Епізоди телесеріалу «Комісар Рекс» (дев'ятий сезон)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Докладніше: Комісар Рекс


Дев'ятий сезон серіалу Комісар Рекс складається з тринадцяти епізодів, які вперше транслювалися в Австрії з 27 листопада 2003 року по 18 березня 2004 року.

Оригінальна назва Українська назва Дата показу
1 Attentat auf Rex Замах на Рекса 27 листопада 2003
2 Wofür Kinder leiden müssen Чому діти повинні страждати 4 грудня 2003
3 Ettrichs Taube Голуб Еттріха 11 грудня 2003
4 Vitamine zum Sterben Вітаміни, щоб померти 18 грудня 2003
5 Nachts im Spital Ночі у шпиталі 15 січня 2004
6 Das Donaukrokodil Дунайський крокодил 22 січня 2004
7 Mord im Gefängnis Смерть за ґратами 29 січня 2004
8 Nina um Mitternacht Опівнічна Ніна 5 лютого 2004
9 Schnappschuss Невдалий постріл 19 лютого 2004
10 Die Leiche lebte noch Живий труп 26 лютого 2004
11 Hexen und andere Frauen Відьми та інші жінки 4 березня 2004
12 Ein Toter und ein Baby Ліза і Томас 11 березня 2004
13 Sein letzter Sonntag Його остання неділя 18 березня 2004

Замах на Рекса[ред. | ред. код]

Шість років тому завдяки Рексу до в'язниці потрапив небезпечний злочинець. Опинившись на волі, він мститься Рексу, стріляючи в нього і в Марка: обидва поранені, але Рексу доводиться найважче. А Марк стикається з тим, що в нашому світі життя собаки, навіть такої чудової, як Рекса, цінується набагато нижче людського.

Чому діти повинні страждати[ред. | ред. код]

На звалищі знаходять тіло маленького хлопчика, побитого до смерті. Його, як і інших дітей, нелегальних іммігрантів зі Східної Європи, "господарі" примушували красти і просити милостиню, а за спроби втекти чи відмовитися — били. Один з таких дітей — Ніколай — познайомився з дівчинкою Іріс і вирішив втекти від "господарів". Але їх обох ловлять. Марк, Ніккі і Рекс починають пошуки зниклих дітей.

Голуб Еттріха[ред. | ред. код]

Літній чоловік, який займається розведенням голубів, знайдений мертвим у себе вдома. Приступивши до розслідування, Ніккі і Марк з'ясовують, що віденські голуби розносять не тільки пошту.

Вітаміни, щоб померти[ред. | ред. код]

Вранці перед роботою жінка, як завжди, прийняла вітаміни. В офісі їй несподівано стало погано, і вона померла — як показав розтин, від серцевого нападу. Марк звертається до фірми-виробника вітамінів, але там заперечують будь-яку причетність до справи. Ніккі й Марк впевнені, що вони щось приховують.

Ночі у шпиталі[ред. | ред. код]

Вночі з лікарні безслідно зникає пацієнт. Розслідування починає директор лікарні, після того, як знаходять тіло пацієнта. ДНК-докази свідчать про те, що це було вбивство.

Дунайський крокодил[ред. | ред. код]

Серія смертей у водах Дунаю переконує Марка, що їх винуватцем є крокодил, але чи можливо це? Доктор Граф з'ясовує, що остання жертва дійсно потонула. Рекс знаходить нові докази, які повертають все з ніг на голову.

Смерть за ґратами[ред. | ред. код]

Ніккі отримує листа від жінки, яка відбуває термін за співучасть у злочині. Незабаром після цього Ніккі дізнається, що жінка покінчила життя самогубством, хоча їй залишалося всього пів року до звільнення. Попри незгоду колег, Ніккі проникає у в'язницю під виглядом ув'язненої, щоб з'ясувати правду, але сама опиняється в небезпеці.

Опівнічна Ніна[ред. | ред. код]

Відома радіоведуча Ніна, повертаючись з роботи пізно ввечері на авто, збиває насмерть людину. Вона говорить поліції, що це був нещасний випадок, але розтин показує, що за цією справою криється щось більше, ніж невдалий збіг обставин.

Невдалий постріл[ред. | ред. код]

Катя і Матіас влаштовують фотосесію на покинутому будівництві. Через деякий час після цього там знаходять труп, а Марк знайомиться з літньою жінкою, що живе на цьому ж будівництві й знає, хто вчинив злочин.

Живий труп[ред. | ред. код]

На багатого бізнесмена скоєно напад у його власному будинку. Однак злочинець не врахував одного: йому не вдалося вбити свою жертву, а тільки важко поранити.

Відьми та інші жінки[ред. | ред. код]

У Відні з'явився новий серійний маніяк. Він вбиває привабливих жінок приблизно 40 років. Поряд з трупами щоразу знаходять якийсь дивний предмет — червоні туфлі або мертву мишу. Марк і Рекс розпочинають розслідування, яке з кожним днем стає все загадковіше.

Ліза і Томас[ред. | ред. код]

Молодий чоловік знайдений мертвим у своїй квартирі. Напередодні він з друзями влаштував вечірку, так що тепер всі вони — під підозрою, включаючи молоду дівчину, яка чекає дитину.

Його остання неділя[ред. | ред. код]

Один з мешканців притулку для людей похилого віку гине, впавши з балкона. Доктор Граф відразу ж визначає: це вбивство. Почавши розслідування, Марк і Рекс з'ясовують, що у покійного був шкідливий характер, за який його дуже не любили багато людей. Але ім'я злочинця стане для поліції справжнім сюрпризом.