Долина помсти

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Долина помсти
Vengeance Valley
Жанр вестерн
Режисер Річард Торп
Продюсер Ніколас Нейфак
Сценарист Ірвінг Ревеч
Люк Шорт
У головних
ролях
Берт Ланкастер
Роберт Вокер
Джоан Дрю
Селлі Форрест
Джон Айрленд
Карлтон Карпентер
Рей Коллінз
Тед де Корсія
Х'ю О'Брайан
Уїлл Райт
Оператор Джордж Дж. Фолсі
Композитор Рудольф Дж. Копп
Художник Malcolm Brownd
Дистриб'ютор Metro-Goldwyn-Mayer і Netflix
Тривалість 83 хвилин
Мова англійська
Країна США США
Рік 1950
IMDb ID 0044186
CMNS: Долина помсти у Вікісховищі

«Долина помсти» — фільм 1950 року.

Зміст[ред. | ред. код]

Серед безкрайніх просторів зелених долин, оточених засніженими вершинами незлочинні гір дикого заходу, є невелике селище, в якому проживає сім'я фермерів Стробі. Після багатомісячного відсутності Оуен Дейбрайт, головний погонич ранчо і його зведений брат Лі Стробі повертаються додому.

Їх очікують новини і серед іншого вони дізнаються що Лілі — офіціантка з місцевої таверни народила дитину від Лі. Однак молода мати не зізнається, хто батько дитини, а новоспечений батько і зовсім не бажає визнати дитину своєю, адже у нього вже є сім'я. Оуен, останні роки ведучи господарство на фермі за двох, тому що його зведений брат не дуже то хотів мати зайві мозолі, вирішує покинути ці місця в пошуках нового життя.

В цей же час в містечко прибувають два розгніваних брата Лілі, з метою знайти незаконного батька дитини і змусити його одружитися з нею, або вбити. Підлий Лі робить усе, щоб звалити своє батьківство на брата і уникнути помсти родичів Лілі, і в добавок задумав заволодіти всім спадком одноосібно, позбувшись від добропорядного брата. Оуен, дізнавшись про це, вирішує, що з нього вистачить — треба приймати жорсткі заходи до «улюбленого братика».

Посилання[ред. | ред. код]