Користувач:DENAMAX/Віктор Анатолійович Стоялов

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Віктор Анатолійович Стоялов
Народився 1 березня 1956(1956-03-01)
Мелітополь, Запорізька область, Україна
Помер 29 липня 2014(2014-07-29) (58 років)
Мелітополь, Україна
·інсульт
Поховання Мелітополь, Запорізька область
Громадянство Україна Україна
Національність українець
У шлюбі з Людмила Семенівна Стоялова
Діти Максим, Денис, В'ячеслав, Ірина
Сайт vk.com/id141621318
Репортаж ТСН // Загиблий 20-річний Нігоян прийшов на Майдан через побиття "Беркутом" студентів, 18 січня 2014
Похорони Сергія Нігояна. 26 січня 2014 року

Віктор Анатолійович Стоялов 1 березня 1956(19560301), Мелітополь. Громадянин України. Сім'янин, патріот, герой, працював електриком на заводі до останніх днів. Колишній військовий, 1978-1980 служив у Львові. До кінця був за громадянську мужність, патріотизм, відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, активну благодійну, гуманістичну, громадську діяльність в Україні, самовіддане служіння Українському народу. Був добрий, чесний.

Боровся до кінця в Інформаційной війні. Саме коли офіційно було визнана інформаційна війна та контроль інформаційного простору Росії проти України[1][2][3][4][5][6].

Біографія[ред. | ред. код]

Народився та проживав у Мелітополь Запорізькій області. Батько та мати — українці, був єдиною дитиною в сім'ї.

Україномовний. Патріот України

Боротьба: Цензура і дезінформація в ЗМІ[ред. | ред. код]

За словами тележурналістів, Перший національний та інші канали показують «викривлену» картину подій на Майдані, причину цього пояснюють позицією керівництва. Так, за словами одного із журналістів, ставились «дискримінаційні» завдання, наприклад, показувати «бомжів» на Євромайдані[7]. За даними «Української правди», станом на 12 грудня із Першого Національного уже звільнилось 4 журналісти, незгідних з висвітленням подій в Україні[7].

27 січня[ред. | ред. код]

27 січня, 2014, Запоріжжя, відбулися 10 000 про-Європейські мітинги, котрі, за даними ЗМІ, було подавлено спільними зусиллями МВС та «тітушок» ([1], [2]).

Наступного дня за «підозрою у участі у масових акціях та захоплені державних органів влади» Запорізьким УБОЗ було затримано лідера Запорізького осередку ВО «Свобода» М. Подлобнікова та громадського діяча Артюшенко Ігор Андрійович [3]. Через два дні суд наклав на останнього двомісячний цілодобовий домашній арешт. Всього затримано 32 активісти, з них 6 відпущено на поруки, решта залишилась під домашнім арештом (правда на відміну від Артюшенко та Підлобникова з правом ходити на роботу та покидати домівку за узгодженими потребами) [4]

Вшанування пам'яті[ред. | ред. код]

Телеканал «1+1» створив документальний фільм Зима, що нас змінила (2013-2014).

Фільм 1: Небесна сотня[ред. | ред. код]

Перший фільм «Небесна сотня» з циклу документальних фільмів «Зима, що нас змінила». Досі невідомо, скільки людей входить до Небесної сотні, адже це не тільки ті, кого вбили в центрі Києва в кінці лютого. З початку Євромайдану багато людей пропали без вісті чи були замордовані у різних куточках України. Але термін Небесна сотня з'явився саме після найзапекліших боїв на Майдані Незалежності. Фільм показує, як сталося так, що всього за три дні в центрі Києва було вбито майже 100 людей.

Фільм 2: Перша смерть[ред. | ред. код]

Другий фільм «Перша смерть» з циклу документальних фільмів «Зима, що нас змінила». Це історія про тих, хто загинув за свободу і за власну державу. На цей раз в центрі уваги історія Сергія Нігояна — хлопця, якого вбили в центрі української столиці наприкінці січня.

Фільм 3: Коктейлі Грушевського[ред. | ред. код]

Третій фільм «Коктейлі Грушевського». Після побиття студентів, коли на їхній захист вийшло чимало киян, мало хто й уявити міг, що влада знову вдасться до насилля. Проте саме ігнорування людей на вулицях, спроби їх придушити хитрими та прямими способами і призвело до появи в центрі столиці коктейлів Молотова. За чутками, першим, хто кинув коктейль Молотова — був художник-архітектор, що вкотре нагадує нам, що це була і «Культурна революція».

Фільм 4: Межигір'я. Батіна хата[ред. | ред. код]

Четвертий фільм «Межигір'я. Батіна хата». Працюючи над фільмом про резиденцію Віктора Януковича режисер Юлія Шашкова кілька разів відвідувала Межигір'я. Автори фільму проводять паралелі між життям у розкішному Межигір'ї та простому Єнакієво, де стоїть у розрусі батьківська хата Віктора Януковича.

Фільм 5: Самооборона[ред. | ред. код]

П'ятий фільм Самооборона. Що таке «Самооборона» — взялися пояснити режисери Костянтин Кляцкін та Марія Пономарьова.

Фільм 6: Пожежа у Будинку Профспілок[ред. | ред. код]

Шостий фільм Пожежа у Будинку Профспілок. В фільмі «Пожежа в Будинку профспілок» режисера Володимира Тихого йдеться про одну з найтрагічніших подій Євромайдану — пожежу в будівлі Профспілок, що сталася в ніч з 18 на 19 лютого. Хто насправді влаштував пожежу? Унікальні кадри, зняті всередині будівлі. Версії та свідчення очевидців.

Фільм 7: Автомайдан[ред. | ред. код]

Сьомий фільм Автомайдан. «Автомайдан — це винахід українських повстанців, якого найбільше боялась кримінальна влада Януковича, — впевнена режисерка. — Саме рейди автомайданівців на Межигір'я розвіяли міф про недоторканість бандитського лігва. А „сафарі“ на приїжджих бандитів-тітушок стали чи не найдієвішим засобом проти них».

Також український чемпіон Володимир Кличко нокаутував болгарина Кубрата Пулєва. 15 листопада, 2014 р. в Гамбурзі відбувся бій Кличко - Пулєв. Володимир Кличко нокаутував болгарина Кубрата Пулєва в 5-му раунді бою.

Владимр Кличко присвятив свою перемогу українцям.

"У нас сьогодні важкі часи Хочу присвятити свій нокаут, свою перемогу, людям, які боряться за незалежність Нашим героям Я люблю вас....!", - Сказав Кличко - молодший.

Нагороди[ред. | ред. код]

26 червня 2014 Президентом України було ініційовано заснування нової державної нагороди — Орден Героїв Небесної Сотні[8].

Фільмографія[ред. | ред. код]

2014 - Євромайдан. Чорновий монтаж.

Євромайдан. Чорновий монтаж — український документальний фільм відзнятий режисером Романом Бондарчуком та багатьма іншими режисерами ініціативи Вавилон'13; цілком присвячений історичним Революційним подіям в Україні 2013—2014 років. Фільм — учасник міжнародного кінофестивалю Docudays UA.

2014 - Лист бійців АТО Путіну — іронічне відео відзняте мистецьким об'єднанням Babylon13, на якому бійці АТО пишуть листа "царю" Російської Федерації Володимиру Путіну[9]. Тривалість відео всього лише 2 хвилини, але надзвичанйо велика кількість переглядів - у понад 300 тисяч у мережі YouTube.

2015 - 20 січня у Дніпропетровську відбудеться прем’єра документальної стрічки «Сильніше,ніж зброя».

Творче об’єднання #Babylon`13 має 12 терабайт відзнятого документального матеріалу. Це 170 готових короткометражок і перша повнометражна стрічка «Сильніше, ніж зброя».

Зовнішні відеофайли
Лист до "царя" Путлєра.

Див. також[ред. | ред. код]

Віктор Анатолійович біл проти братоубіственнойй войні, проти діскріманціі, у всьому світі, Україна без фашизму, і родніе живуть у Донецьку, також дочка в Росії. 2014 и 2015 PEOPLE.ua (поясвятіл я з дружиною пару мазків) і гордість 10 серпня 2014 року засновник Вікіпедії Джиммі Вейлз оголосив Ігоря Костенка, дописувача Вікіпедії з Небесної сотні, вікіпедистом року. Мій батько просто любив свою батьківщину, при цьому нікому зла не робив, чистий, неліцімерний, був людиною, що не кидав Коктели Молотова, і просто в шоці від того що його Батьківщину дискримінують.

И безвідповідальності київської влади, яка потурає знахабнілим націонал-радикалам, зокрема „Правому сектору“, які влаштовують кампанію фізичного терору проти прихильників федералізації Протистояння в Одесі (2014) і реальних конституційних змін в українському суспільстві» нельзя, и как с другой стороні, и нельзя біло отбирать КРИМ. Це все трагічна ципочка, і гра багатих дядь, просто від цього всього серце кров'ю обливається.

Події:

12 лютого 1991 — за результатами кримського референдуму 20.01.1991 р. Кримську область перетворено на Кримську АРСР.

27 лютого 2014 — захоплення російським спецназом Верховної Ради АР Крим, початок блокування військових частин Збройних сил України російськими військами і захоплення території АР Крим і м. Севастополь

16 березня 2014 р. — в окупованому Криму було проведено «референдум» про від'єднання від України і 18 березня Крим з ініціативи російського президента В. В. Путіна було включено до складу Російської Федерації. Ані «референдум», ані «приєднання» Криму до Росії в світі не було визнане (за винятком декількох країн, залежних від Росії, наприклад, Науру).

Станом на 2014 р. Крим знаходитьсяя у складі УРСР та України вже 60 років.

Для тих, хто перекручує поняття "патріот" сьогодні: "Так що ви все-таки бачили? Як же ви не помітили? Ви ж сьогодні над моєю Україною билися! - А як тут помітиш? Ті ж поля, дороги, села ... - Е неї, а повітря? Другой. А небо? Блакитніше. І земля зеленішою!

"В бій ідуть одні старики"

Війна в Афганістані 1979—1989, почалася коли служив і всіх закликали, він відмовився, і від військової служби, вбивати нерозумно, через те що уряд просто з кимось щось не вирішило, виправдано лише Друга Світова Війна. Якби він пішов воювати, не з'явився на світ ми всі, його діти, і моя дитина яка має народитися в серпні, 2015 року, якщо дочка назву Вікторія. Повномасштабний збройний конфлікт-агресія Радянського Союзу, проти суверенного Афганістану під приводом боротьби з моджахедами, у якому брали участь урядові війська Афганістану і Радянського Союзу проти повстанських груп моджахедів. Розпочалась у грудні 1979 року нападом спецпідрозділів КДБ СРСР на президентський палац у Кабулі і вбивством президента країни Хафізулли Аміна і його оточення та введенням у країну «обмеженого контингенту» Радянської Армії. Війна за офіційними радянськими даними тривала до виводу основної маси радянських військ 15 лютого 1989 року. Унаслідок цієї війни загинуло (за міжнародними даними, прийнятими також і СРСР) близько 1,5 млн або 10% з числа тодішнього населення країни. Радянські втрати, за офіційними даними СРСР, становили близько 15 тисяч військовослужбовців.

Участь українців

Через горнило радянсько-афганської війни пройшло більше 160 000 українців. З них 2 378 загинули, в тому числі 60 вважаються зниклими безвісти або тими, що потрапили в полон.

Поранення отримали більше 8 000 українців, з них 4 687 повернулися додому інвалідами.

Із 72 осіб, удостоєних за роки «афганської» війни звання Герой Радянського Союзу, є 11 українців[10].



18.01.2015

У неділю, 18 січня, о 14:00 на Михайлівській площі в Києві розпочнеться Марш солідарності проти тероризму. Учасники ходи також вшанують пам'ять загиблих 13 пасажирів автобуса під Волновахою Донецької області, а також майже 5000 жертв війни на Донбасі, що триває вже десятий місяць поспіль.[11]

"Ми з братом приєднуємося до ініціативи громадськості та в неділю прийдемо на Марш солідарності проти тероризму і пам'яті жертв теракту в Волновасі. Закликаю всіх приєднуватися", - написав на своїй сторінці в Facebook мер Києва Віталій Кличко.


Хода відправиться від Михайлівської площі до Європейської площі, а далі - по вулицях Грушевського, Липській, Інститутській дійдуть до Майдану Незалежності. Там, на головній площі столиці, відбудеться молебень за всіма жертвами.

18.01.2015

Концерт моя Україна. Наталия Бучинская и Николо Петраш в Мелітополі. [12]

2015-2016

Проект “Украина. Любовь. Города” (новое название “Моя UA”), киноальманах о нашей любимой стране, среди аналогов “Нью-Йорк, я тебя люблю”, “Париж, я тебя люблю”.

Альманах на стадии препродакшн, весной 2015 пройдут кастинги, летом 2015 - съемки, весной 2016 - международная премьера на Берлинале (февраль), осенью 2016 - широкий кинотеатральный прокат.


Международная компания “Canon” подтвердила желание сотрудничать с киноальманахом, для съемки альманаха будет предоставлена 4K цифровая кинокамера серии EOS.

Международная компания "CinemaHall", Официальный представитель Европейской киноассоциации NISI MASA и Международной федерации киноклубов в Украине, www.cinemahall.org.

2017.01.03

Батькові мало виповнитися 61 років.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Матвей Ганапольский: Трусость «Первого канала», ничтожность российского ТВ и оголтелая ложь об Украине
  2. Інформаційну війну Кремля проти України активно висвітлює американський експерт Джоел Хардінг
  3. Росія назвала Турчинову умови початку активної війни проти України
  4. Проти України триває російська інформаційна війна
  5. Інформаційна війна проти України триває безперервно
  6. Інформаційна війна проти Євромайдану на Заході
  7. а б Оператор розповів, що відбувається на Першому національному
  8. Проект Закону про внесення змін до статті 7 Закону України «Про державні нагороди України» (щодо заснування ордена Героїв Небесної Сотні) // Офіційний портал Верховної Ради України
  9. В Мережі з'явилося відео, як бійці АТО пишуть лист "царю" Путіну ТСН, 30 серпня 2014 року.
  10. Віктор Артемчук. «Шануймо пам'ять полеглих, вічна слава живим». «Бучанські новини», № 6 (363) від 18 лютого 2011, сторінка 2.
  11. В воскресенье в Киеве пройдет Марш солидарности против терроризма и памяти жертв теракта под Волновахой
  12. Концерт моя Україна. Наталия Бучинская и Николо Петраш

Посилання[ред. | ред. код]