Обговорення:Кузьменко Борис Володимирович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

проф. Кузьменко Б.В. звертається до упорядників Вікіпедії. З 2008 р. я обраний за конкурсом і затверджений на посаді головного наукового співробітника в установленому порядку, в установі, в якій працюю на постійній основі. Не прагну жодного самовихваляння, для свого душевного, творчого спокою, вважаю, що, якщо це комусь неприємно, то мої дані у цій Вікфпедії слід видалити, я з цього нічого не втрачаю і не набуваю, я намагаюсь інтенсивно працювати з тієї причини, що мені це приностить все те, до чого я прагну. Коли в мене будуть наміри "самовихвалитися", то я знайду для себе відповідну самореалізацію і для цього Вікіпедія зовсім буде тоді необовязковою. Я не прихильник гей-культури, це образи які вживають "діячі" від Вікіпедії, можна звичайно судитися, але це огидно.В цьому випадку краще бути поза Вікіпедією, від цього мене не убуде. Я робив правки, оскільки для мене неприйнятна будь-яка неточність. Залишаюся з повагою, д.т.н., професор, головний науковий співробітник, Кузьменко Б.В. (черговий раз звертаюся з проханням про видалення матеріалівв про мене з Вікіпедії, така "славетність" мені, як і кожній нормальній людині не потрібна).

Пане пакості із "гей-культурою" багаторазово додавав анонімний користувач із ІР 193.201.83.249 (класифікується як "вандалізм" і наші користувачі неодноразово це видаляли). Власне "діячі" від Вікіпедії таким не займаються. Наша волонтерська робота навпаки полягає (зокрема) у видаленні сотень подібних пасквілів щодня. Наразі один з адміністраторів захистив цю сторінку від редагувань анонімами і зарєстрованими користувачами із малим стажем. Власне для уникнення подібних проблем. Я дуже сподіваюсь, що ви не проти того, щоб стаття залишалась у Вікі у нормальному вигляді.--Сергій (обг.) 16:55, 19 вересня 2011 (UTC)[відповісти]
Пане Борасте, ваша скромність не зменшує внесок у боротьбу за популяризацію гей-культури, примирення та толерантизацію суспільства, відповідно до передових європейських ідей гуманізму та політкоректності.--— Це написав, але не підписав, користувач 83.170.241.46 (обговореннявнесок).

Мені хотідось би знати, що таке "боротьба за популяризацію гейкультури" (себто педерастію), чого ця тема так цікавить дописувача, які ознаки цієї "боротьби" вбачає варвар, про якого йдеться на цій сторінці, це що - такий варвар з вікіпедерастичними нахилами. Чекаю відповіді. До упорядників Вікіпедії чи Вікіпедерастії (не знаю, як правильно) чекаю пояснень, які б можна було обговорити у прокуратурі, та в суді. Не знаю як взагалі сприймати "такого типу ...педії", як і те для чого саме ці речі робляться. Мені навіть починає імпонувати перспектива реалізації ідеї розгляду цього питання в суді, бо вимога щодо моральної компенсацію за публічну образу, у разі її задоволення, мене цілком влаштує. Якщо це - розсада ...педії, то так потрібно і визначитися і підти назустріч моєму бажанню про виключення матеріалів з ...педії щодо мене, чи упорядники свідомо бажають розголосу. У чому упорядники вбачають місіонерські мотиви своєї діяльності. Чи не будуть висновки правоохоронних і судових органів розчаруванням для "місіонерів".phone: +380 44 4900000 fax-no: +380 44 4900048 телефони провайдера IP83.170.241.46 Улюблена фраза "шановний". Улюблений напій - пляшка.