Крокодил Данді в Лос-Анджелесі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Крокодил Данді в Лос-Анджелесі
Crocodile Dundee in Los Angeles
Жанр комедія
Режисер Саймон Вінсер
Продюсер Джон Корнелл
Джейн Скотт
Сценарист Метью Беррі
Ерік Абрамс
Пол Гоґан
У головних
ролях
Пол Гоґан,
Лінда Козловські
Оператор Рассел Бойд
Композитор Безіл Поледуріс
Кінокомпанія Paramount Pictures
Дистриб'ютор Paramount Pictures, Netflix і iTunes
Тривалість 92 хв.
Мова англійська
Країна Австралія Австралія
США США
Рік 2001
Кошторис $21.15 million[1]
Касові збори $39,438,674[2]
IMDb ID 0231402
Рейтинг IMDb: 4.8/10 stars / MPAA: PG
Попередній Крокодил Данді 2

«Крокодил Данді в Лос-Анджелесі» англ. Crocodile Dundee in Los Angeles — кінофільм, знятий в 2001 році і є закінченням трилогії про австралійського мисливця Майкла Данді. Фільм знімався в 2000 році в Лос-Анджелесі і в передмістях Квінсленда, Австралія.

Сюжет[ред. | ред. код]

Мік Данді, його неофіційна дружина Сью Чарлтон та їхній син Майки живуть в малообжитих австралійських нетрях. Влада штату оголосила полювання на крокодилів незаконною, тому старий мисливець поступово перетворюється на об'єкт туристичного паломництва. Сью давно скучила за роботою журналіста і все ще сподівається приступити до неї за будь-якого зручному випадку, і такий випадок надається, коли спецкореспондент газети, власником якої є батько Сью, гине в автомобільній катастрофі. Сью стає на місце спецкора, але для цього родина «Крокодила» на час перебирається до Лос-Анджелеса.

Мік стає сищиком, що допомагає розслідувати таємничу смерть попередника його дружини в газеті, для цього він влаштовується працювати на кіностудію і його приймають дресирувальником тварин, яких знімають в кіно. У цей час син Майка відвідує місцеву школу, де він швидко справляє на своїх однокласників і вчителя враження.

Кіностудія, діяльність якої досліджував мертвий репортер, знімає нерентабельні картини. Насправді кінобізнес — лише прикриття для незаконного вивезення рідкісних картин з Югославії. Ці картини вивозяться з країни під маркою копій і числяться в супровідних документах як декорації. Міку і його помічнику Джеко вдається розкрити цей підступний задум. А Мік в свою чергу розуміє, що для повноцінної сім'ї йому потрібно просто одружитися з чарівною Сью.

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Crocodile Dundee in Los Angeles (2001) — Box office / business. Архів оригіналу за 30 жовтня 2013. Процитовано 15 квітня 2015.
  2. Crocodile Dundee in Los Angeles (2001). Архів оригіналу за 14 січня 2016. Процитовано 2 лютого 2016.

Посилання[ред. | ред. код]