Кендіс Сванепул

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кендіс Сванепул
Candice Swanepoel
У 2010 році.
Ім'я при народженні англ. Candice Susan Swanepoel
Народження 20 жовтня 1988(1988-10-20)[1] (35 років)
Mooi Riverd, uMgungundlovu District Municipalityd, Квазулу-Наталь, ПАР
Громадянство  ПАР
Національність ПАР
Професія супермодель
Зріст 174 см см
Груди 84  см
Талія 59 см
Стегна 88 см
Волосся Русяве
Очі Блакитні
Розмір одягу (UK) 2-4; (US) 0-2; (EU) 32-34
Розмір взуття (UK) 7; (US) 8; (EU) 38
Агентство Ice Model Management
IMG Models
Why Not Model Agency
Modelwerk
candiceswanepoel.com

CMNS: Кендіс Сванепул у Вікісховищі

Ке́ндіс С'ю́зан Сва́непу́л (англ. і афр. Candice Swanepoel, англійська вимова МФА[ˈswɒnəpuːl], вимова африкаанс [svanɛˈpul]; нар. 20 жовтня 1988, Муї-Рівер, Наталь, ПАР) — південноафриканська супермодель. Найбільш відома як «ангел» Victoria's Secret. 2012 року потрапила до списку десяти найбільш високооплачуваних моделей журналу «Форбс».

Ранні роки[ред. | ред. код]

Я провела своє дитинство оточена життям, любов'ю, природою і сім'єю. Маленькою дівчинкою я завжди знала, що я хотіла зробити щось незвичайне, чим одного дня моя сім'я і я могли би гордитися.

Кендіс Сванепул, Офіційний сайт

Народилася в містечку Муї-Рівер, в провінції Наталь в ПАР у африканській сім'ї голландського походження. Виросла на фермі, сама Кендіс говорила, що в дитинстві вона була «шибеником», і виконувала роботу по дому на молочно-м'ясній фермі своєї родини. Отримала пропозицію від агента у віці 15 років, коли ходила за покупками на ринку з матір'ю в Дурбані. Тоді вона навчалася в коледжі Святої Анни, де вона знайшла друзів і потенціал до освіти. У віці 16 років, вона отримувала все більше і більше пропозиції моделювання по всій Європі. Після двох років подорожей між Парижем, Міланом, Лондоном і Південною Африкою, Кендіс переїхала до Нью-Йорка, щоб моделювати повний робочий день.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Резюме Кендіс включає в себе обкладинки для австралійської, бразильської, мексиканської, грецької, іспанської, португальської, японської та італійської версій журналу Vogue, бразильської, англійської, німецької та південноафриканської версій журналу ELLE, англійської, південно африканської, румунської, мексиканської та китайської версій GQ, турецької, іспанської, чеської та аргентинської версій Harper's Bazaar, i-D, Lush, Ocean Drive (США) та реклами для Nike, Diesel, Guess?, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Prabal Gurung, Swarovski, Colcci, True Religion, Ralph Lauren, Miu Miu, Juicy Couture і Versace. Також Кендіс брала участь у показах Tommy Hilfiger, Dolce and Gabbana, Michael Kors, Donna Karan, Giambattista Valli, Jason Wu, Prabal Gurung, Rag & Bone, Oscar de la Renta, Fendi, Chanel, Elie Saab, Diane von Fürstenberg, Sportmax, Betsey Johnson, Stella McCartney, Viktor and Rolf, Givenchy, Jean Paul Gaultier, Christian Dior, Blumarine і для багатьох інших дизайнерів, а також для Victoria's Secret з 2007 року. Вона з'являлася в рекламах нижньої білизни і на додаток до цього вона була моделлю каталогу SWIM 2010 року, разом з Ліндсі Еллінгсон, Роузі Гантінгтон-Вайтлі, Бехаті Прінслу і Ерін Гезертон. У 2010 році Кендіс стала «ангелом» Victoria's Secret. Вона також була моделлю для лінії купальників 2010 від Кардашян, 12 серпня 2010 року Кендіс офіційно відкрила перший магазин Victoria's Secret в Канаді, в Західному торговому центрі Едмонтона. У 2013 році вона був названа моделлю обкладанки каталогу купальників Victoria's Secret. Кендіс була обрана для «Fantasy Bra» в 2013 у Victoria's Secret Fashion Show. Бюстгальтер коштував 10 млн доларів, був названий «Royal Fantasy Bra» і був створений Mouawad. Бюстгальтер та відповідний пояс був прикрашений понад 4200 дорогоцінними каменями: рубінами, діамантами і жовтими сапфірами, встановлених у золото 750 проби з 52-каратним рубіном в центрі. «Royal Fantasy Bra» є найдорожчим «Fantasy Bra» з 2005 «Sexy Splendor Fantasy Bra», який був створений для Жизель Бюндхен.

Особисте життя[ред. | ред. код]

Сванепул вільно володіє португальською мовою[2], яку вона вивчила завдяки своєму хлопцю Херману Ніколлі, чоловіку-моделі з [Бразилія|Бразилії]] . Вона почала з ним зустрічатися з 17 років, коли вони познайомилися у Парижі. Вона є близькою подругою з африканкою та «ангелом» Victoria's Secret Бехаті Прінслу і британською моделлю Роузі Гантінгтон-Вайтлі.

З 2005 року Кендіс зустрічається з моделлю Херманном Ніколі. 18 березня 2016 року Кендіс розповіла про свою вагітність, а 17 травня 2016 року стало відомо, що пара очікує на сина у вересні 2016 року[3].

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • У віці 16 року Кендіс Сванепул заробляла 5000 на день.
  • У 2012 році Кендіс зайняла 10-те місце в опитуванні Askmen «99 найбажаніших жінок світу».
  • Мінка і Міла Мак-Конегі (Mila MCConaughey) є двоюрідними сестрами Кендіс.
  • У даний час Кендіс Сванепул живе в Нью-Йорку.
  • Кендіс є першою моделлю бренду Victoria's Secret з Південно-Африканської Республіки.
  • Кендіс зайняла 10 місце в рейтингу найбільш високооплачуваних моделей світу журналу Forbes в 2012 році з 3,1 млн доларів США.
  • У січні 2018 року Сванепул стала найбільш високооплачуваною моделлю, яка демонструє нижню білизну і купальники в соціальній мережі «Інстаграм». За даними рейтингу білизняного бренду BlueBella, модель із 11,8 млн підпісників заробляла $70 тисяч за один рекламний пост.[4]
  • У травні 2020 року знялася топлес у рекламній кампанії бренду Victoria's Secret.[5]
  • У червні 2020 року разом з іншими моделями стала учасницею благодійної акції британської версії журналу Vogue: Сванепул знялася топлес перед дзеркалом, прикривши оголені груди невеликою чорною сумкою люксового бренду Chanel.[6]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Babesdirectory — 2020.
  2. now to post a comment!. ‪Candice Swanepoel para WLM‬‏. YouTube. Архів оригіналу за 27 лютого 2014. Процитовано 3 липня 2011.
  3. Саакова, Юлия (18 травня 2015). Ангел Victoria`s Secret Кэндис Свейнпол рассказала, что ждет сына. Ivetta.ua (рос.) . Архів оригіналу за 22 серпня 2016. Процитовано 18 травня 2016.
  4. Lawrence, Rebecca (17 січня 2018). Candice Swanepoel named 'most influential lingerie model'. Mail Online. Архів оригіналу за 11 квітня 2021. Процитовано 16 червня 2020.
  5. victoriassecret.com. victoriassecret.com. Архів оригіналу за 16 червня 2020.
  6. Candice Swanepoel в Instagram: «For the July issue of @BritishVogue I, along with 22 other models, took part in a special project to raise money for @NHSCharitiesTogether…». Instagram (укр.). Процитовано 16 червня 2020.

Посилання[ред. | ред. код]