Обговорення користувача:DixonD/Архів 10

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Wikidata weekly summary #94

Вікімедіа

Привіт, Дмитре!

Прохання і сюди навідатися - https://ua.wikimedia.org/wiki/Члени_організації - заповнити, що вважаєш за потрібне. Дякую! ;-) --Nickispeaki (обговорення) 01:09, 25 січня 2014 (UTC)

Про вилучення файлу "Дозвіл"

Пане DixonD, в поясненні вилучення Вами мого файлу "Дозвіл" відчувається якась зверхність. Вилучення я передбачив. І посилав я цей дозвіл у вказану вами "падлючу" (на мій погляд) організацію, з якою я воюю вже декілька місяців. Якщо б ви деколи переглядали записи на Кнайпі, то ,можливо, мені не треба було б робити такий крок. З повагою ЯГВ (обговорення) 12:32, 28 січня 2014 (UTC) Відповідати не треба! ЯГВ (обговорення) 12:32, 28 січня 2014 (UTC)

Запевняю вас, що зверхності там не було, а лише бажання зупинити процес ігнорування OTRS як служби, яка власне тим і займається, що приймає або не приймає дозволи. Якби ви "деколи переглядали" Вікіпедія:OTRS, то ви б побачили, що я є волонтером цієї "падлючої організації". Принагідно хочу вас застерегти від порушення ВП:НО та закликаю висловлюватися конструктивно і без таких епітетів. --DixonD (обговорення) 13:37, 28 січня 2014 (UTC)

Lang

Вітаю. Можете замінити в шаблоні cite web параметр language, щоб він був схожий на цей --Trent98 (обговорення) 17:16, 25 січня 2014 (UTC)

???? --Trent98 (обговорення) 09:28, 29 січня 2014 (UTC)
Ні, це непотрібно. --DixonD (обговорення) 10:02, 29 січня 2014 (UTC)
Хоча б зкоротити назву параметра. --Trent98 (обговорення) 10:16, 29 січня 2014 (UTC)
Це в принципі можна, але потрібно перевірити спочатку чи Категорія:Сторінки з посиланнями на джерела з параметрами, що не підтримуються не має включень шаблону з параметром "lang" зі значенням у неправильному форматі. Інакше, ми просто ці неправильні використання загубимо. --DixonD (обговорення) 10:20, 29 січня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #95

Про вилучення шаблону "стат" з обговорень

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, де можна проглянути цей гаджет? З повагою ХЕндрюХ (обговорення) 19:56, 5 лютого 2014 (UTC)

Доброго дня! Перейдіть на Налаштування і на вкладці "Додатки" у розділі "Зовнішні інструменти" поставте галочку на "Додає в основному просторі...". Тоді для кожної статті ви будете бачити посилання "Статистика відвідувань" у панелі інструментів, що зазвичай знаходиться праворуч від статті. --DixonD (обговорення) 18:19, 5 лютого 2014 (UTC)
Ґречно дякую!!! Буду трохи просунутішим) З повагою ХЕндрюХ (обговорення) 21:50, 5 лютого 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #96

Статус файлів

Привіт! Бачу що ти вирішив влаштувати своєрідну помсту після моїх слів про фанатизм навколо авторського права окремих користувачів. Тому вирішив проліцензувати всі мої завантажені файли. Ну чесно скажу, що дозвіл на розміщення зазначених фотографій я отримував, авторське право я все-таки поважаю і не збираюсь красти чужу роботу. --visem (обговорення) 20:20, 11 лютого 2014 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Халк Скілура.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 08:46, 13 лютого 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #97

Wikidata weekly summary #98

Wikidata weekly summary #99

Bot flag on ruwiki

Dear Botowner!

On behalf of bureaucrats from the Russian Wikipedia I want to notify you, that we are discussing removal of the bot flag from your bot on ru.wikipedia: See lthis. We nominated all bots removal that were inactive for the last year: If you have any future plans for running the bot or want to keep this flag for some other reasons, please, tell us: at this discussion. You can also contact me directly via my user talk - ru:User talk:Rubin16.

If you have no objections or we don't receive any response for a week, we will remove bot flag. Thanks a lot for your previous contributions! rubin16 (talk) 19:39, 7 березня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #100

Wikidata weekly summary #101

Вікіджерела

Привіт! Глянь, будь ласка, у Вікіджерела. Я на сторінці Обговорення написав. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 12:10, 19 березня 2014 (UTC)

Прохання відреагувати на цей запит.--Анатолій (обг.) 11:51, 21 березня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #102

Wikidata weekly summary #103

Wikidata weekly summary #104

Wikidata weekly summary #105

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:D inside.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 14:31, 19 квітня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Borland Delphi 2006.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Borland Delphi 2006.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 14:31, 19 квітня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #106

Wikidata weekly summary #107

Wikidata weekly summary #108

Wikidata weekly summary #109

Неукраїномовний постер

А в нас заборонені неукраїномовні постери? --Igor Yalovecky (обговорення) 16:51, 13 травня 2014 (UTC)

Так само як і україномовні.--Анатолій (обг.) 17:17, 13 травня 2014 (UTC)
Ти про АП чи про якесь антипостерне правило, про яке я не знаю? --DixonD (обговорення) 17:24, 13 травня 2014 (UTC)
Не пригадую правила, яке б забороняло таке. В загальному, якщо і є (чи буде) таке обмеження, то воно мало б стосуватися не суто постера, а й загалом ілюстративних зображень. --DixonD (обговорення) 17:24, 13 травня 2014 (UTC)
(-неукраїномовний постер). Запитую лише для того, щоб уникнути непорозумінь у майбутньому. --Igor Yalovecky (обговорення) 07:10, 14 травня 2014 (UTC)
там дійсно був постер російською, але його було вилучено як «Файл із нез'ясованим ліцензійним статусом», а не через (не)україномовність. опис редагування у статті цікавий може діксон планував завантажить україномовний? --アンタナナ 08:28, 14 травня 2014 (UTC)
Не планував. --DixonD (обговорення) 18:39, 14 травня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #110

Wikidata weekly summary #110

Архіввання

Доброго дня! Бачу у Вас є бот для архівування DixonDBot II. Може це зробити з моєю сторінкою обговорення? Буду дуже вдячний) --TheLotCarmen (обговорення) 16:24, 27 травня 2014 (UTC)

Налаштував архівування на вашій сторінці. --DixonD (обговорення) 18:23, 28 травня 2014 (UTC)
Дуже дякую) --TheLotCarmen (обговорення) 19:10, 28 травня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #111

Обговорення:Тубільна поліція (Австралія)

23:56 DixonD вилучив сторінку Обговорення:Тубільна поліція (Австралія) ‎(є відповідний додаток)

Чому була вилучена сторінка обговорення та що значить коментар «є відповідний додаток»? --Pvladko (обговорення) 23:44, 3 червня 2014 (UTC)

Доброго дня! Перейдіть на Налаштування і на вкладці "Додатки" у розділі "Зовнішні інструменти" поставте галочку на "Додає в основному просторі в «Панель інструментів» (знаходиться зліва) пункт «Статистика»...". Тоді для кожної статті ви будете бачити посилання "Статистика відвідувань" у панелі інструментів, що зазвичай знаходиться праворуч від статті. --DixonD (обговорення) 05:31, 4 червня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #112

Wikidata weekly summary #113

Оголошення

Повідомляю, що весь тиждень з 23 по 29 червня 2014 я буду відсутнім з усіх вікіпроектів, куди вернусь 30 числа. --Lamsec (обговорення) 18:22, 16 червня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #114

Висловіть свою думку

Вітаю! Комусь захотілось погратися. Висловіть і ви свою думку з приводу цієї статті [1]! Дякую --Jeromjerom (обговорення) 17:44, 24 червня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #115

Wikidata weekly summary #116

Bot flag on frwiki

Hello,

As a bureaucrat on frwiki, I was checking the activity of the bots, and noticed that yours had been inactive for at least 6 months. Morover, the interwikis are now centralized on Wikidata. It is not reasonable that an unmonitored account keeps a bot flag, as it may be more easily hacked. Do you wish to keep the bot flag? If this is the case, please tell me so (preferably on my talk page on frwiki, otherwise on my talk page on this project). Without any answer from you, the bot flag will be removed in one month.

Thank you for your comprehension, Litlok (обговорення) 13:49, 10 липня 2014 (UTC)

Hi! You are free to remove the flag. --DixonD (обговорення) 19:09, 10 липня 2014 (UTC)
Thank you for your answer; I've removed the flag. Litlok (обговорення) 22:23, 10 липня 2014 (UTC)

Wikidata weekly summary #117

Wikidata weekly summary #118

Wikidata weekly summary #119