Файл:Атлас українських історичних міст. Т. 3. Жовква.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Атлас_українських_історичних_міст._Т._3._Жовква.jpg(261 × 378 пікселів, розмір файлу: 91 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Українська: Обкладинка «Атласу українських історичних міст». Т. 3. Жовква
Час створення / 1879
Джерело https://galinfo.com.ua/news/atlas_ukrainskyh_istorychnyh_mist_yakyy_prysvyachenyy_zhovkvi_prezentuvatymut_u_kvitni_256278.html
Автор Львівське відділення Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України / Жовква, акварель Наполеона Орди, бл. 1879 р.
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain
Це зображення містить лише прості геометричні фігури та/або текст. Воно не досягає порогу оригінальності, необхідного для застереження авторських прав, а тому перебуває у суспільному надбанні. Проте, хоча воно й не захищене авторським правом, це зображення все ще може бути об'єктом інших обмежень. За додатковою інформацією див. WP:PD § Fonts або Template talk:PD-textlogo.
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:12, 6 жовтня 2022Мініатюра для версії від 17:12, 6 жовтня 2022261 × 378 (91 КБ)Arxivist== Опис файлу == {{Зображення |Опис= Обкладинка «Атласу українських історичних міст». Т. 3. Жовква |Автор= Львівське відділення Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України |Джерело= https://galinfo.com.ua/news/atlas_ukrainskyh_istorychnyh_mist_yakyy_prysvyachenyy_zhovkvi_prezentuvatymut_u_kvitni_256278.html |Час створення=2016 |Ліцензія= }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Стаття = Атлас українських історичних міст | Частина...

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані