Файл:Спектакль кабуки.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Спектакль_кабуки.jpg(787 × 558 пікселів, розмір файлу: 915 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Further readings:
English: [ a]: work #24, from exhibition inventory list by Tokyo Metropolitan Museum, accessed on 25 December 2020.
日本語: [ a]: 東京都美術館「日本3大浮世絵コレクション展」作品リストより、No.24、2020年12月25日閲覧。
Опис
Русский: "Спектакль кабуки". Музей Хираки Укиё-э, Токио.
Українська: Вистава кабукі. Музей Хіракі Укійо-е, Токіо, XVIII століття.
English: Torii Kiyotada: Uki-e gekijō-zu (Scene at a Kabuki theater); urushi-e technique, yoko Ōō-ban format (panorama extra large), an Important Cultural Property of Japan, collection of the Hiraki Ukiyo-e Foundation, Tokyo. Edition unknown, original publication date c1746.[a]
日本語: 鳥居清忠『浮絵劇場図』、重要美術品。東京:平木浮世絵財団所蔵、横大々判漆絵。初刷は延享3年(1746年)頃[a]。歌舞伎『暫』(しばらく)の1場面。
Час створення
日本語: 延享元年出版
Published in 1744
Джерело

https://uk.wikipedia.org/wiki/Файл:Kabuki_ukiyo-e.jpg

English: The initial upload has been deleted from ukwiki at 14:31, 16 December 2013 (UTC), as to apply the Commons’ image.
日本語: ウクライナ語版からアップロード。
Автор
Torii Kiyotada I  (fl. близько –близько  wikidata:Q11674929
 
Torii Kiyotada I
Опис Japanese художник та художник укійо-е
Дата народження/смерті до 1713
date QS:P,+1713-00-00T00:00:00Z/7,P1326,+1713-00-00T00:00:00Z/9
 Редагувати інформацію у Вікіданих
XVIII ст.
date QS:P,+1750-00-00T00:00:00Z/7
 Редагувати інформацію у Вікіданих
Роки творчості близько  Редагувати інформацію у Вікіданих–близько  Редагувати інформацію у Вікіданих
Місце творчості
Нормативний контроль
creator QS:P170,Q11674929
Інші версії

Ліцензування

This is a faithful photographic reproduction of a two-dimensional, public domain work of art. The work of art itself is in the public domain in its source country for the following reason:
Public domain
Відповідно до японського Закону про авторські права, термін дії авторських прав на цей твір сплив і тому він перебуває в суспільному надбанні. Відповідно до статей 51 та 57 Закону про авторські права Японії, під юрисдикцією Японії робота переходить в суспільне надбання через 50 років після смерті його автора (або після смерті останнього із авторів, якщо їх декілька) або через 50 років після публікації твору анонімним чи псевдоанонімним автором чи в випадку коли авторські права належали організації.
Примітка: Слід використовувати {{PD-Japan-oldphoto}} для фотографій опублікованих до 31 грудня 1956 та {{PD-Japan-film}} для фільмів знятих до 1953 року.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що ця робота не може бути суспільним надбанням у країнах, які не визнають правило коротшого терміну та у яких термін дії авторського права довший за довжину життя автора плюс 50 років. Зокрема, у Мексиці це 100-річний термін, у Джамайці це 95-річний термін, у Колумбії це 80-річний термін, у Ґуатемалі та Самоі це 75-річний термін , у Швейцарії та Сполучених Штатах це 70 років, а у Венецуелі це 60-річний термін.

It is also in the public domain in the United States for the following reason:
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

The official position taken by the Wikimedia Foundation is that "faithful reproductions of two-dimensional public domain works of art are public domain".
This photographic reproduction is therefore also considered to be in the public domain in the United States. In other jurisdictions, re-use of this content may be restricted; see Reuse of PD-Art photographs for details.

العربية  Deutsch  English  español  français  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  polski  português  русский  sicilianu  slovenščina  Türkçe  中文  中文(中国大陆)  中文(简体)  中文(繁體)  中文(臺灣)  +/−

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

uki-e англійська

urushi-e англійська

woodcut print англійська

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний08:14, 30 листопада 2013Мініатюра для версії від 08:14, 30 листопада 2013787 × 558 (915 КБ)AlpuninUser created page with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

  • Використання в ja.wikipedia.org
  • Використання в pl.wikipedia.org

Метадані