Користувач:Kvitka Cvit/Al-i-ssi-REC

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Запис
Жанр документалістика, еротика, короткометражне кіно, ЛГБТ, драма
Режисер Джун Мун Так
У головних
ролях
Джо Хе-хун, Сонг Сем-Донг
Кінокомпанія Pink Robot Film
Тривалість 66 хвилин
Мова корейська
Країна Південна Корея
Рік 2011 рік


REC [Al-i-ssi] ([알이씨REC / Al-i-ssi-REC / REC 알이씨] помилка: {{lang-xx}}: текст вже має курсивний шрифт (допомога))— південно-корейський документально-короткометражний фільм, прем'єра відбулася 24 листопада 2011 року у Південній Кореї. Режисер фільму Джун Мун Так. Короткометражний фільм Со Чжун Муна, це фільм про «старі добрі часи», в якому режисер намагається показати розставання гомосексуальної пари. Шокуючі картини, відверті сексуальні сцени і акторська гра додають фільму реалістичності.

Фільм знято без підтримки Кореї, яку країна зазвичай надає незалежним малобюджетним фільмам. Хоча в країні не менше одного мільйона гомосексуалів, тому прем'єра фільму для корейської ЛГБТ-спільноти була дуже очікувана.

Інформація про фільм[ред. | ред. код]

Два гея, пов'язані тривалими стосунками, на свою п'ятирічну річницю вирішили зафіксувати на відео спогади про своє щасливе кохання. Вони їдуть в мотель, де вперше зайнялися коханням, і повторно записують на маленьку відеокамеру свої дорогоцінні спогади. Оглядаючись у минуле, вони обіцяють ніколи не змінювати одне до одному. Однак, через деякий час, вони розуміють, що сьогодні - останній день для них. Маленька кімната готелю незабаром заповнюється їх спогадами і каяттями перед одне одним.

Головні ролі[ред. | ред. код]

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

Категорія:Фільми корейською мовою Категорія:Корейські фільми 2011 Категорія:Документальні фільми 2011 Категорія:Корейські короткометражні фільми Категорія:ЛГБТ-кіно