Луїсана Лопілато

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Луїсана Лопілато
Luisana Lopilato
Ім'я при народженні Луїсана Лорелей Лопілато де ла Торре
Luisana Loreley Lopilato de la Torre
Народилася 18 травня 1987(1987-05-18) (36 років)
Буенос-Айрес, Аргентина
Країна  Аргентина[1]
 Канада[2]
Діяльність акторка, співачка, модель, акторка театру, кіноакторка
Членство Erreway
Роки активності 1995 — тепер. час
Брати, сестри Darío Lopilatod
У шлюбі з Майкл Бубле
Волосся біляве волосся
Очі блакитні
IMDb ID 0520244
Сайт luisanalopilato.com

Луїсана Лорелей Лопілато де ла Торре (ісп. luisana Loreley Lopilato, 18 травня 1987) — аргентинська акторка, співачка та фотомодель. Відома роль — Мія Колуччі в популярному молодіжному серіалі «Буремний шлях». Була учасницею поп-гурту Erreway разом з іншими головними героями серіалу.

Біографія[ред. | ред. код]

Народилася 18 травня 1987 року у Буенос-Айрес (Аргентина). У дитинстві вона була спокійною дитиною, багато не пустувала і не боялася камер. Зйомки давалися Луїсані насилу: їй доводилося вставати рано-вранці, щоб добігти до школи, здати всі завдання і домовитися з вчителями.

Перші ролі, які Лу отримала, були в серіалах Dibu і Chiquititas. Після цього їй запропонували одну з головних ролей у «Rebelde Way» «Буремний шлях», роль Мії Коллучі. Ця роль принесла Луїсані шалений успіх, але ще більший успіх принесла їй сцена. Разом із Каміла Бордонаба , Феліпе Коломбо та Бенхамін Рохас вони створили гурт Erreway .

Шлюб та діти[ред. | ред. код]

2008 року Лопілато познайомилася зі співаком Майкл Бубле , на його концерті в Аргентині . Через рік вони оголосили про заручини, але Бубле не поспішав оформлювати відносини офіційно. 31 березня 2011 року вони одружилися на батьківщині Лопілато в Аргентині. Друге весілля відбулося 2 квітня 2011 року на батьківщині Майкла у Канаді.

У подружжя є четверо дітей: двоє синів, Ноа Луїс Едуардо Бубле (нар. 27 серпня 2013), Еліас Даріо Діметріо Бубле (нар. 21 січня 2016), та дві дочки Віда Ембер Беатріс Бубле (нар. 26 липня 2018), Сієло Йолі Роуз Бубле (нар. серпень 2022). У 2016 році їхньому 2-річному синові Ноа було поставлено діагноз «гепатобластома» (рідкісна форма раку печінки, що виникає у немовлят та дітей).

Кінокар'єра[ред. | ред. код]

Вперше з'явилася на екрані 12-річною в 1999 році в ролі Луїсани Маси (Luisana Maza) в серіалі «Chiquititas». Знімалася 3 сезони, до закриття серіалу. Також працювала у фільмі за мотивами серіалу «Chiquititas: Rincón de Luz».

У 2001 році знімається в серіалі «Буремний шлях» в ролі Мії Колуччі (Mia Colucci) і починає кар'єру співачки в гурті Erreway. Три роки з трьома іншими підлітками грала головні ролі у цьому серіалі, що став дуже успішним і приніс їй популярність. В цей час також знімається для обкладинок багатьох журналів.

У 2005 році знімається в «Casados con Hijos», аргентинській адаптації популярного американського серіалу «Одружені... з дітьми». Серіал отримує Martin Fierro Award як найкраща комедія в 2006 році, за цю роботу Лопілато номінована на найкращу акторку 2006 року. У цьому ж році знімається в серіалі «Alma Pirata».

У 2007 році виступила однією з ведучих на Los Premios MTV Latinoamérica Latin MTV Awards. Аргентинський журнал Gente оголосив Лопілато «обличчям року».

У цей час працювала над новою мильною оперою 4x4 разом з Камілою Бордонаба і Феліпе Коломбо. Вихід першого анімаційного фільму Лопілато «Plumiferos», у якому вона озвучила одного з персонажів, планувався на 2008 рік.

Завдяки успіху серіалу "Буремний шлях" і зйомкам у бікіні для числеенних журналів Луїсана Лопілато стала секс-символом у 2002, будучи всього 15-річною.

Фільмографія[ред. | ред. код]

Фільми[ред. | ред. код]

Рік Назва Роль Примітка
1995 Mi Familia es un Dibujo Лорена
1998-2001 Дітвора Луісана Маса
2001 Chiquititas: Rincón de luz Луісана Маса
2002-2003 Буремний шлях Мія Колуччі
2004 Los Pensionados Каті/Мартіна
Los Secretos de Papá Каміла
Teléfono Descompuesto Role
2005-2006 Casados con Hijos Паола Ардженто
2006 Піратська Душа Аллегра Ріганті
2007 El Capo Орнелла
2008 Encandilados Канделла
Atracción x4 Ніна Лакаже

Дискографія[ред. | ред. код]

Саундтрек[ред. | ред. код]

Erreway[ред. | ред. код]

Сольні альбоми[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]