Файл:Скубі.gif

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Скубі.gif(300 × 262 пікселів, розмір файлу: 13 КБ, MIME-тип: image/gif)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Скубі-Ду
Джерело Scooby-Doo, Where are You!
Час створення 1970
Автор зображення Warner Bros. Animation
Ліцензія див. нижче
Обґрунтування добропорядного використання для статті «Скубі-Ду (персонаж)» [?]
Мета використання

Проілюструвати статтю Скубі-Ду (персонаж)

Замінність

Відьний замінник зображення персонажа створити неможливо

Комерційна цінність

Використання зображення із поточною роздільною здатністю та зазначеною тут метою не применшує його комерційну цінність для правовласника.

Мінімальність

Використовується виключно для головного зображення статті та лише в одній статті.

Обсяг використаного матеріалу Файл використовується повністю. Він містить тільки той об'єкт, наявність якого вимагається метою його використання.
Низька роздільність?

Роздільна здатність цього файлу не більша, ніж достатня для енциклопедичних цілей.

Інше Завантажене зображення відповідає всім критеріям добропорядного використання. Його використання не порушує закон США про авторське право.
Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Copyrighted

Це зображення є малюнком персонажа коміксів, відеоігор, анімованих телепрограм або фільмів, захищених авторським правом. Найімовірніше, авторськими правами на це зображення володіє компанія, що випустила комікс, фільм або гру, а також художник. Допускається використання в освітніх цілях обмеженої кількості копій зображення низької якості на сторінках Вікіпедії українською мовою, розташованої на серверах в США. Використання таких зображень може бути кваліфіковане як добропорядне (Fair use) відповідно до закону про авторське право США. Інше використання таких зображень може стати порушенням авторського права.


Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний18:08, 17 лютого 2009Мініатюра для версії від 18:08, 17 лютого 2009300 × 262 (13 КБ)Buzz~ukwiki (обговорення | внесок){{Зображення |Назва=Скубі.gif |Опис=Скубі-Ду |Автор=Warner Bros. Animation |Джерело=Scooby-Doo, Where are You! |Час створення=1970 |Ліцензія=poster }}

Така сторінка використовує цей файл: