Майлі Стюарт

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Майлі Стюарт
Ім'я при народженні Miley Stewart
Псевдо Ханна Монтана
Народилася 23 листопада 1992(1992-11-23) (31 рік)
Громадянство США США
Діяльність Поп-співачка
Учениця 8-ого класу (Сезон 1)
Учениця 9-ого класу (Сезон 2)
Учениця 10-ого класу (Сезон 3)
Відома завдяки співачка
Родичі Робі Стюарт (батько)
Джексон Стюарт (брат)

Майлі Стюарт (англ. Miley Stewart) — персонаж і головна героїня серіалу «Ханна Монтана». Її роль з прем'єри (24 березня 2006 року) виконує Дестіні Хоуп Сайрус (Destiny Hope Cyrus, народ. 23 листопада 1992 р.), відоміша як Майлі Сайрус (Miley Cyrus) — дочка американської кантрі-зірки Білі Рея Сайруса («Achy Breaky Heart»).

За сюжетом серіалу «Ханна Монтана (телесеріал)» вона живе подвійний життям. Вдень в школі вона звичайна дівчина Майлі Стюарт. Але ввечері таємно від знайомих перетворюється у світову поп-зірку на ім'я Ханна Монтана.

Популярність цього персонажа призвела до того, що студія Діснея зняла за мотивами серіалу фільм «Концертний тур Ханни Монтана та Майлі Сайрус». Фільм зайняв в США одне з перших місць за касовими зборами за перший квартал 2008 р., а її пісні «See You Again» та «7 Things» увійшли до першої десятки Billboard Hot 100.

Створення[ред. | ред. код]

Спочатку головну героїню хотіли назвати Хлоя Стюарт, а альтер-его Алексіс Техас. Спочатку на проби прийшла Тейлор Момсен, але їй відразу відмовили. Роль дісталася Майлі Сайрус. Продюсери серіалу вирішили назвати героїню Майлі Стюарт (зберігши реальне ім'я актриси), а альтер-его Ханною Монтаною. Майлі Сайрус виконувала роль у серіалі до літа 2010 року (тобто, до кінця зйомок). Коли зйомки завершилися, дівчина почала налагоджувати особисте життя (стосунки з Ліамом Хемсвортом) і готувала реліз альбому «Can't Be Tamed».

Ханна Монтана[ред. | ред. код]

Дівчина придумала Ханну Монтану, коли їй було 11 років. Перший хіт Ханни «The Best of Both Worlds» приніс їй визнання та популярність.

Відомі пісні[ред. | ред. код]

  1. «Rock Star»
  2. «Life's What You Make It»
  3. «Just Like You»
  4. «Nobody's Perfect»
  5. «Pumpin' Up the Party»
  6. «I Got Nerve»
  7. «We Got The Party»