Незаперечний 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Незаперечний 2
англ. Undisputed II: Last Man Standing
Жанр бойовик, драма, спорт, кримінал
Режисер Айзек Флорентайн
Продюсери Боаз Дэвидсон
Лати Гробман
Кевин Каша
Авэ Лернер
Тревор Шорт
Джон Томпсон
Дэвид Варод
Сценаристи Джеймс Таунсенд
Дейвід Н. Вайт
У головних
ролях
Майкл Джей Вайт
Скотт Едкинс
Оператор Росс В. Кларксон
Композитор Стівен Едвардс
Кінокомпанія Millennium Mediad
Дистриб'ютор Millennium Mediad і Netflix
Тривалість 93 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2006
Кошторис 8 млн $
Касові збори 11 000 000 $
IMDb ID 0443676
Попередній Обговоренню не підлягає
Наступний Незаперечний 3

«Незаперечний 2» (англ. Undisputed II: Last Man Standing; інша назва «Обговоренню не підлягає 2») — фільм Айзека Флорентайна 2006 року про тюремні бої з Майклом Джей Вайтом та Скоттом Едкінсом у головних ролях.

Сюжет[ред. | ред. код]

Джордж Айсмен Чемберс, колишній чемпіон світу з боксу, їде в Росію для зйомок в рекламі горілки. У готелі його підставляють, підкинувши наркотики. У в'язниці «Чорні Пагорби» проводяться бої, чемпіоном яких є Юрій Бойко. З першого дня перебування у в'язниці Чемберса всіляко провокують, а між ним і Бойко виникає неприязнь. Між ними виникає кілька бійок, але всякий раз їх розбороняють. Юрія зупиняють аргументом, що з'ясування їх відносин має бути на рингу.

Після цього Чемберса піддають тортурам і відправляють працювати у вигрібній ямі. Роботами керує старий на інвалідному візку - Крот. Коли начальник в'язниці Марков замикає Чемберса в ямі з водою, Крот пояснює, що його не випустять, доки він не переможе Юрія Бойка. Після цього у Джорджа відбувається зустріч з бізнесменом Гагою, який також каже, що випустить його відразу ж, як він подолає чемпіона в'язниці. Чемберс погоджується на бій, вибравши секундантом свого співкамерника — наркомана Стіві Паркера. Але через погрози, пред'явлені йому «друзяками» Бойка, Паркер змушений отруїти Чемберса, і Бойко перемагає його в другому раунді, таким чином виграючи бій. У лазареті Крот пояснює Джорджу, що його отруїли. У камері Джордж виявляє, що Стіві скоїв самогубсвто і залишив передсмертну записку «Пробач, Джордже. Я не мав вибору».

Бойко дізнається, що Чемберс був отруєний, і вбиває кількох своїх секундантів, пояснюючи це тим, що він найкращий боєць в світі і не потребує того, щоб його супротивників труїли.

Крот, колишній спецназівець, починає тренувати Чемберса, і в бою Джордж ламає Бойку ногу, змушуючи його здатися. Після цього ми бачимо як Чемберс вже в звичайному одязі залишає в'язницю; на прохідній його чекає Гага. Він віддає кейс з грошима — частку Чемберса. Йдучи, Джордж приймає незвичайне рішення — «викупити» Крота у начальника в'язниці.

Після цього показується залізничний вокзал міста Подуяне. Крот сидить у візку, підстрижений і причепурений, а поряд стоїть Джордж. Разом вони чекають племінницю Крота, яка бачить його вперше в житті. Залишивши старого, Джордж іде. Станція Полуянов знаходиться в столиці БолгаріїСофії. На електровозі, що під’їжджав, видно букви БЖД — Болгарські залізниці.

У ролях[ред. | ред. код]

Актор Роль
Майкл Джей Вайт Джордж «Айсмен» Чемберс Джордж «Айсмен» Чемберс
Скотт Едкінс Юрій Бойка Юрій Бойка
Елі Данкер Николай «Крот» Николай «Крот»
Бен Кросс Стівен Паркер Стівен Паркер
Марк Іванір Гага Гага
Валентин Ганев Марков Марков

Посилання[ред. | ред. код]