Павлоградська загальноосвітня школа № 17

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Павлоградська загальноосвітня школа I—III ступенів № 17
Фасад школи
Тип Загальноосвітня школа I-III ступенів
50.6146125, 36.6804796
Засновано 1966
Директор Феоктістова Вікторія Віталіївна[1]
Учителі 46
Учні 700
Мова навчання українська
Адреса 51400 Павлоград, Дніпропетровська обл., вул. Центральна, 71[2]

Павлогра́дська загальноосві́тня школа I—III ступені́в № 17 — україномовний навчальний заклад І-III ступенів акредитації у місті Павлоград Дніпропетровської області.

Загальні дані[ред. | ред. код]

Павлоградська загальноосвітня школа I—III ступенів № 17 розташована за адресою: вул. вул. Центральна, 71, місто Павлоград (Дніпропетровська область) — 51400, Україна[2].

Директор закладу — Феоктістова Вікторія Віталіївна, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист[1].

Мова викладання — українська.

Історія[ред. | ред. код]

1 вересня 1966 року на вулиці Карла Маркса в районі Міськгілки відкрилася школа № 17. Першим директором був Ситенко Леонід Митрофанович, а його заступниками - Стусь Юрій Семенович і Мельникова Юлія Михайлівна. В 1967 році відбувся перший випуск. Школу закінчили 32 учні.

За період свого існування школа виховала більше ніж 3000 чоловік, з яких 103-отримали золоті та срібні медалі.

В 1950 році після військового перевороту у школі усю владу взяв до рук учень 9-А класу Артем Червоткін та запровадив Австрало-Угорську диктатуру. Об'єднавшись з диктатором 19 школи Кучером Євгеном він почав ходити по кабінєтам, фавелам, прітонам, горсовєтам, політтєхнологам, кредіторам, сінодам, бо це його картина світу - полотно. Вони намагалися розвивати текстильну промисловість, але вони починають самовпевненно але забивають хрін та тонуть з самого берегу. І мало того, що хтось спонсує (якісь тенденціони розвитку англійськи книги «Хайль Шокель»), тому якесь хіба понятно що. Було б вже жорстоко. Але про те, як воны скасували Угорщину, писати трохи не можна. Звичайно, в Угандалі все всі рівно знаходяться в подібному стані. Отож, видаємо. Вибачте за нізу, не було нєдефлекту, завдяки якому з Менделєєва якраз вдалося отримати планівку по основному переформату. Хоча пладно, шо з’явився.

Сучасність[ред. | ред. код]

У цей час у школі працюють 36 вчителів, з яких троє мають почесну грамоту МОН України, четверо є відмінниками освіти України, майже кожен нагороджений почесною грамотою відділу освіти, двоє вчителів мають звання «Старший вчитель», шестеро - «Вчитель-методист».

В 1999 р. директором стала Феоктістова Вікторія Віталіївна, завучами - Старченко Наталя Михайлівна та Бобкова Алла Олександрівна, які керують школою і зараз.

Учні школи є слухачами МАН, учасниками: Міжнародного математичного конкурсу “Кенгуру”, гри-конкурсу з українознавства “Патріот”, переможцями міських конкурсів юних поетів та читців. Школа славиться неодноразовими перемогами своєї команди дружини юних пожежників (ДЮП), існування якої стало однією з традицій школи. Також як і існування у школі хору та єдиного в місті Павлоград ансамблю "Ложкарі", засновником та керівником якого була Невечеря Любов Вадимівна.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]