Дніпродзержинський сталеливарний завод

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Дніпродзержинський сталеливарний завод
Тип фірма
Засновано 1926
Штаб-квартира Україна, 51925, Дніпропетровська обл., м. Кам’янське, вул. Українська, 4
Холдингова компанія Дніпровагонмаш

ДП «Дніпродзержинський сталеливарний завод»[1] — металургійне підприємство в м. Кам'янському, дочірнє підприємство ПАТ «Дніпровагонмаш», яке було створене в 1992 році на базі фасонно-ливарного цеху, що існує з 1926 року й має великий досвід роботи.

Продукція[ред. | ред. код]

Завод спеціалізується на випуску виливків для вагонобудування. Виробнича потужність підприємства на даний час становить більш 20 тисяч тонн у рік. Крім основної номенклатури, освоєний випуск виливків для сільгоспмашинобудування й інших галузей народного господарства.

Контроль якості[ред. | ред. код]

На заводі успішно розроблена, впроваджена й сертифікована система менеджменту якості відповідна до вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008).

Стабільна якість основної продукції заводу: «Автозчеплення СА-3», «Корпус автозчеплення», «Хомути тягові», «Упори передні», «Упори задні», «Упори з надпятником», «Черевик неповоротний» підтверджена сертифікатами відповідності в Системі сертифікації на федеральному залізничному транспорті Росії РСФЖТ і системі сертифікації УкрСЕПРО (Україна).

Специфіка[ред. | ред. код]

На підприємстві постійно ведуться роботи з удосконалювання технології виробництва, підвищенню якості виливків, що випускаються, а також розширенню номенклатури виробів.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. ДП "СТАЛЬЗАВОД" в ЄДР. [Архівовано з першоджерела 09.07.2018.].

Посилання[ред. | ред. код]