Користувач:Hjvfy

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей обліковий запис заблоковано безстроково. Вказана причина: зловживання декількома обліковими записами, погрози фізичною розправою, підрив нормального функціонування Вікіпедії, переслідування користувачів, провокації війн редагувань. Див. Журнал блокувань.

--Максим Підліснюк (обговорення) 09:06, 10 грудня 2016 (UTC)

Задумайтесь «совки», «малоросами» та «руззкагаварящіє украінци», що ви робите, мавпуючи та переносячи сюди «рузкій мір»?
Знищуєте та паплюжите усе те, що несхоже на цей ваш «рузкій мір»...«нєбила, ета всьо бендеравци прідумалі». Ви гірші за москалів.

Російський імперіалізм застосовував проти української мови форми асиміляції, які були неможливі щодо балтійських чи кавказьких. Це те, що Юрій Шевельов називає засобами внутрішнього тиску на мову, проникнення в саму її систему, синтаксис, граматику, фонетику й найбільше лексику, як найменш відпірну до асимілятивних процесів. Шевельов називав таке втручання оригінальним винаходом російського імперіалізму. Ні британці, ні іспанці, ні французи не додумалися до того, щоб підривати мову колонізованих народів ізсередини. Російські імперіалісти роблять це надзвичайно продуктивно, ефективно, з наслідками, які мають далеку дію. Один із них – це формування в менталітеті великої частини українців переконання, що їхня мова – це просто спотворена, неоригінальна, бідна копія російської»

Я так її, я так люблю

Мою Україну убогу,

Що проклену святого бога,

За неї душу погублю!

Т.Г.Шевченко

Часу немаю зовсім, проте совки у вікі нашій мене спонукють до дій. Дякую їм, бо я б тут не був.