Обговорення Вікіпедії:Уникайте найпоширеніших помилок

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Не автопереклад[ред. код]

Цитую: «Цей текст є перекладом поганої якості. Будь ласка, знайдіть оригінальну статтю і вдоскональте цей переклад! — наразі це не порада, а автопереклад. NickK»

Так, ця сторінка є перекладом з російського відділу Вікіпедії. Але вона не є автоперекладом, Ви можете впевнитися в цьму вичитуючи та зрівнюючи статті (російську та українську). Я не маю ніяких спеціальних звань в області української мови я але вільно володію нею, тому й вирішив написати, доповнюючи Вікіпедію. Пишучи статтю вручну (два дні редагування) намагався зберегти українські зрівняння та словесні обороти для кращого розуміння матеріалу українському читачу. Звісно, я міг допустити помилки, так як і кожна людина, тому статтю потрібно допрацювати.

Не автопереклад! Зняти мітку {{автопереклад}}. SerjHL 14:23, 14 серпня 2011 (UTC)[відповісти]

Принаймні переклад неякісний, купа помилок, включно зі словом Вікіпедія — NickK 14:33, 14 серпня 2011 (UTC)[відповісти]
Вибачайте, працюємо. Згоден, що статтю потрібно допрацювати, але слово «автопереклад» тут недоречне. Чи є інший шаблон, окрім {{автопереклад}}? Було б добре, якби Ви вказали на мої помилки для покращення якості майбутніх статей. Дякую. — SerjHL 15:55, 14 серпня 2011 (UTC)[відповісти]