]

2018 рік — здійснив запуск кінотеатру WOODMALL Cinema в м. Хмельницький.

GM Group[ред. | ред. код]

Михайло Гвоздьов є засновником GM Group — холдингу дилерських центрів з продажу та обслуговування автомобілів. Компанія була заснована у 1996 ріці як невелике підприємство з продажу нових автомобілів. Компанія має 17 офіційних дилерських центрів, а також торгово-розважальні центри, кінотеатр та бізнес-центр у м. Хмельницький.

Громадська діяльність[ред. | ред. код]

Після початку повномасштабного вторгнення дилерські центри компанії Михайла Гвоздьова на території семи областей виконують ремонти автомобілів для військових першочергово і безоплатно.[1]

Станом на вересень 2023 року, GM Group передала для військових 113 авто, 11 безпілотників, виконала понад 580 безоплатних авторемонтів, також закуповувала та передавала медикаменти та військове спорядження.

У ТРЦ Woodmall та WoodMall Cinema у м. Хмельницький, що належать його компанії, щомісяця проходять безкоштовні навчально-розважальні майстер-класи для дітей, фотовиставки та благодійні концерти. У кінотеатрі Woodmall Cinema з ряду фільмів частина коштів від квитків передається на потреби підрозділів ЗСУ та проводяться благодійні покази призначені для дітей військовослужбовців та ВПО.[2][3][4]

Також його компанія підтримує донорські центри та проводить збори для безпритульних тварин.

Михайло Гвоздьов співпрацює з благодійними фондами, зокрема нікопольським благодійним фондом «Нове життя» та надавав допомогу у доставленні питної води до Нікопольщини.

Особисте життя[ред. | ред. код]

Одружений, має двох дочок.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Кафедра фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку (укр.). 29 травня 2023. Процитовано 21 листопада 2023.
  2. 🎥До Дня Захисників і Захисниць України, з 28 вересня, на широких екранах в кінотеатрі «WOODMALL CINEMA», відбуватиметься показ фільму, філософії Воїна ССО ЗСУ, «ВОВК. СТРАХУ НЕМА», репрезентований самими бійцями. | Хмельницька обласна військова адміністрація — Офіційне інтернет-представництво. www.adm-km.gov.ua. Процитовано 21 листопада 2023.
  3. Освітній хаб Хмельницької міської територіальної громади. Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради. Процитовано 21 листопада 2023.
  4. Газета "Подільські Вісті" — Контакти. pvisti.info (uk-ua) . Процитовано 21 листопада 2023.