Обговорення користувача:Едуард Клім

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії![ред. код]

Якщо Ви початківець, то пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту не тільки як читач, але і як дописувач.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис не ставиться.

Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення! Якщо Вам необхідна допомога для перших кроків зверніться до користувачів, які є в Категорія:Користувачі, що допоможуть новачкам або ж можете розмістити оголошення на порталі спільноти (Кнайпа). Якщо у Вас є якісь цікаві вісті, пов'язані з Вікіпедією, Ви можете подати їх у Шаблон:Новини спільноти

P. S. Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own.
You can ask for further help at the help desk of the community portalNickK 16:28, 6 квітня 2009 (UTC)[відповісти]

Щодо Ваших редагувань[ред. код]

Вітаємо!
Дякуємо вам за інтерес до Вікіпедії, перевірка можливостей редагування пройшла вдало, все відмінно працює! Однак внесені Вами зміни доведеться видалити, тому що вони не містять корисної інформації. Будь ласка, наступного разу для експериментів використовуйте «майданчик», там ви нікому не зашкодите.
Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проектом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам!


Про себе слід писати на сторінці Користувач:Едуард КлімNickK 16:28, 6 квітня 2009 (UTC)[відповісти]

Едуард Клім[ред. код]

Біографія
Едуард Клім — музичний продюсер, засновник та генеральний директор холдингу Lavina Music. Народився 30 липня 1968 року у місті Уссурійськ, Далекий Схід. Пізніше переїхав з сім'єю до України, місто Львів. Там закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет ім. Івана Франка.

Діяльність
З 1992 по 1995 рік був солістом в гуртах «Форте» та «Мёртвая зона», що неодноразово отримували нагороди на місцевих та міжнародних фестивалях, а також активно гастролювали по таким країнам як Чехія, Словаччина, Німеччина, Франція, Бельгія та Польща. З 1995 року стає креативним директором щорічного бізнес-довідника, а у 1997 році засновує власне видання — перший музичний журнал «Луна». Роком пізніше Едуард Клім стає саунд-продюсером студії «Династія».

Lavina Music
У 2001 році засновує національний лейбл Lavina Music. Робота Lavina Music розпочалася саме з підписання контракту між українським артистом та лейблом. Саме в цей час в Україні почали використовувати поняття «ліцензія», ліцензійні українські диски стали з'являтись на полицях магазинів. Згодом лейбл Lavina Music під керівництвом Едуарда Кліма переростає в Музичний холдинг Lavina Music, що складається з п'яти департаментів: Lavina Music, Lavina Distribution, Lavina Concert, Lavina Promotion, Lavina Digital. Холдинг є активним учасником боротьби с музичним піратством в Україні.

На сьогоднішній день каталог лейблу є найширшим в країні: більш ніж 28 артистів, усього близько 1500 музичних творів.

У 2001 році Едуард вперше в історії української музичної індустрії відзначає виконавця «Золотим Диском»: альбом Ані Лорак «Там, де ти є» продається накладом 50 000 екземплярів.

В 2003 році Lavina Musicвідзначає володаря «Платинового диску» — 100 000 екземплярів альбому Океану Ельзи «Суперсиметрія». У 2004 році музичний холдинг Lavina Music, генеральним директором якого є Едуард Клім, стає членом IFPI (Міжнародна федерація фонографічної індустрії, до складу якої входять EMI, Universal та ін). В 2006 році Lavina Music нагороджується премією ShowBiz Awards як «Найкраща рекордингова компанія». Також нагороду ShowBiz Awards у номінації «Найкраща Європейська зірка» отримує Гайтана, афро-українська співачка, повним циклом продюсування якої займається музичний холдинг.

Проекти
Едуард Клім за роки своєї діяльності працював з Ані Лорак, Олегом Скрипкою «ВВ», Альоною Вінницькою, Ассією Ахат, Тіною Кароль, Віталієм Козловським, гуртами «Брати Гадюкіни», «Грін Грей», «Скрябін», «Океан Ельзи», «Esthetic Education» «Ляпис Трубецкой» та іншими відомим виконавцями.

Холдинг Lavina Music продюсує власні проекти — з 2004 Едуард Клім стає продюсером співачки Гайтани та гурту С.К.А.Й.

Номінації : «Найкраща співачка року», «Найкращий альбом року» (Гайтана, «Тайные желания», альбом також набуває статусу «Золотого») та «Найкращий рок-гурт року» першої премії Ukrainian Music Awards (2008).

В 2008 році Едуард Клім стає продюсером ще двох проектів — співака Романа Полонського, а також неординарного гурту «KAMON!!!».

Наразі Едуард Клім веде співпрацю з американськими продюсерами та музикантами (Narada Micheal Wolden, Rob Hoffman, Rob Lewis, Chuck Cymone, Eric Daniels etc.) та планує реліз англомовної платівки Гайтани на території Канади, Японії та США.

Стаття[ред. код]

Переніс інформацію у статтю Едуард Клім, допишіть будь ласка ім'я по батькові та вкажіть джерела . --yakudza พูดคุย 21:09, 6 квітня 2009 (UTC)[відповісти]