Моя маленька наречена

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Моя маленька наречена
кор. 어린 신부
Жанр романтична комедія
Режисер Кім Хо Джун
Продюсер Чхве Сун Сік
Сценарист Ю Сун Іль
У головних
ролях
Мун Гин Йон
Кім Ре Вон
Оператор Со Чон Мін
Композитор Чхве Ман Сік
Чхве Сун Сік
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 115 хв.
Мова корейська
Країна Південна Корея Південна Корея
Рік 2004
IMDb ID 0395140

«Моя маленька наречена» (кор. «어린 신부», Орін сінбу) — корейськомовна романтична комедія про шлюб за домовленістю між новим вчителем і школяркою. Режисером стрічки виступив Кім Ходжун (кор. 김호준), а її випуск був здійснений у 2004 році. Це був другий за популярністю (3,149,500 переглядів) корейський фільм у 2004 році, після блокбастера 38 паралель і четвертий за популярністю поміж усіх фільмів, включаючи й іноземні — Троя і Шрек 2.[1]

«Моя маленька наречена» є корейським римейком гонконгзького фільму «Моїй дружині 18»[en] 2002 року, де знімались Шарлін Чой[en] і Ікін Чен[en].

Сюжет[ред. | ред. код]

Поин (Мун Гин Йон) — звичайна п'ятнадцятирічна школярка, яка хвилюється за свої оцінки, і закохана у капітана шкільної бейсбольної команди Чун'у. Одного дня її дідусь наказує їй одружитися з Санміном (Кім Ре Вон), через обіцянку, яку він дав діду Санміна під час Корейської війни. Незважаючи на їх опір, вони були змушені одружитися через сильний тиск з боку діда Поин. Розпочинається таємне подружнє життя Поин: вона вдає, що не має чоловіка, і продовжує зустрічатися з Чун'у. Вона вважає, що зможе розриватись між двома чоловіками і жити подвійним життям. Але все йде гладко до того часу, поки Санмін не приходить до її школи як молодий вчитель.

Актори[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Korean Movie Reviews for 2004: Tae Guk Gi, Arahan, 3-Iron, Spider Forest, and more. Архів оригіналу за 8 жовтня 2011. Процитовано 25 січня 2012. 

Посилання[ред. | ред. код]