Обговорення користувача:Hast

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статті про музику[ред. код]

Вітаю! Коли робите стаби (заготовки) про альбоми і тп, не забувайте вказувати категорії і додавайте хоча б список композицій. А тепер саме головне - будь ласка, оформіть правильно ліцензії до всіх файлів, завантажених Вами до Вікіпедії. В Файл:Roll Models (лого).png правильно зроблено. До інших треба додати обґрунтування добропорядного використання. До Файл:Честер Беннінгтон Мурал Київ.jpg ще і точніше джерело (саме той пост). Якщо протягом 7 днів це не зробите, зображення будуть видалені. --JTs (обговорення) 17:00, 29 листопада 2017 (UTC)[відповісти]

Дякую, виправлю - Hast (обговорення) 17:07, 29 листопада 2017 (UTC)[відповісти]

Статтю Crossfaith висунуто на поліпшення[ред. код]

Стаття Crossfaith, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 22 грудня 2018, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --『  』 Обг. 08:13, 22 грудня 2018 (UTC)[відповісти]

Статус файлів[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файли, список яких вказаний нижче. Однак на сторінці опису файлів немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даних файлів, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлів, тобто дати посилання на сайти (або інші джерела), з яких ви взяли ці файли, а також умови використання файлів із вказаних сайтів.

На сторінці опису файлів завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковані ці праці. Якщо ви є їх автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файли під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажені вами файли із сервера.

Список файлів:

  1. File:Chester_Bennington_Kyiv_Embassy.jpg
  2. File:Честер_Беннінгтон_Мурал_Київ.jpg

Дякуємо за розуміння. --Andriy.vBot (обговорення) 10:55, 26 лютого 2021 (UTC)[відповісти]