Дунаївці (футбольний клуб)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
ФК «Дунаївці»
Повна назва Футбольний клуб «Дунаївці»
Прізвисько дунаївчани
чорно-сині
Засновано 1960
Населений пункт Дунаївці, Україна
Стадіон «Колос» (Дунаївці)
Вміщує 2500
Головний тренер Каленюк Дмитро Євгенович
Ліга Чемпіонат Хмельницької області з футболу
(Прем'єр ліга)
2023 11 місце
Домашня


ФК «Дунаївці» — український футбольний клуб з міста Дунаївці Хмельницької області. Заснований у 1960 році. Виступає у Чемпіонаті Хмельницької області з футболу.

Впродовж своєї історії кілька разів змінював назву. У 1960-х роках команда носила назву ФК «Колгоспник», в період 1991—1992 років — ФК «Текстильник», 1992—1993 — ФК «Тернава», 1993—2006 роки — ФК «Нива-Текстильник» та ФК «Колос-Текстильник», виступаючи певний період з двома назвами в різних рівнях футбольного чемпіонату України та Хмельницької області. З 2007 року команда заявлена під назвою ФК «ІНАПіК». В 2008 році — ФК «ПТП ІНАПіК», 2009—2013 роки — ФК «Верест-ІНАПіК». У 2014 році з погодження Міської ради міста Дунаївці прийнято рішення про перейменування клубу на ФК «Дунаївці». З появою у 2019 році нового спонсора дунаєвецька команда брала участь у змаганнях під назвою ФК «Епіцентр» (Дунаївці). Після переїзду ФК «Епіцентр» до міста Кам'янець-Подільський, з 2022 року виступає знову під назвою ФК «Дунаївці» у обласній першості з футболу.

За роки незалежності клуб з Дунаївців був чемпіоном Хмельницької області з футболу в сезонах 1994, 2004 та 2019 років, та володарем Кубку Хмельницької області з футболу 2019, 2020 років. Найвищим досягненням команди в Аматорській футбольній лізі України стало віце-чемпіонство у сезоні 2020 року. У тому ж 2020 році клуб отримав статус професійного футбольного колективу та дебютував у Кубку та Чемпіонаті України з футболу. У 2022 році «дунаївчани» повертається до виступів у Чемпіонаті Хмельницької області з футболу та одразу виграють змагання у Першій лізі.

Після тривалого періоду експериментів кольорами футбольного клубу стали «чорний та синій», у відповідності до прапора міста Дунаївці.

Історія[ред. | ред. код]

Колишні назви

  • 1960-ті: ФК «Колгоспник»
  • 1991—1992: ФК «Текстильник»
  • 1992—1993: ФК «Тернава»
  • 1993—2006: ФК «Нива-Текстильник» (у рамках чемпіонату Хмельницької області)
  • 1997—1998: ФК «Колос-Текстильник» (у рамках чемпіонату України серед КФК)
  • 2007: ФК «ІНАПіК»
  • 2008: ФК «ПТП ІНАПіК»
  • 2009—2014: ФК «Верест-ІНАПіК»
  • 2014—2018: ФК «Дунаївці»
  • 2019–2022: ФК «Епіцентр»
  • 2022–дотепер: ФК «Дунаївці»

Радянський період[ред. | ред. код]

1960—1991[ред. | ред. код]

Історія дунаєвецького футболу мало досліджена, хоча й відомо про факт існування в Дунаївцях одразу двох футбольних команд у період після Другої світової війни. Саме в той час у місті на старому стадіоні грали команди "Іскра" та "Червоний партизан". Однак поки датою створення сучасного футбольного клубу в місті прийнято вважати 1960-й рік.

Враховуючи доступну статистику футбольних чемпіонатів області, відомо, що місцева команда, яка носили на той час назву ФК «Колгоспник» за підсумками 1960 року здобула бронзові медалі, а вже у 1961 році стала срібним призером обласної першості поступившись лише «Авангарду» з Кам'янець-Подільського.

Дивним чином, гальмування розвитку місцевого футбольного колективу збіглося з появою в 1960-х роках у місті Дунаївці та його околицях військових об'єктів, укомплектованих ядерним озброєнням. Хоча Дунаївці ніколи не мали статусу закритого міста, але доступ до його інфраструктури чітко контролювався, а відвідуваність штучно обмежувалась. Ближче до 1980-х років місто вже було відносно відоме завдяки місцевій військовій частині військ стратегічного призначення, звідки одна з назв дунаєвецьких футболістів серед опонентів — «ракетники».

Незалежна Україна[ред. | ред. код]

1992—2006[ред. | ред. код]

З 1992 року дунаєвецька футбольна команда кілька разів розформовувалась та знімалась зі змагань через брак фінансування, але за підтримки місцевої влади, бізнесу та активістів відновлювала діяльність. Під тогочасною назвою «Нива-Текстильник» клуб двічі ставав чемпіоном Хмельницької області з футболу (1994, 2004). В цей період в клубі починало футбольну кар'єру багато талановитої молоді, серед яких був відомий у майбутньому український футболіст Андрій Донець. У серпні 2001 року 4 матчі за команду провів грузинський воротар Георгій Бабуадзе, відомий виступами за хмельницьке «Поділля» в сезонах 1997—2001 років. У 2006 році у футболці дунаєвецької команди грав колишній капітан хмельницького «Поділля» 2002—2004 років — Георгій Магріані.

— Розповідає колишній гравець ФК «Нива-Текстильник» — Андрій Донець:

Я отримав запрошення до збірної (Хмельницької) області і в її складі продовжував набиратися досвіду. Згодом на базі цієї збірної було створено команду "Нива-Текстильник", яка базувалася в місті Дунаївці. Ми виступали у першості серед колективів фізкультури. Тренував нас відомий футбольний фахівець Володимир Олександрович Монастирський. В той час головним його завданням було зберегти команду на майбутнє та навчити нас, молодих футболістів, служінню його величності футболу. Пригадую, в одному із поєдинків виступав проти команди львівського "Динамо", кольори якого захищали Ігор Краївський, Володимир Рацький, Ярослав Гринишин, Валерій Доморадов та Юрій Войтович. Хоча ми й поступилися - 1:5, але за рівнем майстерності львів'янам не поступалися. Так вже буває у футболі, що м'ячі влітають у ворота в такій кількості.

2007—2013[ред. | ред. код]

У 2007 році за підтримки місцевих підприємців, зокрема засновника компанії «Верест» Олександра Бернашевського, дунаєвецька команда отримала нове життя. Дунаївчани, що на той час виступали під назвою ФК «ІНАПіК», а згодом ФК «Верест-ІНАПіК», тричі поспіль в 2007, 2008, 2009 роках здобували срібні нагороди чемпіонату Хмельницької області з футболу.

В 2007 році у підсумковій турнірній таблиці дунаївчани розташувались за переможцем турніру ФК «Іскра» (Теофіполь), який здобув підсумкові 49 очок, проти 45 очок срібного призера «ІНАПіК» та відповідно 42 очок третьої команди сезону волочиського «Агробізнесу».

У рамках участі клубу в чемпіонаті України з футболу серед аматорів, 2008 рік не став успішним. «ПТП ІНАПіК» зайняв лише четверту сходинку серед п'яти учасників Другої ліги. На цій стадії чемпіонату найкращим бомбардиром ліги став гравець дунаївчан — Віталій Мороз, котрий оформив 4 голи у 7 зіграних матчах.

Чемпіонат області 2008 року знову приніс непоганий здобуток у вигляді срібних нагород турніру.

За підсумками чемпіонату 2009 року «Верест-ІНАПіК» поступився чотирма очками команді з Волочиська «Збруч-Агро». Трійка лідерів сезону складалася з: ФК «Збруч-Агро» (35 очок), ФК «Верест-ІНАПіК» (31 очко) та ФК «Красилів» (25 очок).

У 2013 році команда не брала участь у розіграші чемпіонату Хмельницької області з футболу.

2014—2018[ред. | ред. код]

З 2014 року клуб подає заявку на участь в обласній першості з футболу під новою назвою — ФК «Дунаївці». Традиційними стають зелені кольори клубної форми, що прийшли на зміну жовто-блакитній екіпіровці попереднього періоду. Перші роки виявились не надто успішними. Клуб з Дунаївців два роки поспіль завершує сезони на четвертій сходинці — у кроці від бронзових медалей.

За результатами 2014 року попереду ФК «Дунаївці» виявились такі команди як «Збруч-Астарта» (Волочиськ), «Случ» (Старокостянтинів) та «Поділля» (Хмельницький). Розрив між першим та чертвертим місцями турнірної таблиці склав 15 ігрових очок, при досить непоганих результатах дунаєвчан (11 перемог, 2 нічиї та 5 поразок).

У 2015 році в трагічній автокатастрофі загинув молодий талановитий тренер ФК «Дунаївці» — Сергій Ігнатьєв, який за досить короткий проміжок часу зміг побудувати дієздатну команду, орієнтовану переважно на місцевих молодих футболістів. В цьому ж сезоні стали зрозумілі основні фаворити обласної футбольної першості, які довели свій високий ігровий клас стабільними результатами. За підсумками сезону ФК «Дунаївці» зайняли скромне четверте місце.

2017-го року перед початком другого кола чемпіонату Хмельницької області з футболу, команду підсилив досвідчений сорокаоднорічний захисник — Петро Бадло. У першому ж матчі другого кола з кам'янець-подільським ФК «Фортеця» дунаєвчани здобули впевнену перемогу з рахунком 3:1. Проте, сезон знову закінчився для команди лише на п'ятій сходинці турнірної таблиці.

2019—2021[ред. | ред. код]

У 2019 році спонсором команди стає відома мережа будівельних гіпермаркетів «Епіцентр К», а на базі дунаївецької команди створюється ФК «Епіцентр» (Дунаївці). До команди приходить ряд досвідчених гравців та тренер Ігор Бадло. У тому ж році дунаївчани стають чемпіонами області та здобувають свій перший в історії Кубок Хмельницької області, здолавши у фіналі «Іскру» з Теофіполя. Кращим бомбардиром у складі «дунаївчан» став Руслан Івашко. Ще один кубок області команда виграє у 2020 році, перемігши у фіналі з рахунком 2:0 ФК «Перлина Поділля» з Білогір'я. У Чемпіонаті області команда участі не бере, адже заявлена вже на аматорському рівні.

У 2020 році дунаївецькі футболісти вперше у своїй історії вийшли до фіналу аматорського чемпіонату України з футболу, де у серії пенальті поступилися команді ФК «Вікторія» (Миколаївка). Кращим гравцем фінального матчу у складі команди з Дунаївців став бразильський легіонер — Барбоза да Сілва. Згодом ФК «Епіцентр» (Дунаївці) дебютували у професійному статусі, коли 30 серпня 2020 року у розіграші Кубку України з футболу приймали в Дунаївцях команду «Карпати» (Львів). Перший м'яч команди на професійному рівні забив Віталій Бадло, а фінальний свисток зафіксував перемогу господарів поля із рахунком 4:0.

Дебютний сезон у Чемпіонаті України у Другій лізі (група "А") команда закінчила на високому четвертому місці, пропустивши вперед ФК «Поділля» (Хмельницький), ФК «Ужгород», ФК «Діназ» (Вишгород). Кращим бомбардиром команди того сезону став Руслан Івашко із п'ятьма голами. Команда не виконала завдання із виходу до Першої ліги тому у міжсезоння головним тренером команди було призначено Олега Недуду, а консультантом команди став відомий фахівець - Сергій Нагорняк. У созоні 2021/2022 роках футбольні змагання в Другій лізі було припинено 24 лютого 2022 року через російське вторгнення в Україну. За підсумком сезону клуб завершив чемпіонат Другої ліги групи «А» лише п'ятим. Кращим бомбардиром клубу став Євгеній Немтінов із сімома голами. Дунаївецькі вболівальники побачили домашні поєдинки за участі місцевої команди з львівськими «Карпатами», вінницькою «Нивою», чернівецькою «Буковиною» та іншими.

У 2022 році відновлюються ФК «Дунаївці», адже 29 липня 2022 року ФК «Епіцентр» змінює місце реєстрації на переїжджає до міста Кам'янець-Подільський. Першу половину сезону 2022/2023 у Першій лізі «кам'янчани» досі грають в Дунаївцях на стадіоні «Колос», розділивши арену із господарями поля ФК «Дунаївці».

з 2022[ред. | ред. код]

Після дворічної перерви ФК "Дунаївці" повертаються до обласного чемпіонату і впевнено виграють змагання у сезоні 2022 року Першої ліги. Кращим бомбардиром команди того сезону став Алішер Якубов із 12 голами у 7 матчах. Наступний сезон у найсильнішій обласній лізі виявився відверто невдалим для дунаївчан. Зрештою після першого кола чемпіонату команда знялась зі змагань, втративши частину очок та посівши передостаннє місце в таблиці. Найкращим бомбардиром команди став Назар Кравчук із 6 голами.

Протистояння[ред. | ред. код]

Головними протистоянням вважаються матчі проти команди смт. Дунаївці (або станція Дунаївці), яка періодично бере участь у розіграшах обласної першості. Так сусіднє з містом Дунаївці однойменне селище було представлене в чемпіонаті області 2011 року ФК «Крила Рад». Варто зазначити, що за підсумками змагань того року опонент ФК «Дунаївці» зайняв вищу позицію в турнірній таблиці Першої ліги (Південної зони). У 2016 році суперник брав учать у турнірах під назвою ФК «Громада» (смт. Дунаївці). 2022-го року у «дунаєвецькому дербі» по черзі перемагали обидві команди, при чому «Спорт-Лідер» із селища Дунаївці завдав єдиної поразки ФК «Дунаївці» в обласній Першій лізі.

Зважаючи на непостійність лідерських позицій серед учасників чемпіонатів Хмельницької області з футболу, принциповість окремих поєдинків має змінний характер. Але серед найбільш амбіційних супротивників виділяються команди з Хмельницького, Волочиська, Красилова, Старокостянтинова.

Стадіон[ред. | ред. код]

стадіон «Колос» (м. Дунаївці, 2017 рік)

Перші дунаєвецькі футбольні команди проводили свої матчі на скромному старому міському стадіону, що зараз розташований поблизу центральної площі міста на вулиці Стадіонній. В період після Другої світової війни тут проводили свої змагання два футбольні клуби "Іскра" та "Червоний партизан", які передували утворенню ФК "Колгоспник". Стадіон мав огорожу, на воході були споруджені бетонні сходи та встановлено аркові ворота, по боках від яких стяли дві невеликі споруди, одна з яких слугували роздягальнею для футболістів, а інша в іншій знаходлась каса стадіону. До 1990-х років на стадіоні грала та тренувалася місцева дитяча спортивна школа, але після передачі стадіону місцевій релігійній громаді, на футбольному полі було споруджено каплицю. Крім того, в під час археологічних досліджень в межах стадіону були виявлені залишки підземних ходів колишнього капуцинського монастиря, тому старий стадіон наразі втратив свою функцію.

У 1962 завдяки зусиллям громади та після успішного виступу місцевих футболістів у чемпіонаті області, побудовано новий спортивний комплекс зі стадіоном, який отримав назву «Колос». У 1980 році арену було підготовлено до участі у естафеті Олімпійського вогню, маршрут якого проходив через місто Дунаївці. На початку 1990-х років біля стадіону було побудовано спортивний комплекс із спортивною залою та роздягальнями. В 2015 році здійснено часткову реконструкцію стадіону, встановлені сучасні пластикові сидіння. Місткість стадіону складає приблизно 500 глядацьких місць.

У листопаді 2019 року на стадіоні завершилась кількамісячна реконструкція, яка включала роботи над дренажною системою та монтаж системи поливу. На час реконструкції місцевої футбольної арени «дунаєвчани» були вимушені грати у Чемерівцях і Васильківцях, які вже мали належні стадіони. На наступному етапі було вдосконалено трибуни, збільшивши їх місткість до тисячі ста глядацьких місць, адже місцева команда готувалась до отриманя професійного статусу і участі в Другій лізі чемпіонату України. Стадіон "Колос" в Дунаївцях приймав замагання чемпіонату України з футболу у Першій та Другій лігах за участю ФК "Епіцентр" до кінця 2022 року. З того ж року є домашньою ареною для ФК "Дунаївці".

Досягнення[ред. | ред. код]

Чемпіонат Хмельницької області з футболу

Прем'єр ліга:

Перша ліга:

  • Переможець (1): 2022.

Кубок Хмельницької області з футболу

  • Переможець (2): 2019, 2020
  • Фіналіст (1): 2022

Чемпіонат України з футболу серед аматорів

  • Срібний призер: 2019/20.

Клубна емблема[ред. | ред. код]

З 2014 року в основу емблеми команди покладено Герб міста Дунаївці, а саме — зображення срібного журавля, який стоїть на одній нозі та тримає камінь у другій. Видозміна клубної емблеми з 2019 року, де замість каменя журавель тримає футбольного м'яча, додала зображенню спортивного змісту. У сезоні 2021-2002 років чорно-біла емблема клубу отримала спонсорські кольори, де білого журавля зображено на фоні синьо-білих смуг, але згодом ФК "Дунаївці" повернулися до чорно-білого варіанту емблеми.

Клубна форма[ред. | ред. код]

2007—2014
2014—2018
2019—2020

Спонсори[ред. | ред. код]

Роки Виробник форми Головний спонсор Про спонсора
2000-і роки - Маровоір

Текстильне підприємство в місті Дунаївці Хмельницької області, утворене на базі державної Дунаєвецької суконної фабрики

2007-2013 - ІНАПіК

Будівельно-транспортна компанія, з виконання робіт з ремонту та реконструкції інженерних мереж, по технології горизонтально-направленого буріння.

2009-2013 - Верест

Підприємство м'ясопереробної галузі з Дунаєвеччини з повним циклом створення м'ясних виробів, засноване 1997 року.

2013-2019 - -

Муніципальнй бюджет Дунаєвецької міської ради

2019-2021 PRO TOUCH Епіцентр К

Група компаній в Україні, яка володіє мережею будівельних гіпермаркетів «Епіцентр К», заснована 2003 року.

2021-2022 MIZUNO
2022 PRO TOUCH
2023- Joma - -

Відомі футболісти[ред. | ред. код]

Головні тренери[ред. | ред. код]

  • Україна Монастирський Володимир Олександрович (1993—2006 роки)
  • Україна Кулик Микола Миколайович (2007—2009 роки)
  • Україна Ігнатьєв Сергій Петрович (2009—2015 роки)
  • Україна Ігнатьєв Володимир Петрович (2015—2019 роки)
  • Україна Бадло Ігор Климентійович (2019—2021 роки)
  • Україна Надуда Олег Миколайович (2021—2022 роки)
  • Україна Каленюк Дмитро Євгенович (з 2022 року)

Виступи в чемпіонаті Хмельницької області[ред. | ред. код]

Сезон Назва Місце І В Н П ГЗ ГП О Бомбардир Примітки
1960 ФК «Колгоспник» (Дунаївці) 3 з ? ? ? ? ? ? ? ? ?
1961 ФК «Колгоспник» (Дунаївці) 2 з ? ? ? ? ? ? ? ? ?
1992 ФК «Текстильник» (Дунаївці) 3 з 8 14 7 2 5 25 17 16 Південна зона
1992/1993 ФК «Тернава» (Дунаївці) 4 з 14 26 14 5 7 48 44 33
1993(Осінь) ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 13 з 14 26 3 2 21 17 65 8
1994 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 1 з 10 18 12 4 2 48 18 28
1995 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 5 з 12 22 12 0 10 40 31 36
1996 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 7 з 12 22 11 3 8 48 35 36
1997 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 5 з 8 14 7 2 5 24 17 23
1998 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 5 з 8 14 6 3 5 22 21 21
1999 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 3 з 10 18 10 2 6 33 32 32
2000 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 2 з 10 18 12 3 3 37 17 39
2001 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 3 з 9 16 13 1 2 37 19 30
2002 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) ? з ? ? ? ? ? ? ? ?
2003 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 4 з 11 20 11 5 4 30 19 38
2004 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 1 з 10 18 14 2 2 34 10 44
2005 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 7 з 12 22 10 1 11 23 30 31
2006 ФК «Нива-Текстильник» (Дунаївці) 6 з 10 16 6 2 8 27 28 20
2007 ФК «ІНАПіК» (Дунаївці) 2 з 10 18 14 3 1 38 19 45
2008 ФК «ІНАПіК» (Дунаївці) 2 з 10 18 11 2 5 33 17 35
2009 ФК «Верест-ІНАПіК» (Дунаївці) 2 з 8 14 10 1 3 17 6 31
2010 ФК «Верест-ІНАПіК» (Дунаївці) 6 з 10 18 11 0 7 15 25 20
2011 ФК «Верест-ІНАПіК» (Дунаївці) 7 з 10 18 6 3 9 26 36 21 Перша Ліга (Південна зона)
2012 ФК «Верест-ІНАПіК» (Дунаївці) Не брав участь
2013 ФК «Верест-ІНАПіК» (Дунаївці) Не брав участь
2014 ФК «Дунаївці» 4 з 9 18 11 2 5 35 20 35 Костянтин Боднар (4)
2015 ФК «Дунаївці» 4 з 8 14 5 3 6 14 15 18
2016 ФК «Дунаївці» 5 з 11 20 10 3 7 37 31 33 Олександр Бондаренко (12)
2017 ФК «Дунаївці» 5 з 8 14 6 2 6 17 24 20
2018 ФК «Дунаївці» 4 з 7 12 4 1 7 18 31 13 Богдан Шеверногий (5)
2019 ФК «Епіцентр» (Дунаївці) 1 з 10 15 13 2 0 56 6 41 Руслан Івашко (19)
2020 ФК «Епіцентр» (Дунаївці) Не брав участь
2021 ФК «Епіцентр» (Дунаївці) Не брав участь
2022 ФК «Дунаївці» 1 з 5 8 7 0 1 38 13 21 Алішер Якубов (12) Перша Ліга
2023 ФК «Дунаївці» 11 з 12 20 1 0 19 5 67 3 Назар Кравчук (6) * Знявся зі змагань після першого кола

Виступи в Чемпіонаті України з футболу серед аматорів[ред. | ред. код]

Сезон Назва Місце І В Н П ГЗ ГП О Примітки
1997/1998 ФК «Колос-Текстильник» 8 з 8 14 0 1 13 4 25 1
1998/1999 ФК «Нива-Текстильник» 4 з 9 16 8 1 7 24 19 25
1999 ФК «Нива-Текстильник» знята зі змагань
2001 ФК «Нива-Текстильник» 3 з 4 6 2 1 3 3 12 7
ФК «Нива-Текстильник» 5 з 6 10 2 2 6 5 7 8
2008 ФК «ПТП ІНАПіК» 4 з 5 8 2 3 3 15 16 9
2009 ФК «Верест-ІНАПіК» 5 з 5 8 0 1 7 4 25 1
2010 ФК «Верест-ІНАПіК» 4 з 5 8 1 0 7 4 18 3
2019/2020 ФК «Епіцентр» (Дунаївці) 2 з 10 18 12 3 3 36 20 39 груповий етап
2019/2020 ФК «Епіцентр» (Дунаївці) 2 3 2 1 0 12 6 плей оф

Виступи в чемпіонаті України[ред. | ред. код]

Сезон Назва Місце І В Н П ГЗ ГП О Ліга
2020/2021 «Епіцентр» (Дунаївці) 4 з 13 26 14 6 4 36 15 48 Друга ліга (Група «А»)
2021/2022 «Епіцентр» (Дунаївці) 5 з 15 19 12 1 6 30 19 37 Друга ліга (Група «А»)

Склад команди[ред. | ред. код]

Станом на 2022 рік

Поз. Нац. Гравець
ПЗ Україна Балакай А.Є.
ПЗ Україна Бондаренко О.О.
ВР Україна Броварський В.В.
ЗХ Україна Валєєв В.В.
ЗХ Україна Глуховатий В.В.
ЗХ Україна Горський Ю.В.
ПЗ Україна Данилюк В.В.
ЗХ Україна Загородній Я.Ю.
ЗХ Україна Калинюк Д.Є.
ПЗ Україна Кравчук А.І.
НП Україна Кравчук Н.П.
ЗХ Україна Кучерявий О.В.
Поз. Нац. Гравець
НП Україна Мазур Я.В.
ЗХ Україна Мельничук Р.О.
ПЗ Україна Мудрицький О.Ю.
ПЗ Україна Пищаль В.О.
НП Україна Пожидаєв Д.О.
ПЗ Україна Прохорчук Д.І.
ПЗ Україна Самородов А.О.
ПЗ Україна Сапожник О.В.
НП Україна Скочеляс Р.В.
ПЗ Україна Сметана Д.П.
НП Україна Шурдило М.О.
НП Україна Якубов А.Р.