ЗІП-АВТО

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Компанія ТОВ ЗІП-АВТО
Тип бізнес
Галузь Оптова та роздрібна торгівля запасними частинами, оливами, додатковим обладнанням, лакофарбовими матеріалами для автомобілів
Засновано 1998
Штаб-квартира Україна Україна, Київ
Ключові особи генеральний директор РОМАНЕНКО ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ
Продукція Автозапчастини, мастила, фарби, додаткове обладнання
Офіційний сайт

Компанія «ЗІП-АВТО»  (ZipAVTO)— автосервісна компанія, що входить в групу компаній Корпорації УкрАВТО, створена в квітні 1998 року.

Продукція[ред. | ред. код]

«ЗіпАВТО» реалізує широкий асортимент товарів для вітчизняних автомобілів та іномарок.

Нам довіряють власники машин, автомагазини, автосервіси, станції технічного обслуговування, компанії з власним автопарком, філії офіційних автодилерів різних марок авто.

Компанія "ЗІП-АВТО" пропонує більше 50 000 найменувань товарів, які охоплюють більш ніж 100 брендів в сфері запасних частин, додаткового обладнання і аксесуарів, в категорії мастил, фарб для автомобілів і автохімії. До власного імпорту ЗІП-АВТО входять запасні частини відомих світових виробників, в тому числі Nissens, A.B.S., SIDEM, NIPPARTS, WIX, оливи Orlen, Total та багато інших;

Компанія "ЗІП-АВТО" – єдиний офіційний представник заводу ЗАЗ в Україні.

В асортименті товарів компанії "ЗІП-АВТО" є оригінальні запасні частини KIA, Mercedes-Benz, General Motors, Chery, Nissan, Renault, Toyota . [джерело?].

Інтернет-магазин[ред. | ред. код]

Компанія "ЗІП-АВТО" маэ власний інтернет магазину E-zipavto, в якому можна розміщувати замовлення, отримувати інформацію про ціни і терміни поставки товару.

Посилання[ред. | ред. код]