Користувач:Pundit

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Відомості про мови користувача (Вавилон)
pl-N Polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
uk-0 Цей користувач не володіє українською мовою (або розуміє її дуже погано).
Користувачі за мовою
(click here for my user page on meta.wikimedia)

Найближчим часом на Вікімедіа чекає багато викликів (у сфері нових технологій, збереження активних дописувачів, збільшення різноманітності, напрямків розвитку контенту). Я хотів би посприяти зміні нашої стратегії та підходів до управління, знайти корисні ролі для Фонду і регіональних відділень Фонду, налагодити контакти з науковою спільнотою, а також усунути бюрократію в нашому русі.


Тричі мене обирали головою Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа. Я стюард, чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії. Був членом Комісії Омбудсменів. Проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду.

Я професор менеджменту та очолюю дослідницьку групу NeRDS. Я написав першу в світі етнографію Вікіпедії (Common Knowledge?, Stanford Uni Press). Проходив наукове стажування в Корнельському університеті (Cornell University), Гарварді (Harvard University), Берклі (UC Berkeley) та Массачусетському технологічному інституті (MIT).

Я працюю в експертних комісіях Центру науки «Коперник» (бюджет — 20 мільйонів доларів на рік) і програми грантів English Teaching. Був професійним радником в питаннях стратегії і членом журі в міжнародних конкурсах для стартап-компаній (як-от Intel Business Challenge, KIICS).