Обговорення:Щедрик (Леонтович)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

TODO:

  1. порядний муз. аналіз
  2. відформатувати слова
  3. знайти муз. приклади
  4. згадати обробку Менсаунду, Станкович "Різдвяна ніч" і напевно ще дещо
  5. посилання на скан нот, або відсканувати і завантажити
  6. згадати хор "Щедрик"

--A1 16:32, 7 січня 2007 (UTC)[відповісти]

Окрім інших виконавців, "Щедрик" був виконан славетною шісткою Take 6. Трек мав назву We wish you a Merry Christmas - Carol of the bells

--194.44.212.20 19:16, 12 березня 2012 (UTC)[відповісти]
І Піккардійською терцією.

уточнити неточності й стиль[ред. код]

  1. Чи за часи виступу колектива Олександра Кошиці на гастролях по Європі й Америці він не позиціонувався як Капела ... саме так у історичному дискурсі вказується, в статті жодного разу, а тіки ХОР.
  2. в статті згадується про "Інший варіант тексту — «Ой на річці», записаний учителем співу з Тульчина Ф. Лотоцьким у селі Паланка Гайсинського повіту на Поділлі", але ж ця традиційна щедрівка співається на іншу мелодію, це не вариан тексту до твору Леонтовича (тим паче Леонтович застосував декілька мелодій), тож так й тре вказаи, що є отака от ще одна відома, і все. Нехай музикознавці розберуться.
  3. в статті є розділ "Використання в популярній культурі" з достатньо змістовним переліком виконаань, але далі нижче, знов є розділ (з підрозділами) "Версії виконання" ... навіщо робити два розділи, як що можна все до оного вмістити ж. --ntonyahu(τaλk) 13:45, 15 січня 2021 (EET/KYVT)