Обговорення користувачки:Nina Shenturk

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Архіви

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії[ред. код]

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», ви стали однією із найактивніших адміністраторів української Вікіпедії у другому півріччі минулого року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз) Я напишу деталі вам вікіпоштою.

Детальніше про проєкт читайте на нашому сайті або у блозі. Про можливості допомоги для української вікіспільноти під час війни ви можете прочитати на сторінці за посиланням.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:05, 12 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Вікімарафону з нагоди 19-річчя української Вікіпедії[ред. код]

Доброго ранку! Сподіваємося, у вас усе добре наскільки це можливо. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії або схожого заходу в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте змогу.

Вікімарафон 2023 триватиме з 26 січня до 1 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії, подарувати статтю Вікіпедії на її день народження — та отримати за це сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна».

Долучитися можна як онлайн, так і долучившись до якоїсь із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону будуть проходити у низці міст України, а також уперше і за кордоном; повний список зустрічей організатори будуть публікувати на відповідній сторінці у Вікіпедії та у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Крім того, ми проведемо три вебінари: 26, 28 та 29 січня, на яких детально розповімо як створити статтю у Вікіпедії, та поділимося порадами від досвідчених вікіпедистів, які стануть вам у нагоді. Реєструйтеся на вебінари за посиланням.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2023.

Про можливості підтримки вікіспільноти під час війни читайте на порталі «Вікіпедія:Війна».

Від імені організаційної команди ВікімарафонуNickK (обг.) 07:03, 25 січня 2023 (UTC)[відповісти]

Вилучені шаблони /lua[ред. код]

Доброго дня. Помітив, що ви вилучили шаблони Шаблон:Cite news/lua та Шаблон:Cite web/lua. Хоча вони й не використовуються напряму, вони необхідні для тестування Обговорення модуля:Citation/CS1/тести, який внаслідок відсутності цих шаблонів ламається. Сподіваюсь, ви не проти відновлення цих шаблонів, якщо ви заперечуєте — давайте обговоримо, як тоді переробити тести — NickK (обг.) 12:16, 12 березня 2023 (UTC)[відповісти]

Не заперечую проти відновлення шаблонів.--Nina Shenturk (обговорення) 12:39, 13 березня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Позавчора розпочався конкурс статей «Європейська весна» — щорічний проєкт, присвячений опрацюванню статей Вікіпедії про Європу, який проводить ГО «Вікімедіа Україна»; він є частиною міжнародного конкурсу CEE Spring. Цьогоріч конкурс триватиме до 15 травня. Запрошуємо вас долучатися!

Традиційно за активну участь у конкурсі можна виграти призи і сувеніри — як за найбільший кількісний внесок, так і за найкращі індивідуальні статті. Набір сувенірів та сертифікати участі можуть отримати усі учасники й учасниці конкурсу, які створять або суттєво поліпшать принаймні три статті у межах конкурсу (із дотриманням правил конкурсу та Вікіпедії).

Додаткові призи можна виграти у категорії «Австрія» завдяки підтримці партнерів. Можливо, будемо оголошувати більше спецномінацій — стежте за нашими новинами, зокрема у соцмережах ГО «Вікімедіа Україна».

Активним учасникам і учасницям конкурсу в минулі роки варто звернути увагу на оновлення цьогорічного конкурсу:

  • Перш за все оновлений тематичний формат конкурсу — пишемо про країни Ради Європи. Отже, додалося 20 нових країн із Західної, Північної та Південної Європи, а натомість кілька країн Центрально-Східної Європи тепер не підпадають під тематику конкурсу (зокрема Росія та Білорусь)
  • Внесено зміни до конкурсної формули, за якою будуть визначатися переможці. Загалом система оцінювання 2023 року мотивує створювати небагато якісних статей на противагу великому числу низькоякісних статей.
  • Також запроваджено коефіцієнти країн — чим гірше певна країна наразі висвітлена в українській Вікіпедії (пропорційно її населенню та висвітленню в англійській Вікіпедії), тим вищий бал можна отримати за опрацювання статті про неї.

Також зараз триває зголошення до журі конкурсу — для досвідчених користувачів та користувачок Вікіпедії, яким цікаво долучитися до оцінки внеску конкурсних учасників і які не претендують на призи у конкурсі.

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у «Європейській весні» раніше.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:20, 17 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Прохання[ред. код]

Вітаю Nina Shenturk, можете прибрати тут мій останній коментар в історії сторінки. Не втримався, настрій не той. Віщуне не знаю, чи ви ще володар тимчасових прав, теж саме прохання.--Yasnodark (обговорення) 12:39, 18 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Я вже не можу затирати, моє адмінство скінчилось.--Віщун (обговорення) 13:41, 18 червня 2023 (UTC)[відповісти]
@Yasnodark: YesТак Зроблено--Nina Shenturk (обговорення) 19:52, 18 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Потрібно терміново переіменувати статтю[ред. код]

Пані Ніно! Я щойно створив статтю Олена Дума -Голову АРМА. Її необхідно переіменувати на повне ім'я. Але це може зробити лише адміністратор (там спеціальне блокування). І одночасно перевірте статтю. Завчасно вдячний. Я поки що анонімний користувач, хоча створив десятки статей у ВК. З повагою, -- 95.158.41.37 (обговорення) 01:30, 1 липня 2023 (UTC)[відповісти]

YesТак Зроблено --Nina Shenturk (обговорення) 08:04, 1 липня 2023 (UTC)[відповісти]
Дуже вдячний за оперативність. З повагою, -- 95.158.41.37 (обговорення) 11:19, 1 липня 2023 (UTC)[відповісти]

Санґушко: один чи два?[ред. код]

Вітаю, Ніно! На мою думку, номінація на вилучення була трохи поспішною, адже в давні часи (14 ст) не було "паспортних" імен, людину часто називали різними варіантами імені. Зрештою, відомості з тих часів уривчасті, однак вони для декого важливі. Казати що у Михайла Санґушка і у Михайла Санґушковича "різні" прізвища, коли все ж таки явно відомо, що вони з того самого дворянського роду і взагалі якісь троюрідні брати чи щось подібне (а у самій статті наведено мабуть зо п'ять різних варіантів написань родового імені). Там на вилученні взагалі зібралась якась "дитяча" тусовка, яка штампує часто без складу і ладу. Соррі, що я вас іще цим "вантажу", але я спеціально переглядав і польські, і російські статті, навіть намагався відкривати джерела. Я не історик, але думаю, варто було перекласти коротенько про другого Михайла з польської статті, замість підсікати свої давні корені. Anyway. Mykola Swarnyk (обговорення) 18:55, 12 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Питання[ред. код]

Nina Shenturk вітаю! Можете вилучити цей нещодавно створений напівстаб, що не дає змоги опублікувати та прив'язати більш повновісний варіант статті?--Yasnodark (обговорення) 15:22, 1 грудня 2023 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон 2024 — відсвяткуймо 20 років української Вікіпедії разом[ред. код]

Наприкінці січня українська Вікіпедія відзначає своє 20-річчя: два десятиліття спільного росту, наповнення знаннями та розвитком. Ви долучалися до щорічного Вікімарафону з нагоди дня народження української Вікіпедії в минулі роки — тож запрошуємо долучитися і цього року, якщо маєте таку можливість.

Вікімарафон 2024 триває з 26 січня до 4 лютого. Запрошуємо долучитися до створення статей у межах цьогорічної кампанії та отримати сувеніри з символікою Вікіпедії від громадської організації «Вікімедіа Україна»! Для цього потрібно створити хоча б одну статтю українською мовою та додати на сторінку обговорення шаблон {{Вікімарафон 2024}}. Для отримання сувенірів поштою слід записатись на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Учасники та учасниці .

Долучитися можна як онлайн, так і прийшовши на одну із офлайн-зустрічей. Цього року заходи Вікімарафону проходять у багатьох містах України та за кордоном. Повний список зустрічей організатори публікують на сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Вікізустрічі.

Детальну інформацію та умови кампанії ви можете подивитись на її сторінці Вікіпедія:Вікімарафон 2024.

Ви також можете долучитися до відзначення 20-річчя вікіспільнотою, де можна буде разом обмінятися спогадами й історіями: реєстрація в анкеті

  • Вівторок 30 січня о 18:00, онлайн
  • Субота 3 лютого о 13:00, офлайн у Києві

Від імені організаційної команди Вікімарафону — NickK (обг.) 15:15, 27 січня 2024 (UTC)[відповісти]

Амброве дерево[ред. код]

Вітаю! Бачу, що ви перейменували "Ліквідамбар" на "Амброве дерево". А можете ще й Ліквідамбар смолоносний перейменувати на "Амброве дерево американське" (+styraciflua&scope=all&dicts=14 Liquidambar styraciflua // Словник українських наукових і народних назв судинних рослин / Ю. Кобів. — Київ : Наукова думка, 2004. — 800 с. — (Словники України). — ISBN 966-00-0355-2.)? Буду вдячний. Mykola Swarnyk (обговорення) 22:00, 11 квітня 2024 (UTC)[відповісти]

YesТак Зроблено --Nina Shenturk (обговорення) 12:37, 12 квітня 2024 (UTC)[відповісти]
Дякую, тепер підчищу статтю. Mykola Swarnyk (обговорення) 15:39, 12 квітня 2024 (UTC)[відповісти]

Вилучення перенаправлень[ред. код]

Доброго дня.

Ви недавно вилучили перенаправлення Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, бо воно було розірване. Проте хоча стаття Перелік ... і була вилучена, але ж стаття Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки існує.

Не вилучайте перенаправлень, якщо їх легко виправити: ВП:НВП. --VoidWanderer (обговорення) 16:45, 13 квітня 2024 (UTC)[відповісти]