Навіщо ми одружуємося?

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Навіщо ми одружуємося?
Why Did I Get Married?
Жанр драма
мелодрама
комедія
Режисер Тайлер Перрі
Продюсер Рубен Кеннон
Тайлер Перрі
Роджер М. Бобб
Сценарист Тайлер Перрі
У головних
ролях
Тайлер Перрі
Шерон Ліл
Джанет Джексон
Мелік Йоба
Джилл Скотт
Річард Т. Джонс
Таша Сміт
Майкл Джей Вайт
Деніс Бутте
Оператор Тойоміті Куріта
Композитор Аарон Зігман
Кінокомпанія Lionsgate
Capital Arts Entertainment
Дистриб'ютор Lionsgate Films[d]
Тривалість 113 хвилин
Мова англійська
Країна США США
Рік 2007
Кошторис $ 15 мільйонів
IMDb ID 0906108
Наступний Why Did I Get Married Too?d
whydidigetmarriedthemovie.com

«Навіщо ми одружуємося?» (англ. «Why Did I Get Married?») — американська комедійна мелодрама 2007 року автора сценарію, режисера, продюсера і виконавця головної ролі Тайлера Перрі про компанію друзів, щорічно збираються разом в одному будинку, які відчувають власні проблеми у відносинах, і починають сумніватися в щирості кожного зі своїх шлюбів. прем'єра відбулася 12 жовтня 2007 року в США.

Зміст[ред. | ред. код]

Це весела та щира розповідь про компанію друзів, кожен із яких вправляється з сімейним життям як уміє. Докторка Патриція Енью – психотерапевтка, авторка бестселера на тему шлюбу. Як приклад вона розглядає взаємини у чотирьох парах, одна з яких її власна, а три інші – пари її друзів. Щороку пари вирушають у тижневу відпустку, під час якої їх починає мучити питання: «Навіщо ж я все-таки одружився?». У парі Патриції та її чоловіка Гевіна всі дні проходять одноманітно і нудно; Террі впевнений, що робота для його дружини Діани важливіша, ніж він; Анжела, яка керує своїм бізнесом, постійно третирує свого чоловіка Маркуса, який працює на неї; а Майк нищить Шилу, свою дуже релігійну і повненьку дружину. Під час відпустки багато секретів кожного з героїв вийдуть назовні. Чи зможуть вони пережити все це і не зруйнувати свої шлюби?

Ролі[ред. | ред. код]

Нагороди та номінації[ред. | ред. код]

  • «BET Awards» (2008) — номінація в категорії «Найкраща акторка» (Джилл Скотт)
  • «Image Awards» (2008) — номінація в категорії «Найкраща акторка другого плану» (Джилл Скотт), номінація в категорії «Найкращий актор другого плану» (Тайлер Перрі), перемога в категорії «Найкраща акторка другого плану» (Джанет Джексон)

Посилання[ред. | ред. код]