Обговорення користувача:Artart1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо![ред. код]

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Artart1!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Nickispeaki (обговорення) 23:33, 27 березня 2014 (UTC)[відповісти]

Шановний, Artart1!

Ви б хоч МІНІМАЛЬНІ правила б читали! Ось це, наприклад -

  • мінімальні вимоги — 100 редагувань в основному просторі, 1 місяць стажу
  • рекомендований термін обговорення — 3 дні
  • подача нового запиту після відмови — не раніше ніж через 1 місяць

Підсказую - РЕДАГУЄТЕ МІСЯЦЬ ВІКІПЕДІЮ. Хоча б по 10 редагувань на день. Заодно наберетеся досвіду. ЗАПИТАННЯ ТІЛЬКИ ВІТАЮТЬСЯ!

Пишіть мені в Обговорення. Ще розкажу багато чого цікавого. Інакше - попередження і блокування. Ви ж не цього хочете, чи не так?

Так що швиденько ПРИБИРАЙТЕ свою заявку! Щоб не соромитися через ЕЛЕМЕНТАРНІ порушення правил! ;-( ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ тільки зможете подати. І то, якщо буде БІЛЬШЕ 100 правок і пройде БІЛЬШЕ місяця. Крім того, потім треба буде на ту сторінку заглядати і ВІДПОВІДАТИ по суті кожного дня, поки не нададуть статус. Ну отак все просто. Внесок можна переглянути, натиснувши вгорі праворуч екрану посилання Внесок, там біля Виходу. Отак все просто. Хай щастить! :-) --Nickispeaki (обговорення) 14:24, 16 травня 2014 (UTC)[відповісти]

Крім того, писати у Вікіпедії про себе "любімого" рідко коли вітається - як Ви вже, можливо, здогадалися, просто більшість не може обєктивно про себе самого написати... Ви спробували. Ну що ж - глянемо, що з того вийде! :-) --Nickispeaki (обговорення) 14:26, 16 травня 2014 (UTC)[відповісти]

Про мінімальні вимоги на відкочувача.[ред. код]

Глянув на Ваший обліковий запис.

Зареєстровані Ви - 17:44, 27 березня 2014. Тобто, формально місяць є. Редагувань у Вас лише 7. Тому ще треба близько 100. ПОВТОРЮСЯ - це не багато. Покладіть собі за мету раз у день заходити у Вікіпедію і щось робити. Наприклад, можна перекласти із російської якусь статтю. АЛЕ! Автопереклад використовувати не бажано = заблокують. Краще вручну по реченню, абзацу. Так, може і за тиждень набереться. Можна вже місяць не чекати. Ще таке - бачу Ви з тих, хто відразу в бій (поправте, будь ласка, якщо помилився :-) ). Тут це не зовсім адекватна позиція. Це часто призводить до війни правок і зрештою до блокувань. Тому все намагайтеся робити спокійно і за правилами - менше буде війн і більше статей. :-) --Nickispeaki (обговорення) 14:36, 16 травня 2014 (UTC)[відповісти]

Ще про редагування Яценюка. Не варто такі правки робити. Перший раз - пробачать і можуть навіть не попереджати. Типу новачок бавиться. Але другий раз - попередять. Врешті ми тут, щоб творити енциклопедичні статті. І пробачте, якщо багато тексту. Краще відразу БАГАТО тексту, щоб далі було легше. :-) --Nickispeaki (обговорення) 14:40, 16 травня 2014 (UTC)[відповісти]

Стаття Артемчук Анатолій Володимирович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 20 березня 2015. Zvr (обговорення) 14:40, 20 березня 2015 (UTC)[відповісти]