Пайпер Галлівел

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Пайпер Галлівел
Piper Halliwell
Поява "Пілот"
Зникнення "Чародійки назавжди"
Статус жива
Інформація
Вид (раса) відьма
Стать жінка
Вік 33
Дата народження 3 липня 1973
Звання керівниця бару «П3»
Сім'я

Батьки:

Петті Галлівел і Віктор Беннет
Сестри: Прю Галлівел, Фібі Галлівел і Пейдж Галлівел
Чоловік Лео Ваєтт
Діти Ваєт Метью Галлівел, Кріс Галлівел, Мелінда Галлівел
Відносини Лео Ваєт (чоловік), Джош, Ден Гордон, Грег, Марк Чао, Роб
Число епізодів 178 + пілот
Виконавець ролі Голлі Марі Комбс

Пайпер Галлівел (англ. Piper Halliwell) — вигаданий персонаж серіалу «Усі жінки відьми», і одна з чотирьох головних героїнь серіалу. Персонажа зображає актриса Голлі Марі Комбс. Спочатку Пайпер середня з трьох сестер-чародійок. Проте на початку четвертого сезону, після смерті старшої сестри Прю, і появи раніше невідомої четвертої, Пейдж Метьюс, Пайпер стає старшою.

Життя до подій серіалу[ред. | ред. код]

Пайпер народилася 3 липня 1973 року. Пайпер друга дочка Петті Галлівел і Віктора Беннета. Пайпер була миротворцем в сім'ї. Вона завжди намагалася загладити напружені стосунки між Прю і Фібі. Сестри прислухаються до її думки. Пайпер добре готує, вона працювала в ресторані, перший раз вона використовувала свою силу, коли проходила співбесіду в ресторані — дівчина не встигла приготувати страву і змахнула руками. Перевіряючий застиг, Пайпер скористалася моментом і закінчила страву, завдяки чому отримала роботу. У Пайпер був комплекс, вона хотіла жити нормальним життям. Пайпер з самого свого народження жила в будинку Галлівел в Сан-Франциско, а після від'їзду своєї молодшої сестри Фібі Галлівел продовжила там жити з своєю старшою сестрою Прю. Була адміністратором у ресторані «Квейк». Тепер Пайпер володіє клубом «Р3» і після смерті Прю, стала старшою сестрою.

Життя з магією[ред. | ред. код]

У пілотній серії, «Усі жінки — відьми» Пайпер і її старша сестра Прю живуть у будинку їхнього дитинства. Через шість місяців після смерті бабусі, молодша сестра Фібі повернулися додому і знайшла Книгу Темряви на горищі. Три сестри зробили відкриття, стародавні пророцтва говорили про те, що три сестри відьми стануть наймогутнішими відьмами у світі — Чародійками. У Пайпер розвинена здатність молекулярних іммобілізацій, здатність уповільнювати молекули об'єкта, проте, якщо вона використовується на демонів вищого рівня, здатність тільки уповільнює молекули, але не повністю заморожує (вона не може заморозити добрих відьом). Її здатність викликається страхом. Вперше використовувала свої здібності в ході практичної роботи для ресторану — увійшов шеф-кухар перш ніж вона завершила своє приготування, і вона випадково заморозила його, але скористалася моментом і завершила приготування своєї страви. Далі її сили розвивались і вона може прискорювати молекули, що приводить до вибуху предметів.

Характер[ред. | ред. код]

Пайпер — творча натура, забавна, не дуже смілива, але дуже добра і правильна в усіх відношеннях, трохи соромлива, ранима, панікерка, поступлива. З часом стає сильнішою, суворішою, серйознішою. Вона дуже охайна, іноді навіть занадто, що приводить до комічних ситуацій. Пайпер віддана своєму чоловікові і синам, любляча дружина, мати і сестра, справжня хранителька домівки, «серце сім'ї Галлівел». Як не дивно, боїться павуків і мишей, а також покарання за використання магії для особистої вигоди. Одним з найбільших страхів, зароджених ще в дитинстві, є страх того, що кожного разу, коли життя налагоджується, і вона, нарешті, щаслива, повинно трапитися щось погане.

Особисте життя[ред. | ред. код]

Пайпер закохувалася в примару, в демона, в пожежника, в світлоносця, за якого вийшла заміж. Але відбулося це не відразу, Пайпер і її сестри знайомляться з їхнім новим сусідом Деном, яким незабаром зацікавився Пайпер. Вона довго з'ясовувала свої стосунки з Лео, адже відьма і світлоносець не можуть бути разом, але при цьому вони люблять один одного… Пайпер і Ден почали зустрічатися, але Лео позбувся «крил», почав працювати з Пайпер в «Р3», і в результаті відьма віддала перевагу йому. До Лео повернулася його сила, але Пайпер все одно вирішила не переривати їхні відношення. Все змінили Старійшини, які сказали, що Пайпер і Лео не можуть бути разом. Тоді Лео робить пропозицію руки і серця, адже тільки священний союз Старійшини не порушать. Вони старалися все змінити, але в результаті дали згоду на весілля. І, нарешті, через два роки Пайпер і Лео одружилися, пройшовши через всі труднощі. Пайпер — хороша мати. Вона довго не могла завагітніти, але диво трапилося і вона завагітніла. Опісля дев'ять місяців у Пайпер і Лео, всупереч очікуванням дівчинки, народився хлопчик, якого назвали Ваєт Галлівел (повне ім'я Ваєт Метью Галлівел). У Пайпер стала по-справжньому міцна, любляча, практично ідеальна сім'я. Окрім Ваєта у Лео і Пайпер народився ще один син, Кріс та пізніше донька Мелінда.

Смерті[ред. | ред. код]

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]