Kissxsis

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Поцілунок сестер)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Kissxsis
キス×シス
Поцілунок сестер
ЖанрГарем, комедія, еччі, школа
Аудиторіясейнен[1][2][…]
Манґа
АвторБо Дітамо
ВидавецьЯпонія Kodansha
ЖурналЯпонія Bessatsu Young Magazine Young Magazine
Період випуску11 грудня 2005 — дотепер
Кількість томів13
OVA
РежисерМуненорі Нава
СтудіяFeel, N/S KP TX 2008
Період показу22 грудня 2008 — дотепер
Тривалість24 хв.
Кількість серій10
Телевізійний аніме-серіал
РежисерМуненорі Нава
СтудіяFeel, Nippon Animation
МережаЯпонія AT-X
Період показу4 квітня 2010 — 21 червня 2010
Кількість серій12

Kissxsis (яп. キス × シス, укр. Поцілунок сестер) — сейнен манґа, написана і проілюстрована Bow Ditama. Манґа спочатку була надрукована як один екземпляр у січні 2004 року видавництвом Kodansha і виходила два рази на місяць у сейнен манґа-журналі Bessatsu Young Magazine; регулярна серіалізація почалася в тому ж журналі 11 грудня 2005. Станом на вересень 2010 року обсяг випущеної манґи в Японії становить шість танкобонів. Оригінальний OVA-епізод був у комплекті з третім томом манґи, випущеного 22 грудня 2008 року. Виробництво аніме-адаптації з альтернативним переказом" від сюжету OVA було оголошено 13 листопада 2009 року. Станом на квітень 2011-го випущений 1 сезон. Жанр — школа, еччі, комедія, романтика, гарем.

Сюжет[ред. | ред. код]

Зведені сестри-близнючки головного героя Кейти, Ако і Ріко люблять свого брата і хочуть стати для нього чимось більшим, ніж сестри. Тому, вони постійно намагаються спокусити брата, але з цього нічого не виходить. Батьки Кейти також не заперечують проти його відносин з сестрами. Проте, сам Кейта не бажає нічого подібного. Пізніше з'являються й інші дівчата, які також претендують на серце Кейти.

Персонажі[ред. | ред. код]

  • Кейта Суміное (яп. 住之江 圭太 Суміное Кейта:)
Сейю — Кен Такеуті (Ken Takeuchi): Молодший брат, не пов'язаний зі своїми сестрами кровною спорідненістю (діти від різних шлюбів, його батько одружився вдруге, а біологічна мати померла, коли Суміное був малий). Спортсмен, учень 3 класу середньої школи (аналог 9 класу українських шкіл), пізніше після великих зусиль приймається до першого класу старшої школи його зведених сестер, де класним керівником є Юдзукі Кір'ю. Хоча Кейта і вважає свої відносини з сестрами неправильними, проте визнає, що отримує від них задоволення. Коли він п'яний — бере ініціативу на себе і сам пристає до своїх сестер, що при нагоді використовує Ако. Незважаючи на це, а також на те що він погано себе контролює під час докучань до нього з боку сестер, як і раніше незайманий. В одній із глав манги зізнався самому собі що не зможе віддати Ако і Ріко іншим хлопцям.
  • Ако Суміное (яп. 住之江 あこ Суміное Ако:)
Сейю — Аяна Такетацу (Ayana Taketatsu): Старша сестра-близнюк Ріко та зведена сестра Кейти. Яскрава та життєрадісна, 16-річна дівчина, учениця 1 класу старшої школи (аналог 10 класу українських шкіл). Член шкільного комітету, президент шкільної ради. Найрозумніша у сім'ї, інтелектуальна та освічена, має сильно розвинений материнський інстинкт, добре готує, що підтримується пристойною та врівноваженою поведінкою. Ако не сприйнятлива до алкоголю, однак імпульсивна і ревнива, коли справи стосуються її молодшого брата. Відмітна ознака: заколений чубчик на лівій стороні.
  • Ріко Суміное (яп. 住之江 りこ Суміное Ріко:)
Сейю — Юйкоу Тацумі (Yuiko Tatsumi): Молодша сестра-близнюк Ако та зведена сестра Кейти. Менш інтелектуальна, ніж її сестра, не вміє готувати і швидко п'яніє, проте відрізняється незвичайною хитрістю та рішучістю. Відмітна ознака: пластир на лівій щоці і зібрані в хвіст волосся. Учениця 1 класу старшої школи. Член шкільного комітету з дисципліни.
  • Мікуні Міхару (яп. 三国 美春 Міхару Мікуні:)
Сейю — Іоріко Нагата (Yoriko Nagata): Учениця з класу Кейти, скромна і сором'язлива, постійно потрапляє з Кейтою в незручні ситуації і викликає цим гнів його сестер і вчительки.
  • Юдзукі Кір'ю (яп. 桐生 夕月 Кірую Юдзукі:)
Сейю — Асамі Імаі (Asami Imai)
23-річний класний керівник та вчитель японської історії, старша сестра Мікадзукі. Постійно лає себе за свої помилки, має тенденцію імпульсивно сприймати речі без з'ясування повної картини. Одним із прикладів є той, що вона не розуміє, що Ако та Ріко є зведеними сестрами Кейти, а не біологічними. Є великою шанувальницею аніме, манги та косплею, що приховує, квартира Юдзукі налічує велику колекцію товарів, книг, ігор і плакатів. Особливо популярною тема для неї є життя самураїв. У 25 главі манги з'ясовується, що вона ще незаймана. Незаміжня та незалежна, вона закохується в Кейту і вважає, що його стосунки з сестрами — ненормальні настільки, що оголосила мало не хрестовий похід проти нього.
  • Мікадзукі Кір'ю (яп. 桐生 三日月 Кірую Мікадзукі:)
Сейю — Асука Огаме (Asuka Ōgame): Молодша сестра Юдзукі, школярка молодших класів в школі Кейти. Також як і сестри Кейти, робить безуспішні спроби спокусити його.

Медіа[ред. | ред. код]

Манга[ред. | ред. код]

Перший танкобон випущений 6 грудня 2007 р. видавництвом Kodansha за допомогою KC Delux, станом на 6 липня 2012-го доступно 10 томів,11-й буде випущено у 2013 р. Манга ліцензована у Тайвані Sharp Point Press.

Аніме[ред. | ред. код]

У червні 2008 р. було анонсовано про аніме-адаптацію Kiss×sis, продюсером якої стане Feel. 22 грудня того ж року випущена перша OVA, екранізація третього тому манги, режисер — Муненорі Нава. Опенінг й ендінг для OVA-епізодів включає пісні «Our Honey Boy» (яп. ふたりのハニーボーイ Futari no Hanibōi?), виконавці — Аяна Такетацу та Юко Тацумі Ayana і «Starry Sky Story» (яп. 星空物語 Hoshizora Monogatari?) Нани Таканасі.

12-серійна аніме-адаптація манги тривала на телеканалі AT-X з 5 квітня по 21 червня 2010 р. Цензурний пререліз відбувся 28 березня 2010-го. Опенінг is «Balance Kiss» (яп. バランスKISS?) виконавців Аяни Такетацу і Юко Тацумі й ендінг «Our Steady Boy» Юй Огури та Каорі Ісіхари є музичними темами аніме.

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]


  1. MyAnimeList — 2006.
  2. MangaDex — 2018.
  3. MangaUpdates — 2004.