Файл:134th school of Kharkiv after battle (01).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1200 × 900 пікселів, розмір файлу: 403 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Специализированная школа №134 Харькова. 27 февраля 2022 года во время боёв за Харьков в неё проник российский спецназ, позже большей частью здесь же уничтоженный, а частично взятый в плен.
English: Specialized school 134 of Kharkiv. 27 February 2022, during the Battle of Kharkiv, it was occupied by troops of Russian special forces, which were later largely liquidated here, and partially captured.
Українська: From the original description: Будівля навчального закладу була побудована в 1936 році за проєктом невідомого німецького архітектора, пережила фашистські бомбардування під час Другої світової війни та по праву вважалася пам’яткою архітектури. З 1961 року школа мала статус спеціалізованої з поглибленим вивченням німецької мови, вважалась одним із найкращих загальноосвітніх закладів міста.

Її було зруйновано внаслідок російської агресії 27 лютого 2022 року. Цього дня ворог здійснив спробу прорвати оборону Харкова. Підрозділ гру рф на чотирьох бронеавтомобілях «Тигр» проник до обласного центру, і в традиціях, притаманних «русскому міру» — нехтуючи життям мирного населення, зайняв оборону в густонаселеному районі в будівлі навчального закладу, що розташований неподалік кордонів міста, а також мав зручне тактичне положення для подальшого пересування. Забігаючи наперед, скажу, що Сили оборони Харкова знищили російський спецназ.

Про події того дня розповіли військовослужбовці, які наразі проходять службу в підрозділі ССО «Азов»...
Час створення
Джерело Як у лютому Сили оборони Харкова знищили спецназ рф у школі № 134
Автор Оксана Іванець / АрміяInform

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

412 694 байт

900 піксель

1200 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:42, 19 листопада 2022Мініатюра для версії від 14:42, 19 листопада 20221200 × 900 (403 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by Оксана Іванець / АрміяInform from [https://armyinform.com.ua/2022/09/02/yak-u-lyutomu-syly-oborony-harkova-znyshhyly-specznaz-rf-u-shkoli-%e2%84%96-134/ Як у лютому Сили оборони Харкова знищили спецназ рф у школі № 134] with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: