Обговорення користувача:A1/2014/лютий

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статус файлу Файл:Morin khuur sound.ogg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Morin khuur sound.ogg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 23:55, 2 лютого 2014 (UTC)

Номінація на зняття статусу патрульного

Вітаю! Зверніть, будь ласка, увагу на номінацію: Вікіпедія:Заявки на зняття статусу патрульного#A1. --Acedtalk 13:59, 8 лютого 2014 (UTC)

Дякую, що поінформували, але мені в будь-якому випадку той статус не потрібен, я про це казав ще 2 роки тому. До речі, де Ви тоді були? --А1 14:43, 8 лютого 2014 (UTC)

Статус Файл:NSPAU.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:NSPAU.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 23:42, 8 лютого 2014 (UTC)

Ти що, читати розучився? Там же написано, що з офіційного сайту. --А1 00:16, 9 лютого 2014 (UTC)
Джерело у Вікіпедії вказується, щоб по ньому можна було перевірити інформацію чи наявність зображення. Відповідно джерелом має бути URL сторінки, де знаходиться цей файл.--Анатолій (обг.) 00:28, 9 лютого 2014 (UTC)

Блокування (порушення ВП:НДА, ВП:НО)

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушеннями правил Вікіпедії для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 доба.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

--RLuts (talk) 00:10, 10 лютого 2014 (UTC)

Введення для функціонерів Правила Здорового Глузду

Добридень. Висловіть свою думку. Якщо зацікавить, поширте серед тих, з ким спілкуєтесь в укрвікі. З повагою, --SitizenX (обговорення) 08:55, 10 лютого 2014 (UTC)