Моран Мазор

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Моран Мазор
מורן מזור
Зображення
Зображення
Основна інформація
Дата народження 17 травня 1991(1991-05-17) (32 роки)
Місце народження Холон, Тель-Авівський округ, Ізраїль
Роки активності 2011-
Громадянство Ізраїль
Професія співачка
Інструменти фортепіано і вокал[d]
Жанри поп
Лейбли Liam Productionsd
CMNS: Файли у Вікісховищі

Мора́н Мазо́р (нар. 17 травня 1991, Ізраїль) — ізраїльська співачка, народилася у місті Єрусалимі, походить з грузинських євреїв. Представляла Ізраїль на Євробаченні 2013 в Мальме з піснею «Rak Bishvilo».

Біографія[ред. | ред. код]

Ранні роки[ред. | ред. код]

Моран Мазор народилася 17 травня 1991 в місті Холон. 40 років тому її батьки Нана і Рафії мігрували з Грузії, і її сім'я і сама Моран обожнює грузинську культуру і мову. Вона старша дочка в сім'ї, у неї є молодші брати Еліаде і Охад.

Музична кар'єра[ред. | ред. код]

Слід зауважити, що Моран Мазор — професійна співачка, для якої музика — покликання, а естрада — мрія. Навчалась з 4 років у музичній школі, де вивчала гру на фортепіано. У 12 років вона була прийнята в міській художній колектив, і виступала з ним як співачка та піаністка. Вступила на службу у Військово- Повітряні Сили Ізраїлю, коли їй виповнилось 17 років, де співала в музичному гурті. Її військова служба закінчилася через рік. Таким чином, отримавши музичну освіту вона грає на фортепіано і вигадує власні пісні, а також є великою прихильницею Саріт Хадад.

Популярність до Моран прийшла в 2011 році, після перемоги в ізраїльському конкурсі «Ейяль Голан кличе тебе». За підсумками змагання Моран виграла контракт з однією із звукозаписних студій. Дебютний альбом співачки підкорив серця ізраїльтян і потрапив в чарти радіостанцій.

Джерела[ред. | ред. код]

Попередник:
Izabo
з піснею Time
Ізраїль на пісенному конкурсі Євробачення
2013
Наступник:
TBD