Обговорення користувача:GrV

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia![ред. код]

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис ніколи не ставиться.

При сумнівах щодо того, що краще зробити, радимо звертатися до Довідки або по пораду до інших дописувачів. Перед створенням нової статті радимо спочатку ґрунтовно ознайомитись з Довідкою та роздивитись, що і як роблять інші дописувачі, можливо, розпитати когось з них.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. --AS 14:37, 13 січня 2010 (UTC)[відповісти]

Декілька порад[ред. код]

Вітаю! Я знаю, що ви доволі активний в РуВікі, автор списків пов'язаних з баскетболом та реслінгом і потенційно ви можете принести колосальну користь в УкрВікі. Зараз Ви виставили список в кандидати у вибрані і зіштовхнулися з певними проблемами. Тому я маю до Вас декілька і питань, і порад:

  • Який у вас рівень української (як себе оцінюєте: uk1, 2, 5?). Якщо низько, то варто було б попросити когось з кращим знанням української мови допомогти
  • Велика кількість користувачів, в тому числі і я, проти перекладів. Не тому, що я русофоб, а тому, що більшість людей тупо здирає чужу працю з РуВікі, хоча російську тут всі розуміють. Я також знаю, що ви є автором (єдиний варіант перекладу, який я допускаю) аналогічного (або принаймі доклалися солідно) списку в РуВікі, але все таки підходьте більш творчо навіть до того перекладу.
  • Також дуже цікаво, як ви бачите себе в нашій Вікіпедії? В РуВікі працювати приємніше, то ясно, там майже кожен день номінують нові статті на статус, є багато сторінок = синіх посилань. В УкрВікі важче, але цікаво, чи ви збираєтесь підняти NBA та WWE тематики в УкрВікі. Дякую. --TnoXX parle! 16:23, 28 січня 2015 (UTC)[відповісти]
Вітаю.
  • Я не дуже розумію ці мовні рейтинги, але рівень знання української мови не дуже великий.
  • Я не вважаю, що переклад це тупе здирання чужої праці. Вся інформація в Вікі доступна під GFDL ліцензією, тому будь хто може користуватися інформацією з інших вікі.
  • При оцінюванні статі треба брати до уваги тільки саму статтю, а не те, як вона з'явилася, бо єдиною метою Вікіпедії є створення повної, нейтральної, вільної енциклопедії, а не створення якогось унікального контенту. Як то кажуть: "Потрібні шашечки чи треба їхати?"
  • Маючи деякі напрацювання в інших ВП, я б хотів поліпшити деякі напрями. Якось так.--GrV (обговорення) 16:20, 29 січня 2015 (UTC)[відповісти]
Повірте, найкраще писати самому. Тема перекладів була піднята невипадково і давно. Користувачі не хочуть писати, не хочуть думати. Краще я візьму Гугл-транслейтор, чиюсь статтю і вуаля – я молодець, бо вніс інформацію у Вікі. Тут багато хто розуміє і російську, і англійську, і німецьку. Я не проти перекладів, але у випадку, коли написати статтю неможливо через відсутність якісних джерел, або якщо ж автор такої ж статті пише її в іншому мовному розділі. Але це моя позиція, я мішати вам не буду.--TnoXX parle! 12:47, 30 січня 2015 (UTC)[відповісти]
Я не зовсім поділяю вашу точку зору. Бо так можна залишити лише один англомовний розділ і хай усі інші вчать цю мову. Ні. Хай кожен зможе прочитати статті на будь-якій мові. Й немає значення як вони з'явились (в рамках правил). Найголовніше кінцевий результат, а не процес вигадування колеса. Та й перед ким вихвалятися, що написав статтю? Не для цього пишуть статті. --GrV (обговорення) 17:04, 2 лютого 2015 (UTC)[відповісти]