Файл:200 NIS Bill Obverse & Reverse.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1125 × 1075 пікселів, розмір файлу: 286 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис 200 NIS bill observe and reverse
Джерело Image:200 NIS Bill Obverse.jpg & Image:200 NIS Bill Reverse.jpg
Автор Yuval Y (Originally - user:Oren neu dag)
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
На зображенні вище показано грошову одиницю, випущену Банком Ізраїлю. Цей дизайн захищений авторськими правами, власником яких є Банк Ізраїлю, і банк дозволяє його використання, але з певними обмеженнями:
  1. Заборонено друкувати двосторонні репродукції банкноти (тобто в такий спосіб, що репродукція виглядає наче справжня банкнота).
  2. Репродукція банкноти не може використовуватись для зниження цінності банкноти.
  3. Репродукція банкноти не може використовуватись як купон чи бути опублікованою в книзі, хіба що розмір такої репродукції є щонайменше на 30% більшим або меншим від оригінального дизайну банкноти.
  4. Репродукція банкноти може використовуватись як частина реклами або якогось більшого дизайну за умови, що кольори та/або дизайн банкноти залишаються незмінними. Однак репродукція може подавати банкноту в чорно-білому форматі, а також до неї може бути додано текст для реклами, для створення карикатури чи з подібною метою.
  5. Репродукцію банкноти можна опублікувати в книзі або як частину дослідження за умови, що кольори та/або дизайн банкноти залишаються незмінними, і жодний текст до них не додається. Дозволяється також публікація чорно-білих репродукцій банкнот. Слід зазначати Банк Ізраїлю як правовласника.
  6. Все вищесказане стосується як банкнот, що перебувають в обігу, так і тих, що вже вийшли з нього.

Див. заяву Банку Ізраїлю.

Public domain Ця робота була передана у суспільне надбання її автором, Oren neu dag & Yuval Y. Це застосовується по всьому світу.
У деяких країнах це не може бути юридично можливо, в такому випадку:
Oren neu dag & Yuval Y дає кожному право на використання цієї роботи для будь-яких цілей, без будь-яких умов, якщо такі умови не вимагаються за законом.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

292 584 байт

1075 піксель

1125 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:58, 1 квітня 2008Мініатюра для версії від 17:58, 1 квітня 20081125 × 1075 (286 КБ)Yuval CT{{Information |Description=200 NIS bill observe and reverse |Source=Image:200 NIS Bill Obverse.jpg & Image:200 NIS Bill Reverse.jpg |Date= |Author= Yuval Y (Originally - user:Oren neu dag |Permission={{PD-ineligible}}{{PD-au

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: