Таємниці любові

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Таємниці любові
Жанр документальний фільм
Режисер Анастасія Попова
Продюсер Андрій Клішас
Нана Геташвили
Саїда Медведєва
У головних
ролях
Сергій Чонішвілі
Андрій Чесновіцкій
Наталія Омельченко
Ксенія Логвісь
Оператор Платон Конухов
Композитор Едуард Артем'єв
Марк Ерман
Тривалість 88 хв./1:28
Мова російська
Країна Росія Росія
Рік 2009

Таємниці любові — (рос. Тайны любви) це документальний фільм режисера Анастасії Попової, випущений кінокомпанією «Мастерская». Прем'єра стрічки відбулася 1 жовтня 2009 року в Росії, у прокаті з 26 листопада 2009 року. Нагороджений у національно телевізійному конкурсі «ТЕФІ-2010» у номінації "Оператор телевізійного документального фільму (серіалу)".

Сюжет[ред. | ред. код]

Цей фільм допомагає наблизитися до розгадки найбільшої з таємниць, таємниці кохання. Любов пояснюється за допомогою науки, поглядів філософів, переконань релігії та міркувань представників різних країн та конфесій. Вчені зробили багато цікавих відкриттів, досліджуючи цю тему, наприклад, виявили зміни в мозку закоханих: пригнічення почуття страху, негативних емоцій та критики. Біологи вказують, що це прекрасне почуття є хворобою, яка подібна наркотичній залежності. Чому закохані люди, знаходячись в різних кінцях світу, одночасно думають один про одного, відчувають те ж саме та недомовляючись телефонують в один і той же час. У фільмі пояснюють це, як комунікацію енергій, процес взаємодії важких полів на різних частотах. Усім відомий феномен електромагнітного випромінювання людського тіла. Що трапляється з випромінюванням у людей, які знаходяться в стані закоханості? Хімічні дослідження виявили, що любов з’являється завдяки викиду необхідних гормонів у певній кількості. Чи можна завдяки цих гормонів створити таке почуття як любов?
Протягом усього фільму вчені приходять до думки, що любов не можна пояснити лише завдяки науки. Постають такі питання: чому людина із мільйонів обирає лише цього суб'єкта і почувається щасливою тільки з ним, любить одну людину, а не багатьох.
Фільм дає відповіді на всі ці цікаві питання та наближає до пізнання таємниці кохання.

У головних ролях[ред. | ред. код]

У фільмі беруть участь[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]