Обговорення користувача:Gertsoge

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

"Наше життя" - газета Українського товариства глухих ([| УТОГ])


Логотип газети "Наше життя"


ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО ГАЗЕТУ
З метою інформаційного забезпечення нечуючих інвалідів Центральне правління УТОГ з 5 липня 1967 року видає щотижневу газету "Наше життя".
Ця газета є єдиним в Україні друкованим засобом, який протягом вже більш 40 років розповідає про життя нечуючих інвалідів, висвітлює їх проблеми, інформує про творчі, спортивні, литературні та інші досягнення інвалідів зі слуху, друкує матеріали про діяльність структурних підрозділів УТОГ тощо.
Окрім інформаційно-роз'яснювальної роботи, газета проводить значну просвітницьку діяльність, розповідаючи про досягнення у галузі лікування вушних хвороб, про профілактику захворювань. Вона повідомляє своїх читачів про новини у галузі слухопротезування, про розробки засобів реабілітації нечуючих інвалідів та ін..
На сторінках газети висвітлюються також юридичні питання, подаються тексти нових законів та постанов вищестоячих органів стосовно соціального захисту, реабілітації, пенсійного забезпечення, працевлаштування інвалідів тощо. Постійно у центрі уваги питання стосовно державної політики у соціальній сфері, діяльністі Міністерства праці та соціального захисту населення, інших державних органів.
Газета проводить велику роботу по залученню до співпраці обдарованих нечуючих авторів (прозаїків, поетів, художників), підтримує тісні зв'язки зі своїми громадськими кореспондентськими пунктами на місцях, які активно надсилають до редакції свої повідомлення, що друкуються на шпальтах "Нашого життя".
Газета виходить щотижня на 8 сторінках накладом від6,6 до 8 тисяч примірників. Розповсюджується за передплатою ( індекс - 60981).
Колектив редакції нараховує зараз 9 чоловік, з них - 6 інвалідів по слуху.
Газета "Наше життя" розсилається передплатникам як України, так і по всіх Європейских країнах.
Сайт видання - http://nashe-zhyttia.org.ua

Посилання[ред. код]

Сайт газети "Наше життя"
Сайт Українського товариства глухих"
УТОГ у Вікіпедії"

Інформація для початківця[ред. код]

Шановний користувачу! Хотів би Вас повідомити, що вилучення службових шаблонів зі статті аж до усунення згаданих в них проблем є діями, які при частому їх повторенні розцінюються як вандалізм. Згідно правил - вилучення шаблону про номінацію статті на вилучення до підбиття підсумку адміністратором також підпадає під ці дії. Оскільки за вандалізм користувач може бути заблокований, то прошу Вас більше видаляти службові шаблони зі статті. Сподіваюсь на Ваше розуміння. З повагою, --Kharkivian 19:07, 16 грудня 2011 (UTC)[відповісти]

Зображення[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 19:00, 18 грудня 2011 (UTC)[відповісти]

Порушення авторських прав у статті Кінофестиваль "Щасливе життя"[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Кінофестиваль "Щасливе життя", але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://schastye.org.ua/istoria.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Кінофестиваль "Щасливе життя". Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Посилання на статтю Кінофестиваль "Щасливе життя" на сторінках міжнародних фестивалів[ред. код]

Доброго дня, я вилучила посилання на Кінофестиваль "Щасливе життя" зі сторінки Нідерландського кінофестивалю, бо безпосереднього відношення до змісту статті воно не має. Можливо, краще було б додати цю інформацію до розділу «Культура» у статті про місто Запоріжжя? Здається, було б варто також видалити посилання на Щасливе життя зі сторінок інших п'ятнадцяти кінофестивалів, бо воно там також не зовсім доречне.--Juga 07:29, 18 лютого 2012 (UTC)[відповісти]

Juga, вибачте, але нащо було видаляти? - кінорежисери з України, переглядаючи іноземні кінофестивалі, побачать лінк на наш, український, і радо приймуть участь в проекті, таким чином розвиваючи українські короткий та повний метри

Мабуть, через те що розміщення цього посилання в текстах статей, до яких воно не має безпосереднього відношення, є рекламним, а Вікіпедія не є місцем для розміщення реклами (ВП:НТ), до того ж, у «Посиланнях» проставляють URL на електронні ресурси з теми статті. Тобто якщо б були відомі імена тих режисерів, які брали участь у фестивалі, або людей, які входять до складу журі, і вони були б у Вікіпедії, посилання на фестиваль з їхніх сторінок виглядало б більш виправданим. Або зі сторінок офіційних фестивалів-партнерів, наприклад, у ру-віки вже є стаття про Міжнародний фестиваль ВДІК. --Juga 07:28, 19 лютого 2012 (UTC)[відповісти]

Французька осінь[ред. код]

Добрий день! Ви є переможцем першого тижня конкурсу «Пишемо про благодійність». Чи маєте змогу прийти на вручення нагороди першого березня у Києві?

Для координації, надішліть також, будь ласка, ваш номер телефону на поштову скриньку: andriy.makukhagmail.com. Дякую! --Α.Μακυχα 15:28, 22 лютого 2012 (UTC)[відповісти]

Доброго дня, пане Α.Μακυχα. Красно дякую вам за приємну звістку. написав вам електронкою

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:GustavZander-skolioz.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Yuriy Kvach (обговорення) 18:47, 14 вересня 2013 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Mechanoterapia nig.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Yuriy Kvach (обговорення) 18:49, 14 вересня 2013 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Mechanoterapia nig.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Yuriy Kvach (обговорення) 18:49, 14 вересня 2013 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Mechanoterapia nig.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Yuriy Kvach (обговорення) 18:50, 14 вересня 2013 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Meridiann.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Yuriy Kvach (обговорення) 18:51, 14 вересня 2013 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Lokomat.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Yuriy Kvach (обговорення) 18:54, 14 вересня 2013 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Mehanoterapia kisti.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. Yuriy Kvach (обговорення) 18:54, 14 вересня 2013 (UTC)[відповісти]

Шаблон Edited в статті Механотерапія[ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Механотерапія був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 17:54, 15 вересня 2013 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:МайклЩур.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. アンタナナ 23:23, 11 квітня 2014 (UTC)[відповісти]

привіт. перепрошую, що турбую. вкажіть, будь ласка, де саме вказано про вільну ліцензію цього фото. також цікавить Файл:Geraete.jpg --アンタナナ 23:27, 11 квітня 2014 (UTC)[відповісти]

Запрошення до проекту Медицина[ред. код]

Привіт! Журі конкурсу «Військова справа у Вікіпедії» продовжує працювати над оцінюванням статей. Підсумки очікуються 30 січня 2015 року, на день народження україномовного розділу Вікіпедії. Церемонія нагородження планується після 15 лютого 2015 року у місті Києві. Із додатковими запитаннями звертайтеся за militarywikimedia.in.ua чи на сторінку обговорення конкурсу на сайті «Вікімедіа Україна» --MediaWiki message delivery (обговорення) 21:33, 25 січня 2015 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Logo z-1-.gif. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 13:09, 13 лютого 2015 (UTC)[відповісти]

Порушення авторських прав у статті Альтерація (біологія)[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Альтерація (біологія), але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.pharmencyclopedia.com.ua/article/2720/alteraciya. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Альтерація (біологія). Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Gertsoge!

В минулому ви створили 24 статті Вікіпедії та додали 202 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 20:08, 28 січня 2016 (UTC)[відповісти]

Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Доброго дня!

Для того, щоб передати сувенір за участь у Вікіфлешмобі, нам необхідно з Вами зконтактуватися.

Будь ласка, активуйте для цього вікіпошту: необхідно увійти до Вікіпедії під своїм логіном та паролем, перейти на сторінку Налаштування(зверху сторінки), підтвердити свою електронну адресу, після цього знову зайти в Налаштування, поставити галочку біля «Дозволити електронну пошту від інших користувачів» і зберегти конфігурації.

І відпишіть організаторам на wm-uawikimedia.org, що Ви це зробили. Дякуємо! --IlyaBot (обговорення) 01:20, 16 лютого 2016 (UTC)[відповісти]

Пропозиція[ред. код]

Gertsoge вітаю! можливо вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада (Тижні неолімпійських та дефлімпійських видів спорту). Приурочується до проводимих зараз Всесвітніх ігор (масові прямі трансляції на Першому національному) та Дефлімпійських ігор (щоденники на Першому національному) задля підвищення відвідуваності укрвікі та у зв'язку з надактуальності теми.--Yasnodark (обговорення) 12:09, 24 липня 2017 (UTC)[відповісти]

Вікіпедія для школи[ред. код]

Вітаю! Нагадую про необхідність заповнення реєстраційної форми конкурсу «Вікіпедія для школи»: https://docs.google.com/forms/d/15c2mBDrgfxgsSVYKHyuGpdvyQ7qorctyrrrCZXU8LnU/edit#responses. Завчасно дякую! --NetLast (обговорення) 09:17, 20 березня 2020 (UTC)[відповісти]

Сувеніри за участь у конкурсі «Вікіпедія для школи»[ред. код]

Вітаю! Дякую за вашу участь у конкурсі «Вікіпедія для школи».

Увімкніть, будь ласка, вікіпошту, щоб ми могли надіслати інформацію щодо отримання сувенірів за участь. Для цього перейдіть в Налаштування, додайте електронну адресу і дозвольте надсилати вам повідомлення. Дякую! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:47, 2 травня 2020 (UTC)[відповісти]

Службовий шаблон[ред. код]

Шаблон на вилучення мають право прибрати лише адміністратори. Пропоную не гратися з правилами --Artem Lashmanov (обговорення) 22:27, 1 жовтня 2020 (UTC)[відповісти]

Artem Lashmanov, не бачу сенсу видаляти статтю — Це написав, але не підписав користувач Gertsoge (обговореннявнесок).
ви її автор. було б дивно, якби ви були іншої думки. Але є правила і критерії значимості. Ознайомтесь ВП:КЗП. Інший користувач вважає, що вона не відповідає цим критеріям. Адміністратор або видалить, або перенесе на повільне вилучення. Не можна створювати статті про все що хочеться, треба зважати на правила. --Artem Lashmanov (обговорення) 22:39, 1 жовтня 2020 (UTC)[відповісти]
Artem Lashmanovматеріал, якраз, підпадає під категорію "Політики і громадські діячі" в розділах "впливові" та "місцеве самоврядування"... статтю варто доповнити, аби не було "підстав" на її вилучення ? — Це написав, але не підписав користувач Gertsoge (обговореннявнесок).
доповнювати, вилучати щось маєте повне право поки нема рішення. але шаблон має залишатися. якщо в адміністратора винукнуть навіть сумніви що є значимість він не видалить без обговорення. --Artem Lashmanov (обговорення) 00:09, 2 жовтня 2020 (UTC)[відповісти]