Публічний секс

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Едуард-Анрі Авріль. Розваги у купальні

Публічний секс — сексуальні дії, що мають місце в суспільних чи напівсуспільних місцях. Суспільні погляди щодо сексу і сексуальності сильно розрізняються в різних культурах і в різні часи. Термін все частіше вживається для опису акта, що має місце поза житлом; може відбуватися в яскраво виражених місцях (туалети, кабінки на пляжах, лікарняні палати, кладовища).

У Сполученому Королівстві, починаючи з 1990-х рр., розвиваються послуги з надання можливостей для сексу в громадських комерційних закладах. Ймовірно, це пов'язано з пом'якшенням поглядів на дане правопорушення.[1]

За чутками, подібний секс практикується в багатьох парках і на пляжах Ванкуверу і Сан-Франциско.[2] Журнал «Нью-Йорк» стверджує, що публічний секс досить часто практикується в Нью-Йорку, а перспектива такого сексу є фантазією великої кількості людей.[3]

У Сполученому Королівстві секс в напівсуспільних місцях відомий як догінг. Також існує сленговий термін «коттеджінг», який в гомосексуальному середовищі означає секс в громадських туалетах в парках, студентських гуртожитках, аеропортах.

У поп-культурі[ред. | ред. код]

  • Публічний секс є темою британського фільму 2009 Догінг: Історія кохання, який вийшов в прокат в США під назвою «Публічний секс», режисер — Симон Елліс, автори — Майкл Грум і Норман Брок.[4]

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Finlayson, Iain (21 червня 1998). The Human Condition: Johnny be good. The Independent. «The debate was largely irrelevant in the UK, where at the time there were very few public sex venues (or PSVs). In the Nineties, however, there has been a significant increase in commercial gay venues, particularly in London where there are now at least 15 saunas and 10 bar / clubs that provide facilities for gay sex on their premises.» 
  2. Sides, Josh (2009). Erotic City: Sexual Revolutions and the Making of Modern San Francisco. Oxford University Press US. ISBN 9780195377811. 
  3. Em & Lo (1 квітня 2007). [http: //nymag.com/nightlife/mating/29981/ Public Displays of Affection]. New York. Архів оригіналу за 21 липня 2012. Процитовано 17 квітня 2009. 
  4. Public Sex на сайті IMDb (англ.)

Посилання[ред. | ред. код]