Обговорення користувача:Volodymyr D-k

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей користувач покинув Вікіпедію.

Долучайтеся до Вікімарафону-2018: напишіть статтю до дня народження Вікіпедії![ред. код]

Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Volodymyr D-k!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2018, присвяченого 14-річчю української Вікіпедії!

Протягом чотирьох днів (27—30 січня 2018) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні. Їх понад 50, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 08:38, 26 січня 2018 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2019: напишіть статтю до 15-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Volodymyr D-k!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2019, присвяченого 15-річчю української Вікіпедії!

Протягом п'яти днів (26—30 січня 2019) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Ужгорода до Старобільська, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 15:11, 26 січня 2019 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2020: напишіть статтю до 16-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір![ред. код]

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Volodymyr D-k!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2020, присвяченого 16-річчю української Вікіпедії!

Протягом тижня (26 січня—2 лютого 2020) сотні дописувачів створюють нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Володимира-Волинського до Сєвєродонецька, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі! Немає вікізустрічі у вашому місті? Ще маєте час встигнути й запропонувати організувати!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 10:02, 27 січня 2020 (UTC)[відповісти]

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії[ред. код]

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» в Україні — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися і до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:11, 6 лютого 2020 (UTC)

Вікімарафон-2021: подаруйте Вікіпедії статтю до 17-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Volodymyr D-k!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2021, який присвячений 17-річчю української Вікіпедії! До кінця тижня (від сьогодні, 28 січня, до неділі 31 січня включно) закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме Вікімарафон стане гарним приводом повернутися до наповнення Вікіпедії? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, можуть отримати пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до онлайн-вікізустрічей. У п'ятницю та суботу пройдуть вебінари із редагування Вікіпедії, реєструйтеся на них тут. Також кожного дня з четверга по неділю о 18:00 можна буде долучитися до онлайн-консультації і поставити будь-яке запитання про Вікіпедію.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону 2021 11:54, 28 січня 2021 (UTC)[відповісти]

Вітаю, пане Volodymyr D-k! Зараз проходить тематичний тиждень присвячений Хмельниччині. Був би радий бачити Вас серед учасників - може знайдете для себе щось цікаве. З повагою, --— Шиманський હાય! 15:44, 12 жовтня 2021 (UTC)[відповісти]

Вікімарафон-2022: напишіть статтю з нагоди 18-річчя Вікіпедії![ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Volodymyr D-k!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2022, який присвячений 18-річчю української Вікіпедії! Марафон триває до понеділка 31 січня включно, тож закликаємо усіх охочих привітати Вікіпедію з днем народження, написавши принаймні одну статтю.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви майже зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, саме 18-річчя Вікіпедії стане нагодою написати нову статтю? ) Усі учасники та учасниці Вікімарафону, які напишуть хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Окрім створення статей, ви можете також долучитися до вікізустрічей, переважно онлайн, хоча в деяких регіонах карантинні обмеження дозволяють і офлайн. Детальніша інформація доступна тут: Вікіпедія:Вікімарафон 2022/Вікізустрічі.

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) від імені організаційного комітету Вікімарафону-2022 MediaWiki message delivery (обговорення) 10:24, 29 січня 2022 (UTC)[відповісти]

Запрошення долучитися до «Українського місяця» у польській Вікіпедії[ред. код]

Сторінка проєкту
Сторінка проєкту

Привіт!

Ви вказали на своїй сторінці, що гарно володієте польською мовою. Тому, якщо ви маєте зараз таку можливість, запрошую долучитися до покращення висвітлення України у польському мовному розділі Вікіпедії.

«Український місяць» триває до кінця квітня. Головний приз для учасників та учасниць — право вибору благодійної організації, що допомагає біженцям з України, якій організатори пожертвують 1000 злотих. Серед додаткових призів: подарункові набори з символікою вікіпроєктів та українські солодощі.

Про можливості допомоги для української вікіспільноти під час війни ви можете прочитати на сторінці за посиланням. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 14:50, 3 квітня 2022 (UTC)[відповісти]

Невільний Файл:Orhei logo.jpg, який не використовується[ред. код]

⚠

Дякуємо за завантаження файлу Файл:Orhei logo.jpg. В описі файлу вказано, що він є невільним і може використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз цей файл не використовується в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше цей файл використовувався в якійсь статті, будь ласка, перейдіть у таку статтю й гляньте, чому його було звідти вилучено. Ви можете додати його до статті ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлу можлива вільна заміна, його не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо. reNVoy (обговорення) 11:21, 21 червня 2022 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Місячника ілюстрування української природи[ред. код]

Вітаю! Раніше ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить Землю». На жаль, цього року українська частина фотоконкурсу не відбудеться через безпекові ризики, пов’язані із російським вторгненням. Однак натомість проходить інша тематична кампанія — Місячник ілюстрування української природи.

Це проєкт, присвячений ілюструванню української Вікіпедії та Вікіданих світлинами з фотоконкурсу «Вікі любить Землю», поданими у минулі роки. Із 2013 року ми спільно зібрали майже 115 тисяч світлин пам'яток природи України, однак далеко не всі наразі знайшли своє місце на сторінках статей Вікіпедії. Цього літа — до 5 серпня — ми працюємо над тим, щоб покращити ілюстрування найбільшої у світі енциклопедії.

15 найактивніших учасників та учасниць отримають цінні призи — сертифікати інтернет-магазинів. Також усі зможуть отримати офіційний сертифікат участі від громадської організації «Вікімедіа Україна», яка організовує проєкт.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:02, 11 липня 2022 (UTC)[відповісти]

Позов до суду[ред. код]

Шановний пан Volodymyr D-k, на виконання правил "Вікіпедії", повідомляю, що подав позов до Арбітражного комітету "Вікіпедії", в якому Ви вказані в якості відповідача. Докладніше див. тут. З повагою, --Djohnni (обговорення) 20:15, 14 вересня 2022 (UTC)[відповісти]

Запрошення до участі у Тижні країн Скандинавії 2022[ред. код]

Вітаю! Запрошую вас до участі у Тижні країн Скандинавії 2022. Мета тижня — створити та покращити статті української Вікіпедії про Нордичні країни(Данія, Ісландія, Норвегія, Фінляндія, Швеція).

Тиждень триватиме з 5 до 21 грудня 2022. Для участі підписуйтеся на цій сторінці. --Ivakode (обговорення) 07:09, 5 грудня 2022 (UTC)[відповісти]

Проєкт «Культурна спадщина України» — пишіть про культурну спадщину під загрозою[ред. код]

Доброго дня! З нагоди Міжнародного дня пам'яток і визначних місць запрошуємо доповнювати Вікіпедію інформацією про пам'ятки України, що вже втрачені чи перебувають під загрозою втрати, у межах проєкту «Культурна спадщина України».

Ця тема завжди важлива, а особливо актуальна під час широкомасштабного російського вторгнення в Україну, яке спричинило значні руйнації пам'яток культури та значимих будівель. Ми не можемо захистити від руйнування усі пам'ятки, але можемо допомогти задокументувати їх для мільйонів читачів у Вікіпедії.

Цьогорічна кампанія триває до 30 квітня. Активні учасники та учасниці отримають сертифікати про участь та сувеніри від організаторів — оргкомітету проєкту «Вікі любить пам'ятки» та ГО «Вікімедіа Україна». Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» та зробили принаймні 150 редагувань у Вікіпедії.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 06:25, 21 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Вибори в АК[ред. код]

Вітаю. Висунув Вашу кандидатуру на вибори в АК, прошу прийняти рішення. --Jphwra (обговорення) 04:41, 14 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Відновлення статті в обхід ВП:ВВС[ред. код]

Доброго дня.

Ви самостійно повторно створили вилучену статтю, яку вже двічі вилучали:

При цьому ви не скористалися сторінкою ВП:ВВС для відновлення. А саме через таку процедуру мають відновлюватися раніше вилучені статті.

Не ігноруйте процедуру в подальшому, будь ласка. Це може розцінюватися як порушення ВП:НВА. Особливо через те, що використані у статті зараз джерела насправді дуже хиткі, а до багатьох тверджень у статті я і досі не бачу джерел. А це важливо:

--VoidWanderer (обговорення) 13:42, 16 грудня 2023 (UTC)[відповісти]

Доброго дня, @VoidWanderer! Це моя перша стаття, написана після семирічної перерви (ці роки іноді робив дрібні редагування чи патрулювання). Про існування сторінки ВП:ВВС встиг успішно забути, перепрошую.
Ех, друже, погіршили Ви статтю. BLGR був попередником полку і не знаходиться в його структурі. Джерело на це твердження в ранішій версії було первинне, звісно. Але було, а тепер його немає, натомість є безджерельне твердження, що вводить читачів в оману.
Так само можу сказати про весь інший видалений, але базований на джерелах матеріал (окрім конкретизації про Мощун і Майорське - це було з позаджерельного знання). Іноді інформація не була написана прямо, але якщо порівняти джерело 1 і джерело 2 (нумерація випадкова), то походження того чи іншого твердження (як про сову) було зрозумілим.
Ви посилаєтесь на Есе, що не є правилом чи настановою, як на правило чи настанову, вірно?
Не розумію, як я можу порушити Вікіпедія:Неприпустимість війн адміністраторів, якщо я не є адміністратором. Можливо, малося на увазі щось інше, що я можу порушити.
Вдалих редагувань! --Volodymyr D-k (обговорення) 15:58, 16 грудня 2023 (UTC)[відповісти]
Ви можете додати інформацію про BLGR. Наразі у статті — те, що видно із наявних джерел.
Так, я посилаюся на есе як настанову. Воно містить достатньо роз'яснень що й чому, і є розширенням ВП:В, де написано, що всі твердження у статті мають походити з опублікованих джерел.
А щодо НВА — моя опечатка, перепрошую, мав на увазі Вікіпедія:НДА. Повторні номінації на вилучення або навпаки наполегливі створення вилученої статті кваліфікуються як порушення ВП:НДА. --VoidWanderer (обговорення) 16:05, 16 грудня 2023 (UTC)[відповісти]
Як законопроект не є законом, так і есе не є правилом Вікіпедії. Це прямо в есе й написано, ще й у рамці. Щодо НДА теж доволі дивний закид - у самому тексті нічого про створення чи вилучення статей немає. Розумію, могло йтися про ідею, "дух, а не букву", але й тут "Повторні номінації на вилучення" складно закинути - я й одиничних номінацій давно не робив, та і "наполегливі створення вилученої статті" теж не сюди - я зробив одноразове створення статті (хто робив попередню версію, мені невідомо - я її навіть не бачив). Одноразове і наполегливі - різні слова з різними значеннями. Продуктивного дня і вдалих редагувань, @VoidWanderer! --Volodymyr D-k (обговорення) 08:19, 18 грудня 2023 (UTC)[відповісти]
Есе не є правилом. У ньому, тим не менш, вказані положення, які пояснюють чому ваші редагування не відповідали правилам. І саме це є головним: зміст, а не форма.
Про НДА — моє зауваження стосувалося лише відновлення. Я про це в першому ж дописі вказав: «Не ігноруйте процедуру в подальшому, будь ласка.» --VoidWanderer (обговорення) 20:06, 23 грудня 2023 (UTC)[відповісти]

Шукаємо патрульних для Вікімарафону 2024[ред. код]

Вітаю! З 26 січня по 4 лютого 2024 року відбудеться щорічний Вікімарафон 2024 — захід до 20-річчя української Вікіпедії, метою якого є залучити якомога більше людей до створення статей у Вікіпедії.

Багато учасників та учасниць цього заходу будуть новачками, які потребують підтримки та допомоги, щоб їхні внески відповідали стандартам Вікіпедії та умовам ініціативи. Вони приносять із собою щире бажання зробити Вікіпедію кращою, і час від часу їм може знадобитися порада або допомога у виправленні їхніх статей — або просто позначення "перевірено" в статті.

Ми будемо раді, якщо ви приєднаєтеся до нашої кампанії патрулювання статей в період з 26 січня по 18 лютого 2024 року.

5 найактивніших патрульних отримають сертифікати на придбання книг, а всі, хто відпатрулює хоча б 10 статей, отримають сувеніри від громадської організації «Вікімедіа Україна», яка реалізує цей проєкт.

Головні умови для участі — це доброзичливе ставлення, вміння пояснити простими словами та бажання допомагати.

Будь ласка, залиште ваш підпис на цій сторінці, якщо ви готові патрулювати статті Вікімарафону 2024: Вікіпедія:Вікімарафон 2024/Патрулювання.

Ви отримали це запрошення, бо є активним патрульним і/або брали участь у схожих проєктах у минулому --Олена Вінсент [ВМУА] (обговорення) 12:11, 19 січня 2024 (UTC)[відповісти]