Обговорення:Silent Hill 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ця стаття належить до числа добрих. Див. сторінку обговорення. Статус надано 29 січня 2016 року.

Щодо версії, опублікованої на початку 2015 року[ред. код]

Знаходячи у перекладі несерйозних текстів українською чудовий спосіб відпочинку, я вирішив перекласти цю вичерпну статтю про прекрасну і певною мірою вікопомну гру. Лише незначною мірою я скористався нашою та англомовною вікіпедіями, а основний матеріал взяв з руВП і безмежно вдячний за збір усієї цієї інформації тамтешнім колегам та окремо пану ADDvokat'у.

Під час перекладу я старався писати приємною, у межах розумного яскравою мовою і водночас описувати цей моторошний та заплутаний твір просто та зрозуміло. Через моє недосконале знання української задумане не зовсім вдалося, але я сподіваюся, що даний текст хоча б якось можна читати не впадаючи при цьому у відчай та зневіру до роду людського. Нині в статті ще досить огріхів, помилок та технічних недопрацювань, котрі постараюся виправити при подальших перечитуваннях (не обіцяю, що це буде скоро). Особисто в мене щодо статті є ще такі побажання на майбутнє:

  • Передивитися архів номерів українського журналу ДПК, де може бути рецензія на гру.
  • Додати більше інформації про долі розробників, їх ставлення до проекту та до виробничого процесу.

Якщо у вас є побажання чи зауваження — додавайте; помітите помилки в статті — виправляйте. --Yakiv Glück 20:19, 5 січня 2015 (UTC)[відповісти]